Kočárek Nuna Buggy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15
15.4.11 14:48

Jak tak vidím tak z těch zatím dostupných barev vede asi Licorice potom Sand a pak až fialová.Ale kdyby byly dostupné i barvy černá a žlutá tak si myslím,že těch by jezdilo asi nejvíc protože hodně holek co chtělo žlutou nunu a nechtěli už čekat,museli vybrat jinou barvu.Ale každá ta barva má něco do sebe,takže je to jenom o tom co se komu líbí ale je to těžké rozhodování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
15.4.11 15:02

Budu jedna z nich , která vyjede s NUnou -lékořici. už máme za sebou i Schopin a nádhera. Zatím jsme byli jediní i když se mi zdálo , že některé maminky po nás koukaly.. :wink:

Zmrzlina píše:
Otázka pro Dapp-jak staré dítko budeš vozit v nuně?Já mám holčičku 14 měsíců a už jí tam úplně vidím i když jsem naživo zatím nunu neviděla.Teda jsem z velkého města Ostrava ale zatím jich tu teda moc nejezdí ale to ještě přijde až se oteplí a každý vyjede s nunou.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
15.4.11 15:18

tak jsme akorát dorazili z města a na české jsme se potkali dvě mamky s lékořicí, takže ted už jsem jen v brně potkala čtyry lékořice a že nás nakonec bude, ale plánuju, že tam malýmu strčím vložku , tak budu zase originál.
Jo a mhd riskujeme denně, s nunou je to těžce na pohodu, lehounká i s drakem a nákladem :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1387
15.4.11 15:18

Ahojte, tak jsem se konečně dostala k tomu, hodit pár foteček Nuničky do alba :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
15.4.11 15:20

Ta fialková je prostě nádherná, já nemít doma piráty, tak jdu do ní a žádné jiné, viděla jsem maku, jak v ní měla fialkovej lodger fusak, a to byla dokonalost :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1387
15.4.11 15:23

S univakem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1387
15.4.11 15:24

Se sluneční clonou…no, žádná parádička to není, ale hlavně, že ochrání před sluníčkem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1387
15.4.11 15:25

A s „lůžkovou úpravou“ :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
15.4.11 15:32
vydra01 píše:
tak jsme akorát dorazili z města a na české jsme se potkali dvě mamky s lékořicí, takže ted už jsem jen v brně potkala čtyry lékořice a že nás nakonec bude, ale plánuju, že tam malýmu strčím vložku , tak budu zase originál.
Jo a mhd riskujeme denně, s nunou je to těžce na pohodu, lehounká i s drakem a nákladem :pankac:

Tak já jsem pátá :lol: na České jsem minulej týden potkala paní se starou žlutou, ale jinak teda zatím žádnou..já mám vždycky pocit, že kočárek, co jsem si zrovna koupila maj najednou všichni :mrgreen: Vložku chci taky, už to namýšlím a objednala jsem si od Lodgeru zatím deku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
15.4.11 16:14
Vevercaci píše:
vydra01 píše:
Jo a mhd riskujeme denně, s nunou je to těžce na pohodu, lehounká i s drakem a nákladem :pankac:
Tak já jsem pátá :lol: na České jsem minulej týden potkala paní se starou žlutou, ale jinak teda zatím žádnou..já mám vždycky pocit, že kočárek, co jsem si zrovna koupila maj najednou všichni :mrgreen: Vložku chci taky, už to namýšlím a objednala jsem si od Lodgeru zatím deku :wink:

veverčáci a co když jste jedni z těch 4 :-D :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
15.4.11 17:36

Denvoj,ta fialová vypadá moc pěkně :palec: …ať se vám dobře jezdí. :wink:

Holky, já jsem taky neodolala těm vložkám do kočárku a asi 14dní ji mám i v nuně :palec:

Příspěvek upraven 15.04.11 v 17:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5131
15.4.11 17:36

tam já ji mám taky konečně doma a jsem
z ní nadšená. S malou jezdíme po obýváku a jí se v kočárku líbí. Pořád si pohupuje nožičkama :palec: :palec:

Barva se mi líbila hned, v obchodě měli ještě loňskou kolekci a zrovna lékořici, takže jsem měla možnost porovnat barvičky a jednoznačně Sand vyhrála. Pláštěnku jsem k ní nedostala, prý set s moskytiérou přijde začátkem května, což mě nevadí, plánuju jezdit až bude lepší počasí. :palec:

přidávám pár foteček :-D

Příspěvek upraven 15.04.11 v 17:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5131
15.4.11 17:37
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5131
15.4.11 17:38

lůžková úprava mě překvapila, že jde úplně do lehu :palec: :palec:

akorát nevím, kam strčit tu plandající stříšku :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
15.4.11 17:56
vydra01 píše:
Vevercaci píše:
vydra01 píše:
Tak já jsem pátá :lol: na České jsem minulej týden potkala paní se starou žlutou, ale jinak teda zatím žádnou..já mám vždycky pocit, že kočárek, co jsem si zrovna koupila maj najednou všichni :mrgreen: Vložku chci taky, už to namýšlím a objednala jsem si od Lodgeru zatím deku :wink:
veverčáci a co když jste jedni z těch 4 :-D :mavam:

To asi ne, páč my byli venku až teď a jen v Kr. Poli :pankac: a musím říct, že jízda byla supr, i jsme se svezli šalinou, to je první kočárek, kterej jsem vzala sama a vynesla nahoru. Mám 150cm, takže zatím naprosto všechny kočárky pro mě byly moc mohutné, do košíku jsem nacpala nákup za pětistovku, což by se mi u klasickejch golfek fakt nepovedlo :potlesk:

Petulindo:Ta Sand je fakt moc pěkná, pěkně to tam malé pasuje :kytka: Já jsem ale za tu lékořici moc ráda :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí