Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
neli mě osobně stačí ta havět jak si sedá na mě když mam triko do žluta.Hlavně jsou malý,titěrný a štípou.Nechtěla bych aby byl malej celé léto pod sítkou. to je jen můj názor ![]()
To je pravda, taky když mám v létě žluté tričko tak ty mušky na mě sedají. ale určitě se žlutá nuna prodává dost jinak si myslím že by ji nedávali do kolekce 2011 kdyby se rok předtím moc neprodávala. takže pořád váhám. no ale líbí se mi nejvíc. ach jo. holky kdo jezdil v létě s žlutým kočárkem-nebo přímo s nunou žlutou, jak jste na tom byly???
Příspěvek upraven 24.03.15 v 17:26
Neli, jdu zase do žluté, když mě se jiná barva nelíbí. Mám ji od pozdimu, tak jsem s ní léto ještě nezažila. Hodně se to tu řeší, ty mušky. No já to risknu, třeba pak budu nadávat a litovat, ale žlutá je prostě žlutá. O víkendu jsem byla v zoo, potkala jsem tam další dvě žluté nuny, už tam něco poletovalo, ale na kočárek naštěstí nic nesedlo. Já bych se na léto spíš bála tmavých barev, aby to nich nepařilo moc slunko. Vkládám fotečky žluťáska. Neznám skladnější kočárek. Složila jsem, hodila ho do podpaží na naklusala do patrového vlaku, až průvodčí koukal a nechápal.
No třeba černý bych na léto nechtěla. ještě jsem uvažovala o lékořici, ale přece jen ta žlutá je taková veselejší. no bude až v červnu takže ještě mám čas na přemýšlení. chceme golfáč kupovat až na léto, ale stejně to nakonec vyhraje ta žlutá, protože je nejhezčí ![]()
Ještě se dívám na obrázku že ty kolečka se docela ojíždějí, dají se pak vyměnit za nové? jestli jo kolik stojí nevíte???
Ojíždějí se nám ty zadní, ty přední jsou v poho (na fotce jsou zaprášené), ten nový model má ty zadní větší, tak by to mělo být o poznání lepší, mě se do zadních zarylo tolik kamínků, že mi to v rámci záruky vymění zdarma, ale kolečka náhradní budou mít až v květnu a stejně mě to bude stát dost na poštovném.
majkakoc píše:
Neli, jdu zase do žluté, když mě se jiná barva nelíbí. Mám ji od pozdimu, tak jsem s ní léto ještě nezažila. Hodně se to tu řeší, ty mušky. No já to risknu, třeba pak budu nadávat a litovat, ale žlutá je prostě žlutá. O víkendu jsem byla v zoo, potkala jsem tam další dvě žluté nuny, už tam něco poletovalo, ale na kočárek naštěstí nic nesedlo. Já bych se na léto spíš bála tmavých barev, aby to nich nepařilo moc slunko. Vkládám fotečky žluťáska. Neznám skladnější kočárek. Složila jsem, hodila ho do podpaží na naklusala do patrového vlaku, až průvodčí koukal a nechápal.
Už jsem se lekla, že vidím sebe
Růžová mikina, trochu podmračenej výraz…
…a mě jsi tam neviděla? Já měla v ZOO - Praha - lékořici ![]()
Tebe né, bébko, to je škoda, hned bych barvičku omrkla. Zoo je fakt velká.
Dneska jsem nazivo videla Sand a ta barva se mi moc libi, ted jen ten „blbej“ kocarek nekde sehnat
i s plastenkou
Anielkha píše:
Dneska jsem nazivo videla Sand a ta barva se mi moc libi, ted jen ten „blbej“ kocarek nekde sehnat![]()
![]()
i s plastenkou
tak u nás prošel
jen bych ho nejdřív potřebovala zkusit naživo a nedaří se mi v Plzni sehnat obchod kde by ho měli.
![]()
ladynka1 píše:Anielkha píše:tak u nás prošel
Dneska jsem nazivo videla Sand a ta barva se mi moc libi, ted jen ten „blbej“ kocarek nekde sehnat![]()
![]()
i s plastenkou
jen bych ho nejdřív potřebovala zkusit naživo a nedaří se mi v Plzni sehnat obchod kde by ho měli.
![]()
uklidnim te, ze novou Nunu jsem nevidela ani v Praze.. vsude jsou vyprodane… ![]()
já jí chtěla vyzkoušet jak se malej do ní vejde a jak se s ní jede.nechci jí koupit na blind ![]()
Anielkha píše:ladynka1 píše:uklidnim te, ze novou Nunu jsem nevidela ani v Praze.. vsude jsou vyprodane…Anielkha píše:tak u nás prošel
![]()
i s plastenkou
![]()
Holky nunu 2011 v lékořici mají u nás v Opavě, najedtě si na miminečko Opava a tam jí najdete,já se tam na ní byla koukat.A pak je jěště ,sand a lékořice i s pláštěnkou na minimimi,dnes jsem s něma mluvila. ![]()
ahoj holky, tak dneska jsem testla Nunu na delší trasu a jsem happy, že jsem ji prosadila!
Tichounká, rachtá opravdu jen malinko, košík mě mile překvapil, vlezlo se tam fakt hodně věcí, on je hluboký vzadu, takže fakt super!
Všichni se za námi otáčeli, Tobík si lebedil a já jsem si to fakt užívala. ![]()