Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Zmrzlina píše:
No teda to jste mě vůbec nepotěšily s tím rachtáním.Počítala jsem s tím,že to nebude tichá jízda ale až takové rachtání jak píšete.Tak já nevím.Můžou se vyjádřit i ostatní co už jezdíte?Zdá se vám ,že nuna teda dost rachtá?Někdo i psal,že kdyby to věděla,že tak rachtají tak je asi nekoupí.Už jsem byla rozhodnutá,že nunu objednám a zase tohle.Ach jo
Můžu srovnat třeba zapp a nuna a to se nedá srovnat, zapp rachtá stokrát více, právě se mi zdá,že na to, že jsou nuna golfky rachtají fakt malinko. Na zámkové dlažbě třeba více než v terénu.
Já si počkám na tu černou. ![]()
Neloš píše:
taky se mi to nelíbí jaký je odskk barev té stříšky,ale jinak je taky pěkný.Jak máš starou holčičku je veliká, ale kočárek ji sedí krásně.KvetaAdelka píše:
Tak uz jsem videla u nas v Klatovech jezdit jeste jednu Nunu tu fialovou.A musim ric ze je pekna az na tu strisku ta se mi moc na zivo nelibyla je to moc svetli odstin od kocarku.Alespon me to tak prijde
Ahoj dekujeme male ted bude 16mesícu.Me Nuna take trochu vrze u rukojrti ale myslim si ze to staci nasprejovat silikonem,a k tomu rachtani me zezacatku take hodne rachtal a ted skoro vubec,a to jezdim vsechen mozni teren
Uz jsem partkrat potkala ruzne typy golfek a nektere rachtaly vice a nektere min nez Nuna.Ja jsem maximalne spokojena me to rachtani nevadi jak uz jsem tu psala nemusim ted drncat s kocarkem staci vyhledat horsi teren a mala spinka natotata
A pokud vam tak moc vadi to rachtani tak si poridte golfky s nafukovacima kolama.Pokud budete mit folfky s plastovima kolama a jen pogomovanimi tak budou rachtat kazde golfky.
KvetaAdelka píše:Neloš píše:Ahoj dekujeme male ted bude 16mesícu.Me Nuna take trochu vrze u rukojrti ale myslim si ze to staci nasprejovat silikonem,a k tomu rachtani me zezacatku take hodne rachtal a ted skoro vubec,a to jezdim vsechen mozni teren
taky se mi to nelíbí jaký je odskk barev té stříšky,ale jinak je taky pěkný.Jak máš starou holčičku je veliká, ale kočárek ji sedí krásně.KvetaAdelka píše:
Tak uz jsem videla u nas v Klatovech jezdit jeste jednu Nunu tu fialovou.A musim ric ze je pekna az na tu strisku ta se mi moc na zivo nelibyla je to moc svetli odstin od kocarku.Alespon me to tak prijdeUz jsem partkrat potkala ruzne typy golfek a nektere rachtaly vice a nektere min nez Nuna.Ja jsem maximalne spokojena me to rachtani nevadi jak uz jsem tu psala nemusim ted drncat s kocarkem staci vyhledat horsi teren a mala spinka natotata
A pokud vam tak moc vadi to rachtani tak si poridte golfky s nafukovacima kolama.Pokud budete mit folfky s plastovima kolama a jen pogomovanimi tak budou rachtat kazde golfky.
rachtá i spousta kočárků sporťáků s plastovýma kolama - měla jsem jané nomad a když se jelo po kostkách, tak rachtal taky.
holky, já jsem psala už včera, ale spadlo mi to než se to odeslalo…já myslím, že to moc řešíte. ![]()
Já jsem měla Inglesinu a rachtala daleko více než Nuna a to měla pogumované kolečka. Pokud hledáte kočárek, který nerachtá, pak si nechte sporťák, protože podle mě golfky prostě rachtají všechny = budete zklamané, ať koupíte jakékoliv. ![]()
Já jsem první golfky vybírala, až jsem přebrala (řešila jsem to podobně jako Steka - manža už ze mě byl na prášky), takže u těchto jsem si řekla, že je velké PRO skladnost, super jízdní vlastnosti (se kterýma golfkama se dá jet pozpátku a řídit je jednou rukou?) a design. Víc mě prostě nezajímalo a jsem moc spokojená. ![]()
Já jsem na tom stejně jako Bébka, také mám sporťák a Nuna jsou moje první golfky, takže nemám srovnání. Ale musím říct, že jsem se toho rachtání dost bála, jak to tady některé holky popisovaly
Tak jsem se připravovala předem, že to bude asi pěkný rachot, ale jsem spokojená, mně přijde, že moc nerachtá. Jasně, když se jede po kostkách, tak slyšet je, ale to asi každé golfky
Nevšimla jsem si, že by se za mnou lidi otáčeli z důvodu rachotu, to spíš kvůli designu Nuničky
Takže za mě zatím ![]()
tak se hlásím ke všem, co to rachtání tolik nerachtá, my už jsme porachtali všechny povrchy, a to v bdělém i spícím stavu, a pohoda. Myslím, že chicco golfky tolik nerachtali, ale znovu bych do nich nešla, to rachtací inglesiny byly lepší. Já bych nunu nevyměnila, je úžasná.
Holala,
tak hlásím, že jsme zvládli s Nunou pouť v Kutné Hoře. Ježdění super mezi davy, manipulace jednou rukou, v druhé ty šílené cetko-nákupy, co se nevešly do košíku
, proti sluníčku jsem ho lehce táhla za sebou jednou rukou, což bych se sporťákem nedokázala, prostě paráda
Občas jsem ho sice převážila, když ležel
, ale ustáli jsme to
Potkali jsme jednu žlutou a jednu lékořici, ale, tuším, staré modely, ale i tak nás tam jezdilo dost ![]()
Dále zvládl i dosti těžký terén u našich na vidlákově, šutry po cestě, hrbolatá tráva, všechno se to dalo ![]()
Myslím, že to rachtání není opravdu nijak výrazné, vždyť jsou to golfky, není to teréňák !!!
Ale komu to bude vadit, tak si je nekupujte, páč to furt uslyšíte, jak se na to budete soustředit
Já to nevnímám, protože vím, že vždycky na terén můžu vytáhnout sporťák a když se s ním nechci tahat, tak si pak nemůžu stěžovat, že NUNA rachtá
![]()
Ahoj maminy tak máme doma nový model NUNA už měsí a kolečka už nerachtají vůbec, takže pokud ji vytáhnete na 1 prochajdu tak se nelekejte kolečka se ojedou a kočárek pojede jako myška ![]()
Holky , který moc řešíte zda nunu, tak co takhle Lunu od M&P ?!
http://www.mamasandpapas.com/…9400/type-i/
vydra01 píše:
Holky , který moc řešíte zda nunu, tak co takhle Lunu od M&P ?!
http://www.mamasandpapas.com/…9400/type-i/
tak ten se mi také moc líbí
![]()
Mám dotaz na holky co jim ke kočárku přišla i pláštěnka.To jste měly objednanou nunu + teda ten set pláštěnka moskytiéra nebo jenom nunu a přišla vám i pláštěnka?A kde jste objednávaly?Já pořád nevím kde objednat abych měla i tu pláštěnku.Moskytiéra je více méně na nic aspon pro mě.