Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Jak tak vidím tak z těch zatím dostupných barev vede asi Licorice potom Sand a pak až fialová.Ale kdyby byly dostupné i barvy černá a žlutá tak si myslím,že těch by jezdilo asi nejvíc protože hodně holek co chtělo žlutou nunu a nechtěli už čekat,museli vybrat jinou barvu.Ale každá ta barva má něco do sebe,takže je to jenom o tom co se komu líbí ale je to těžké rozhodování.
Budu jedna z nich , která vyjede s NUnou -lékořici. už máme za sebou i Schopin a nádhera. Zatím jsme byli jediní i když se mi zdálo , že některé maminky po nás koukaly.. ![]()
Zmrzlina píše:
Otázka pro Dapp-jak staré dítko budeš vozit v nuně?Já mám holčičku 14 měsíců a už jí tam úplně vidím i když jsem naživo zatím nunu neviděla.Teda jsem z velkého města Ostrava ale zatím jich tu teda moc nejezdí ale to ještě přijde až se oteplí a každý vyjede s nunou.
tak jsme akorát dorazili z města a na české jsme se potkali dvě mamky s lékořicí, takže ted už jsem jen v brně potkala čtyry lékořice a že nás nakonec bude, ale plánuju, že tam malýmu strčím vložku , tak budu zase originál.
Jo a mhd riskujeme denně, s nunou je to těžce na pohodu, lehounká i s drakem a nákladem ![]()
Ahojte, tak jsem se konečně dostala k tomu, hodit pár foteček Nuničky do alba ![]()
Ta fialková je prostě nádherná, já nemít doma piráty, tak jdu do ní a žádné jiné, viděla jsem maku, jak v ní měla fialkovej lodger fusak, a to byla dokonalost ![]()
Se sluneční clonou…no, žádná parádička to není, ale hlavně, že ochrání před sluníčkem ![]()
vydra01 píše:
tak jsme akorát dorazili z města a na české jsme se potkali dvě mamky s lékořicí, takže ted už jsem jen v brně potkala čtyry lékořice a že nás nakonec bude, ale plánuju, že tam malýmu strčím vložku , tak budu zase originál.
Jo a mhd riskujeme denně, s nunou je to těžce na pohodu, lehounká i s drakem a nákladem
Tak já jsem pátá
na České jsem minulej týden potkala paní se starou žlutou, ale jinak teda zatím žádnou..já mám vždycky pocit, že kočárek, co jsem si zrovna koupila maj najednou všichni
Vložku chci taky, už to namýšlím a objednala jsem si od Lodgeru zatím deku ![]()
Vevercaci píše:vydra01 píše:Tak já jsem pátá
Jo a mhd riskujeme denně, s nunou je to těžce na pohodu, lehounká i s drakem a náklademna České jsem minulej týden potkala paní se starou žlutou, ale jinak teda zatím žádnou..já mám vždycky pocit, že kočárek, co jsem si zrovna koupila maj najednou všichni
Vložku chci taky, už to namýšlím a objednala jsem si od Lodgeru zatím deku
veverčáci a co když jste jedni z těch 4
![]()
Denvoj,ta fialová vypadá moc pěkně
…ať se vám dobře jezdí. ![]()
Holky, já jsem taky neodolala těm vložkám do kočárku a asi 14dní ji mám i v nuně ![]()
Příspěvek upraven 15.04.11 v 17:45
tam já ji mám taky konečně doma a jsem
z ní nadšená. S malou jezdíme po obýváku a jí se v kočárku líbí. Pořád si pohupuje nožičkama
![]()
Barva se mi líbila hned, v obchodě měli ještě loňskou kolekci a zrovna lékořici, takže jsem měla možnost porovnat barvičky a jednoznačně Sand vyhrála. Pláštěnku jsem k ní nedostala, prý set s moskytiérou přijde začátkem května, což mě nevadí, plánuju jezdit až bude lepší počasí. ![]()
přidávám pár foteček ![]()
Příspěvek upraven 15.04.11 v 17:39
lůžková úprava mě překvapila, že jde úplně do lehu
![]()
akorát nevím, kam strčit tu plandající stříšku
![]()
vydra01 píše:Vevercaci píše:veverčáci a co když jste jedni z těch 4vydra01 píše:Tak já jsem pátá
Jo a mhd riskujeme denně, s nunou je to těžce na pohodu, lehounká i s drakem a náklademna České jsem minulej týden potkala paní se starou žlutou, ale jinak teda zatím žádnou..já mám vždycky pocit, že kočárek, co jsem si zrovna koupila maj najednou všichni
Vložku chci taky, už to namýšlím a objednala jsem si od Lodgeru zatím deku
![]()
To asi ne, páč my byli venku až teď a jen v Kr. Poli
a musím říct, že jízda byla supr, i jsme se svezli šalinou, to je první kočárek, kterej jsem vzala sama a vynesla nahoru. Mám 150cm, takže zatím naprosto všechny kočárky pro mě byly moc mohutné, do košíku jsem nacpala nákup za pětistovku, což by se mi u klasickejch golfek fakt nepovedlo ![]()
Petulindo:Ta Sand je fakt moc pěkná, pěkně to tam malé pasuje
Já jsem ale za tu lékořici moc ráda ![]()