Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
denvoj píše:
KvetaAdelka moc to holkám(Adélce a Nuničce) spolu sluší![]()
Dekujeme ![]()
To KvetaAdelka, prosím tě, kolik vaše malá cácorka měří, Díkes.
stepanak025 píše:
To KvetaAdelka, prosím tě, kolik vaše malá cácorka měří, Díkes.
Ahojky pred mesicem mela 75cm ![]()
Díkes, chystám se Nunu objednat a taky nemám možnost nikde jí vyzkoušet,chci jí pořídit hlavně kvůli dovolený a do auta. Rozárce už je téměř 2,5 roku, ale vozí se ráda, je drobná, měří 90 cm, tak se tam snad vejde.
KvetaAdelka píše:
Tak uz jsem videla u nas v Klatovech jezdit jeste jednu Nunu tu fialovou.A musim ric ze je pekna az na tu strisku ta se mi moc na zivo nelibyla je to moc svetli odstin od kocarku.Alespon me to tak prijde
Holký fňuk fňuk, já jsem tak z tý nuny zklamaná.. prostě vrže na jedný straně rukojeť, kolečka rachtaj tak že celý město ví že jedu.. kdyby mi ted nekdo řekl že nunička rachtá míň než ostatní golfáče tak bych mu asi vrazila.. ženská s nějakých shitským golfáčem za pár stovek kterej byl tak 10let starej projela vedle mě a rachtal míň.. něž dojdu ten kilometr do Tesca na nákup tak je malej vyhrkanej chudak… nevím jestli nemám nějakej blbej kousek nebo co.. nechcete nekterá dojet a poslechnout si jak mi rachtá kočárek???
jinak je uzasne lehkej krásnej skvěle ovladatelnej.. Aaaaah musela jsem to naštvaní vypsat, já si myslím že kldybych to vědela tak to nekupuju… ![]()
já bych zkusila teflonový sprej, v každém cykloservise, po zimě je ještě všude plno kamínků, a jak se dostanou do koleček, tak to rachtá. Stačí stříknout trošku, i na to madýlko, je super. Já jsem tak stříkla jednou sporťák po zimě a už rok ani nevrznul.
freeonit píše:
Holký fňuk fňuk, já jsem tak z tý nuny zklamaná.. prostě vrže na jedný straně rukojeť, kolečka rachtaj tak že celý město ví že jedu.. kdyby mi ted nekdo řekl že nunička rachtá míň než ostatní golfáče tak bych mu asi vrazila.. ženská s nějakých shitským golfáčem za pár stovek kterej byl tak 10let starej projela vedle mě a rachtal míň.. něž dojdu ten kilometr do Tesca na nákup tak je malej vyhrkanej chudak… nevím jestli nemám nějakej blbej kousek nebo co.. nechcete nekterá dojet a poslechnout si jak mi rachtá kočárek???![]()
![]()
![]()
jinak je uzasne lehkej krásnej skvěle ovladatelnej.. Aaaaah musela jsem to naštvaní vypsat, já si myslím že kldybych to vědela tak to nekupuju…
Mně taky přijde, že to hrozně rachtá. ale na hladkém povrchu super…prostě je to kočár na nákupy do obchoďáků. Já fakt nechápu, jak s nunou může někdo vydržet jako s jediným kočárkem.
Teď mám buggstera a ten nerachtá vůbec. Jsem z něj nadšená. ale nunu máme pořád, zase se vrátila do kufru auta a budu ji vytahovat jen do obchodních center a pod. To rachtání mi totiž děsně vadilo.
