Kočárek Nuna Buggy

• Fotoalbum (290)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1387
15.4.11 19:43
vydra01 píše:
Ta fialková je prostě nádherná, já nemít doma piráty, tak jdu do ní a žádné jiné, viděla jsem maku, jak v ní měla fialkovej lodger fusak, a to byla dokonalost :potlesk:

Já právě brouzdám po netu a vymýšlím jakou deku nebo lehký fusáček k ní pořídit :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1387
15.4.11 19:46
chaala píše:
Denvoj,ta fialová vypadá moc pěkně :palec: …ať se vám dobře jezdí. :wink:

Holky, já jsem taky neodolala těm vložkám do kočárku a asi 14dní ji mám i v nuně :palec:

Příspěvek upraven 15.04.11 v 17:45

Děkuju :mrgreen: Ve skutečnosti je ta barvička hezčí, taková zářivější :-) Ještě jsem ji netestovala venku, tak jsem zvědavá, jestli mi nadšení vydrží. Ale já Nuničce věřím :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
15.4.11 20:45

Holky, máte to moc krásný!!! :palec:

Den, jakou máš tu sluneční clonu??? A univak je ten Emitex??? Dík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
15.4.11 20:49

Holky,tak ja uz vim,jak je to s tou plastenkou.Dnes jsem byla v obchode a zeptala jsem se na to.Pani vedouci volala primo dodavateli a ten ji to vysvetlil.Tak ze…Nuny jsou dodane od vice dodavatelu z Europy.A te,ktere jsou s plastenkou,pry jsou dodane ze Spanelska.Ony pry Spanele mely nejakou akci.Tak ze plastenky jsou opravdu gratis a holky,co je dostaly,proste mely stesti. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
15.4.11 20:50
Petulinda píše:
chi chi :-D tak jsem si právě objednala u Ondálka barvu Sand když píšete, že je krásná a jste nadšené :palec: :palec:
jenom jsem zvědavá, jestli jí ještě mají :think: pojedu si jí vyzvednout osobně, máme to kousek :palec: :palec:

ahoj ty jsi s CHebu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
15.4.11 21:07

Holky,prosim vas,jsou te plastenky opravdu na novou a starou nunu stejne?Pani v obchode tvrdila,ze ne.Ja jsem tam koupila WP set na starou a nejak mi to k nove nepasuje.Nevim jak mam tu plastenku pridelat,kdyz nova nema prurezy v latce na bocich :zed: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
15.4.11 21:17

Tak holky dneska jsme poprve vyjeli ven a nadhera,jako bych žadny kocarek netlacila.Akorad to rachtani na nekterym povrchu je obcas mazec,ale ma to vyhodu nemusim malou houpat kdyz usina uspi ji to za par minut :-D Jinak za me spokojenost a to maximalni.Jen pritel trochu brblal ze je to nase chrastitko z lega :-( ,ale toho snad prejde Dneska bouzel staval Pr… :lol: A take jsme zrovna jeli na blbem terenu.Ja jsem se unas na Klatovsku jeste s Nuninkou nesetkala tak jsem mozna prvni nunarka u nas :lol: No uvidime v lete :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
15.4.11 21:29

Chaala, no ještě jsme Nunu nebyli zkoušet venku, neboť již 4 den co ji mám doma prší. Ale samozdřejmě doma mi do ni sám le mu nevadí a ještě když mi schrupne, tak nevím, ael strašně se mi líbi.ze alehá si tam a líbi se určitě, aji když se ho zeptám, zda se mu líbi kočárek, tak říka, že ano. Ale já si nejsem jistá, zda ty zádička, že má polovinu hlavičky mimi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5131
15.4.11 21:32
KvetaAdelka píše:
Petulinda píše:
chi chi :-D tak jsem si právě objednala u Ondálka barvu Sand když píšete, že je krásná a jste nadšené :palec: :palec:
jenom jsem zvědavá, jestli jí ještě mají :think: pojedu si jí vyzvednout osobně, máme to kousek :palec: :palec:
ahoj ty jsi s CHebu?

ne ne jsem ze Sokolova, ty pocházíš odtud???

já se na tu mojí krasavici nemůžu vynadívat, přemýšlím taky o nějaký vložce, v obchodě jsem tam zkoušela origoš vložku od Teutonie a ta tam nepasuje, tak si budu muset nějakou nechat ušít.
Už máte některá v Nuně vložku??? hoďte prosím inspiraci :wink: nevím, jak by to dopadlo, kdybych jí musela šít sama, takže já si jí raději objednám :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
15.4.11 21:34

Lotti,a zkoušela jsi s malým ještě jiné golfky…myslím jen tak v obchodě, aby jsi viděla, jestli ta zádová opěrka u jiných golfek je lepší, vyšší :nevim: To by byla asi jediná možnost a podle toho se pak rozhodnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
15.4.11 21:37
chaala píše:
Lotti,a zkoušela jsi s malým ještě jiné golfky…myslím jen tak v obchodě, aby jsi viděla, jestli ta zádová opěrka u jiných golfek je lepší, vyšší :nevim: To by byla asi jediná možnost a podle toho se pak rozhodnout.

Chlaala, jo zkoušela, ale já jsem asi praštěná, protže jiné golfky se mi nelíbi. Váhala jsem mezi ZOPA CITY, ale ty mají strašně divné kolečka a tak to vyhrála nuna a teď jak ji mám, tak nevím. MAlý jinak měří 89cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
15.4.11 21:37
chaala píše:

Chicco Multiway má určitě zádovku vyšší, měla jsem je, před týdnem jsem je prodala..jízdní vlastnosti blbý, o vození jednou rukou se mi fakt mohlo zdát..ale jinak to není špatnej kočárek..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
15.4.11 21:38
Nahoře by snad měla být na každé straně kovové očko a dole u nožiček je kousek konstrukce odkrytá…tam se musí ty šucháče omotat.
Fisveta píše:
Holky,prosim vas,jsou te plastenky opravdu na novou a starou nunu stejne?Pani v obchode tvrdila,ze ne.Ja jsem tam koupila WP set na starou a nejak mi to k nove nepasuje.Nevim jak mam tu plastenku pridelat,kdyz nova nema prurezy v latce na bocich :zed: .
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
15.4.11 21:39
Vevercaci píše:
chaala píše:
Chicco vůbec, ty se mi nelíbi a té značce vůbec nedůvěřuji.
Chicco Multiway má určitě zádovku vyšší, měla jsem je, před týdnem jsem je prodala..jízdní vlastnosti blbý, o vození jednou rukou se mi fakt mohlo zdát..ale jinak to není špatnej kočárek..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
15.4.11 21:43

Petulinda,fotečky s nouvou nunou parádní :kytka: :palec: Já jsem ty vložky do kočárku prohlížela na mimibazaru, dala jsem do vyhledávače a vyjelo toho mraky. Nebo se mi moc líbily na těchto stránkách - pinkie.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí