Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
vydra01 píše:
Ta fialková je prostě nádherná, já nemít doma piráty, tak jdu do ní a žádné jiné, viděla jsem maku, jak v ní měla fialkovej lodger fusak, a to byla dokonalost
Já právě brouzdám po netu a vymýšlím jakou deku nebo lehký fusáček k ní pořídit ![]()
chaala píše:
Denvoj,ta fialová vypadá moc pěkně…ať se vám dobře jezdí.
![]()
Holky, já jsem taky neodolala těm vložkám do kočárku a asi 14dní ji mám i v nuně
Příspěvek upraven 15.04.11 v 17:45
Děkuju
Ve skutečnosti je ta barvička hezčí, taková zářivější
Ještě jsem ji netestovala venku, tak jsem zvědavá, jestli mi nadšení vydrží. Ale já Nuničce věřím ![]()
Holky, máte to moc krásný!!! ![]()
Den, jakou máš tu sluneční clonu??? A univak je ten Emitex??? Dík.
Holky,tak ja uz vim,jak je to s tou plastenkou.Dnes jsem byla v obchode a zeptala jsem se na to.Pani vedouci volala primo dodavateli a ten ji to vysvetlil.Tak ze…Nuny jsou dodane od vice dodavatelu z Europy.A te,ktere jsou s plastenkou,pry jsou dodane ze Spanelska.Ony pry Spanele mely nejakou akci.Tak ze plastenky jsou opravdu gratis a holky,co je dostaly,proste mely stesti. ![]()
Petulinda píše:
chi chitak jsem si právě objednala u Ondálka barvu Sand když píšete, že je krásná a jste nadšené
![]()
jenom jsem zvědavá, jestli jí ještě majípojedu si jí vyzvednout osobně, máme to kousek
![]()
ahoj ty jsi s CHebu?
Holky,prosim vas,jsou te plastenky opravdu na novou a starou nunu stejne?Pani v obchode tvrdila,ze ne.Ja jsem tam koupila WP set na starou a nejak mi to k nove nepasuje.Nevim jak mam tu plastenku pridelat,kdyz nova nema prurezy v latce na bocich
.
Tak holky dneska jsme poprve vyjeli ven a nadhera,jako bych žadny kocarek netlacila.Akorad to rachtani na nekterym povrchu je obcas mazec,ale ma to vyhodu nemusim malou houpat kdyz usina uspi ji to za par minut
Jinak za me spokojenost a to maximalni.Jen pritel trochu brblal ze je to nase chrastitko z lega
,ale toho snad prejde Dneska bouzel staval Pr…
A take jsme zrovna jeli na blbem terenu.Ja jsem se unas na Klatovsku jeste s Nuninkou nesetkala tak jsem mozna prvni nunarka u nas
No uvidime v lete ![]()
Chaala, no ještě jsme Nunu nebyli zkoušet venku, neboť již 4 den co ji mám doma prší. Ale samozdřejmě doma mi do ni sám le mu nevadí a ještě když mi schrupne, tak nevím, ael strašně se mi líbi.ze alehá si tam a líbi se určitě, aji když se ho zeptám, zda se mu líbi kočárek, tak říka, že ano. Ale já si nejsem jistá, zda ty zádička, že má polovinu hlavičky mimi
KvetaAdelka píše:Petulinda píše:ahoj ty jsi s CHebu?
chi chitak jsem si právě objednala u Ondálka barvu Sand když píšete, že je krásná a jste nadšené
![]()
jenom jsem zvědavá, jestli jí ještě majípojedu si jí vyzvednout osobně, máme to kousek
![]()
ne ne jsem ze Sokolova, ty pocházíš odtud???
já se na tu mojí krasavici nemůžu vynadívat, přemýšlím taky o nějaký vložce, v obchodě jsem tam zkoušela origoš vložku od Teutonie a ta tam nepasuje, tak si budu muset nějakou nechat ušít.
Už máte některá v Nuně vložku??? hoďte prosím inspiraci
nevím, jak by to dopadlo, kdybych jí musela šít sama, takže já si jí raději objednám ![]()
Lotti,a zkoušela jsi s malým ještě jiné golfky…myslím jen tak v obchodě, aby jsi viděla, jestli ta zádová opěrka u jiných golfek je lepší, vyšší
To by byla asi jediná možnost a podle toho se pak rozhodnout.
chaala píše:
Lotti,a zkoušela jsi s malým ještě jiné golfky…myslím jen tak v obchodě, aby jsi viděla, jestli ta zádová opěrka u jiných golfek je lepší, vyššíTo by byla asi jediná možnost a podle toho se pak rozhodnout.
Chlaala, jo zkoušela, ale já jsem asi praštěná, protže jiné golfky se mi nelíbi. Váhala jsem mezi ZOPA CITY, ale ty mají strašně divné kolečka a tak to vyhrála nuna a teď jak ji mám, tak nevím. MAlý jinak měří 89cm.
chaala píše:
Lotti,a zkoušela jsi s malým ještě jiné golfky…myslím jen tak v obchodě, aby jsi viděla, jestli ta zádová opěrka u jiných golfek je lepší, vyššíTo by byla asi jediná možnost a podle toho se pak rozhodnout.
Chicco Multiway má určitě zádovku vyšší, měla jsem je, před týdnem jsem je prodala..jízdní vlastnosti blbý, o vození jednou rukou se mi fakt mohlo zdát..ale jinak to není špatnej kočárek..
Fisveta píše:
Holky,prosim vas,jsou te plastenky opravdu na novou a starou nunu stejne?Pani v obchode tvrdila,ze ne.Ja jsem tam koupila WP set na starou a nejak mi to k nove nepasuje.Nevim jak mam tu plastenku pridelat,kdyz nova nema prurezy v latce na bocich.
Vevercaci píše:chaala píše:Chicco vůbec, ty se mi nelíbi a té značce vůbec nedůvěřuji.
Chicco Multiway má určitě zádovku vyšší, měla jsem je, před týdnem jsem je prodala..jízdní vlastnosti blbý, o vození jednou rukou se mi fakt mohlo zdát..ale jinak to není špatnej kočárek..
Petulinda,fotečky s nouvou nunou parádní
Já jsem ty vložky do kočárku prohlížela na mimibazaru, dala jsem do vyhledávače a vyjelo toho mraky. Nebo se mi moc líbily na těchto stránkách - pinkie.cz