Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Petulinda píše:
já také ne, pze pláštěnku ještě nemám![]()
Ja ji take nemam
A za set se mi nechce davat 700kc protoze sit nepotrebuji a samotnou plastenku jsem nikde nenasla
![]()
KvetaAdelka píše:Petulinda píše:Ja ji take nemam
![]()
![]()
A za set se mi nechce davat 700kc protoze sit nepotrebuji a samotnou plastenku jsem nikde nenasla
![]()
Už jsem to tu někde psala, napiš si to Moje-miminko, oni ji na netu neměli, ale ke kočárku mi ji prodali za 350Kč, třeba je ještě mají:)
Vevercaci píše:KvetaAdelka píše:Už jsem to tu někde psala, napiš si to Moje-miminko, oni ji na netu neměli, ale ke kočárku mi ji prodali za 350Kč, třeba je ještě mají:)Petulinda píše:Ja ji take nemam
![]()
![]()
![]()
Aha ja na ty stranky koukala ale bouzel jsem to nenasl.Dekuji za radu hned jim napisu
Fisveta píše:
Holky,ktere mate novou nunu a mate k ni plastenku,moc moc moc prosim,poradte jak ji nasazujete!!! Mne to za nic nejde,pac kovove ocka navrchu jsou prece uzsi,nez uchyty se suchacem a dole mi taky nedrzi.Mozna delam neco blbe.U vas s tim nebyl problem?Poradte prosim
.
Jde to protáhnout, ale mohli to udělat trochu větší, přece jenom s tím dítětem a v dešti, to bude trochu zabíračka…
A dole to chytíš kolem konstrukce.
Tak jsem vyzkoušela pláštěnku, co jsem k tomu dostala.
Nejdřív jsem na to koukala jako puk, co, kam a jak
Ani jsem si těch kovových oček nevšimla. Jde to nasadit, i když trochu krkolomně ze začátku, ale když víte, kam to přesně přichytit, tak to půjde dobře, chce to cvik
Vypadá hezky ![]()
No…to teda fakt udelali dost blbe.Ale ja si myslim,ze na novou nunu bude ta plastenka trochu jina a snad bude i lepsi.Obavam se,holky,ze taky mate stare plastenky a nove nema nikdo,pac dorazi az v cervnu.
Bébka píše:
Tak jsem vyzkoušela pláštěnku, co jsem k tomu dostala.
Nejdřív jsem na to koukala jako puk, co, kam a jakAni jsem si těch kovových oček nevšimla. Jde to nasadit, i když trochu krkolomně ze začátku, ale když víte, kam to přesně přichytit, tak to půjde dobře, chce to cvik
Vypadá hezky
Vypada to hezky,ale nasadit jde blbe
.
Bébka píše:
Myslíte, že bude pláštěnka jiná? V čem?
No to nevim
..ale napriklad kovova ocka by mohly byt sirsi,aby se to nemuselo tak blbe protahovat.Kazdopadne,ta pani v obchode tvrdila,ze bude jina
.Jinak vypada moc pekne.
Nemyslím si, že bude jiná. Nasadit to tam jde a sedí dobře, taky mě nenapadá, v čem by jí mohli udělat jinou.
KvetaAdelka píše:Petulinda píše:Ja ji take nemam
![]()
![]()
![]()
a když sis objednávala u Ondálka, všimla sis, že spolu s objednáním kočárku máš set jen za Kč 299,–?? ![]()
já jsem to tak objednala, pláštěnku sice nemám, ale paní mi řekla, že by měla dorazit začátkem května, tak doufám, že jí dostanu i s moskyt. jen za těch 299,–
Těch pár dní ještě vydržím
Zmrzlina píše:
A má Ondálek poštovné zdarma?Kdo teda u něj objednával.
AHOJKY JA JSEM SI TAM OBEDNALA NUNU A PLATILA JSEM JEN O 20KC VIC ZA PPL COŽ JE KRASNA CENA SKORO ZA DARMO ![]()