Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Zmrzlina píše:
Mám dotaz na holky co jim ke kočárku přišla i pláštěnka.To jste měly objednanou nunu + teda ten set pláštěnka moskytiéra nebo jenom nunu a přišla vám i pláštěnka?A kde jste objednávaly?Já pořád nevím kde objednat abych měla i tu pláštěnku.Moskytiéra je více méně na nic aspon pro mě.
Já objednávala všechno, ale přišel jen kočár a zdarma k tomu ta pláštěnka, celej ten set přijde až někdy
Mám to z anna a viktorie.
Bébka píše:Zmrzlina píše:Já objednávala všechno, ale přišel jen kočár a zdarma k tomu ta pláštěnka, celej ten set přijde až někdy
Mám dotaz na holky co jim ke kočárku přišla i pláštěnka.To jste měly objednanou nunu + teda ten set pláštěnka moskytiéra nebo jenom nunu a přišla vám i pláštěnka?A kde jste objednávaly?Já pořád nevím kde objednat abych měla i tu pláštěnku.Moskytiéra je více méně na nic aspon pro mě.Mám to z anna a viktorie.
Na str.106 psala Fisveta:
Holky,tak ja uz vim,jak je to s tou plastenkou.Dnes jsem byla v obchode a zeptala jsem se na to.Pani vedouci volala primo dodavateli a ten ji to vysvetlil.Tak ze…Nuny jsou dodane od vice dodavatelu z Europy.A te,ktere jsou s plastenkou,pry jsou dodane ze Spanelska.Ony pry Spanele mely nejakou akci.Tak ze plastenky jsou opravdu gratis a holky,co je dostaly,proste mely stesti.
Takže to nesouvisí s tím, odkud si objednáváš, prostě je to o štěstí.
Tak moc děkuju za vysvětlení,jak je to teda s těma pláštěnkama.Tak to fakt některé holky měly štěstí,že jim přišla i pláštěnka.Takže to asi neovlivním tím,kde objednám.
Zmrzlina píše:
Tak moc děkuju za vysvětlení,jak je to teda s těma pláštěnkama.Tak to fakt některé holky měly štěstí,že jim přišla i pláštěnka.Takže to asi neovlivním tím,kde objednám.
Bohužel ne
Ale pořád je tady šance, že bude stát štěstí na Tvé straně
Tak tfuj, tfuj, tfuj ![]()
Ja teda rovnou objednala ten WP set… na stesti se spolehat nebudu, kdyz budu mit dve, tak kdyztak jednu vam pak nekomu prodam, kdyz budete chtit
ale jeste cekam, dalsi zasilka ma byt ted na prelomu duben/kveten.
Zmrzlina píše:
Mám dotaz na holky co jim ke kočárku přišla i pláštěnka.To jste měly objednanou nunu + teda ten set pláštěnka moskytiéra nebo jenom nunu a přišla vám i pláštěnka?A kde jste objednávaly?Já pořád nevím kde objednat abych měla i tu pláštěnku.Moskytiéra je více méně na nic aspon pro mě.
Já objednávala v Delfínkovi a taky se setem…
Holky prosím na MMB jsem našla nunu v sand barve kolekci 2011, péani pise, ze jek oupena v dubnu, a cena kolem 2500, je to dobrá cena?
Tak, tak
Koukla jsem na MMB a prodává ho za 2300,– což je opravdu až pochybně dobrá cena
Já jsem nunu kupovala novou za 2990,– + pláštěnka v ceně.
denvoj píše:
Tak, takKoukla jsem na MMB a prodává ho za 2300,– což je opravdu až pochybně dobrá cena
Tak přece jen už s ní jezdila. Tak nevím.
lokofa píše:denvoj píše:Tak přece jen už s ní jezdila. Tak nevím.
Tak, takKoukla jsem na MMB a prodává ho za 2300,– což je opravdu až pochybně dobrá cena
Já bych jí asi použitou nekupovala bez toho, aniž bych jí viděla na vlastní oči a nevyzkoušela. Člověk nikdy neví, ale já jsem možná zbytečně moc podezíravá ![]()
denvoj píše:
Asi si chtěla napsat 3990,– ![]()
To jen pro lokofu, že to je fakt rozdíl v těch cenách.
Dappp píše:denvoj píše:Asi si chtěla napsat 3990,–
To jen pro lokofu, že to je fakt rozdíl v těch cenách.
Tak já fakt nevím.
Kadopádně kočárek tím, jak je ježděný už ztrácí na hodnotě. Nebo se ho pani potřebuje rychle zbavit.
Tak cena je to určitě dobrá za skoro nový kočárek, jen spíš aby v tom nebylo něco jiného. Já teda taky koukla na MMB, ale nenašla jsem ho… ![]()
A nebyly třeba někde na veletrhu nebo tak, kde se dají objednat levněji nebo tak???