freeonit píše:
Holký fňuk fňuk, já jsem tak z tý nuny zklamaná.. prostě vrže na jedný straně rukojeť, kolečka rachtaj tak že celý město ví že jedu.. kdyby mi ted nekdo řekl že nunička rachtá míň než ostatní golfáče tak bych mu asi vrazila.. ženská s nějakých shitským golfáčem za pár stovek kterej byl tak 10let starej projela vedle mě a rachtal míň.. něž dojdu ten kilometr do Tesca na nákup tak je malej vyhrkanej chudak… nevím jestli nemám nějakej blbej kousek nebo co.. nechcete nekterá dojet a poslechnout si jak mi rachtá kočárek???![]()
![]()
![]()
jinak je uzasne lehkej krásnej skvěle ovladatelnej.. Aaaaah musela jsem to naštvaní vypsat, já si myslím že kldybych to vědela tak to nekupuju…
freoonit,ty jo,fakt tak rachtá,to není možné,já se furt rozhoduji tedy který golfáč koupit a manžel právě kvůli tomu nechce žádný,no kdybdych ho dotáhla a rachtal tak by mě fakt zabil.Tak já asi nakonec zůstanu u sporťáčku Jane ktrrý je úžasný.Ale furt mě láká něco nového,tak nevím
![]()
steka píše:freeonit píše:freoonit,ty jo,fakt tak rachtá,to není možné,já se furt rozhoduji tedy který golfáč koupit a manžel právě kvůli tomu nechce žádný,no kdybdych ho dotáhla a rachtal tak by mě fakt zabil.Tak já asi nakonec zůstanu u sporťáčku Jane ktrrý je úžasný.Ale furt mě láká něco nového,tak nevím
![]()
![]()
![]()
Holky co říkáte na tento Maxi-cosi noa? Je podobný dost nuně,jen nevím,zda jde polohovat do úplného lehu.A snad by nemusel být tak hlučný.Mě se líbí,ale kdo ví ![]()
steka píše:steka píše:Holky co říkáte na tento Maxi-cosi noa? Je podobný dost nuně,jen nevím,zda jde polohovat do úplného lehu.A snad by nemusel být tak hlučný.Mě se líbí,ale kdo vífreeonit píše:freoonit,ty jo,fakt tak rachtá,to není možné,já se furt rozhoduji tedy který golfáč koupit a manžel právě kvůli tomu nechce žádný,no kdybdych ho dotáhla a rachtal tak by mě fakt zabil.Tak já asi nakonec zůstanu u sporťáčku Jane ktrrý je úžasný.Ale furt mě láká něco nového,tak nevím
![]()
![]()
![]()
vzhledově se mi teda moc nelíbí. Když jsem uvažovala o golfkách tak mimo Nuny byl i favorit Silvercross Golfové hole Halo ( mají je v Malvíku teď v doprodeji za 6.300,– )
steka píše:steka píše:Holky co říkáte na tento Maxi-cosi noa? Je podobný dost nuně,jen nevím,zda jde polohovat do úplného lehu.A snad by nemusel být tak hlučný.Mě se líbí,ale kdo vífreeonit píše:freoonit,ty jo,fakt tak rachtá,to není možné,já se furt rozhoduji tedy který golfáč koupit a manžel právě kvůli tomu nechce žádný,no kdybdych ho dotáhla a rachtal tak by mě fakt zabil.Tak já asi nakonec zůstanu u sporťáčku Jane ktrrý je úžasný.Ale furt mě láká něco nového,tak nevím
![]()
![]()
![]()
polohovat jdou jen do 135 stupnu (zada), co jsem nasla
Steka,podle toho jak jsem koukala na youtube, tak maxi cosi noa do úplného lehu nejde
Má jen dvě polohy…reguluje se to zipem jako u nuny. Hele a s tou hlučností. Jsou to další golfky, moc bych na tichost nesázela. Jsou nové na trhu, takže info o nich moc není.
No teda to jste mě vůbec nepotěšily s tím rachtáním.Počítala jsem s tím,že to nebude tichá jízda ale až takové rachtání jak píšete.Tak já nevím.Můžou se vyjádřit i ostatní co už jezdíte?Zdá se vám ,že nuna teda dost rachtá?Někdo i psal,že kdyby to věděla,že tak rachtají tak je asi nekoupí.Už jsem byla rozhodnutá,že nunu objednám a zase tohle.Ach jo ![]()
Hele , já nemůžu moc srovnávat, mám sporťák a Nunu. Jiný golfky jsem nejezdila
a když jsem šla s kámoškou, tak jsme jezdily jen po nákupáku, a tam nerachtá nic ![]()
Počítala jsem s tím, že to bude jen vozítko příležitostné, takže když jedu někde po hrubším nebo např. kočkách, tak prostě rachtá, jinak je tichá.
Jako s jediným kočárkem bych se s Nunou asi nespokojila, ale s golfkama jako doplňkem ke spor%táku jsem spokojená, i když výhrady mám - a to k tomu převažování kočárku, když dítě leží ![]()