Kočárek Nuna Buggy

• Fotoalbum (290)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17984
27.4.11 12:49
Zmrzlina píše:
Mám dotaz na holky co jim ke kočárku přišla i pláštěnka.To jste měly objednanou nunu + teda ten set pláštěnka moskytiéra nebo jenom nunu a přišla vám i pláštěnka?A kde jste objednávaly?Já pořád nevím kde objednat abych měla i tu pláštěnku.Moskytiéra je více méně na nic aspon pro mě.

Já objednávala všechno, ale přišel jen kočár a zdarma k tomu ta pláštěnka, celej ten set přijde až někdy :roll: Mám to z anna a viktorie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1387
27.4.11 13:00
Bébka píše:
Zmrzlina píše:
Mám dotaz na holky co jim ke kočárku přišla i pláštěnka.To jste měly objednanou nunu + teda ten set pláštěnka moskytiéra nebo jenom nunu a přišla vám i pláštěnka?A kde jste objednávaly?Já pořád nevím kde objednat abych měla i tu pláštěnku.Moskytiéra je více méně na nic aspon pro mě.
Já objednávala všechno, ale přišel jen kočár a zdarma k tomu ta pláštěnka, celej ten set přijde až někdy :roll: Mám to z anna a viktorie.

Na str.106 psala Fisveta:
Holky,tak ja uz vim,jak je to s tou plastenkou.Dnes jsem byla v obchode a zeptala jsem se na to.Pani vedouci volala primo dodavateli a ten ji to vysvetlil.Tak ze…Nuny jsou dodane od vice dodavatelu z Europy.A te,ktere jsou s plastenkou,pry jsou dodane ze Spanelska.Ony pry Spanele mely nejakou akci.Tak ze plastenky jsou opravdu gratis a holky,co je dostaly,proste mely stesti.

Takže to nesouvisí s tím, odkud si objednáváš, prostě je to o štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
27.4.11 13:07

Tak moc děkuju za vysvětlení,jak je to teda s těma pláštěnkama.Tak to fakt některé holky měly štěstí,že jim přišla i pláštěnka.Takže to asi neovlivním tím,kde objednám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1387
27.4.11 13:17
Zmrzlina píše:
Tak moc děkuju za vysvětlení,jak je to teda s těma pláštěnkama.Tak to fakt některé holky měly štěstí,že jim přišla i pláštěnka.Takže to asi neovlivním tím,kde objednám.

Bohužel ne :-( Ale pořád je tady šance, že bude stát štěstí na Tvé straně :lol: Tak tfuj, tfuj, tfuj :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
27.4.11 13:27

Ja teda rovnou objednala ten WP set… na stesti se spolehat nebudu, kdyz budu mit dve, tak kdyztak jednu vam pak nekomu prodam, kdyz budete chtit :) ale jeste cekam, dalsi zasilka ma byt ted na prelomu duben/kveten.

• Citovat
  • Upravit
374
27.4.11 20:07
Zmrzlina píše:

Já objednávala v Delfínkovi a taky se setem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
28.4.11 08:27

Holky prosím na MMB jsem našla nunu v sand barve kolekci 2011, péani pise, ze jek oupena v dubnu, a cena kolem 2500, je to dobrá cena?

• Citovat
  • Upravit
374
28.4.11 08:53

Až pochybně dobrá… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1387
28.4.11 08:58

Tak, tak :-) Koukla jsem na MMB a prodává ho za 2300,– což je opravdu až pochybně dobrá cena :-) Já jsem nunu kupovala novou za 2990,– + pláštěnka v ceně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
28.4.11 09:00
denvoj píše:
Tak, tak :-) Koukla jsem na MMB a prodává ho za 2300,– což je opravdu až pochybně dobrá cena :-) Já jsem nunu kupovala novou za 2990,– + pláštěnka v ceně.

Tak přece jen už s ní jezdila. Tak nevím.

• Citovat
  • Upravit
1387
28.4.11 09:07
lokofa píše:
denvoj píše:
Tak přece jen už s ní jezdila. Tak nevím.

Já bych jí asi použitou nekupovala bez toho, aniž bych jí viděla na vlastní oči a nevyzkoušela. Člověk nikdy neví, ale já jsem možná zbytečně moc podezíravá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
28.4.11 09:13
denvoj píše:

Asi si chtěla napsat 3990,– :-)
To jen pro lokofu, že to je fakt rozdíl v těch cenách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
28.4.11 09:19
Dappp píše:
denvoj píše:
Asi si chtěla napsat 3990,– :-)
To jen pro lokofu, že to je fakt rozdíl v těch cenách.

Tak já fakt nevím.
Kadopádně kočárek tím, jak je ježděný už ztrácí na hodnotě. Nebo se ho pani potřebuje rychle zbavit.

• Citovat
  • Upravit
374
28.4.11 09:21

Tak cena je to určitě dobrá za skoro nový kočárek, jen spíš aby v tom nebylo něco jiného. Já teda taky koukla na MMB, ale nenašla jsem ho… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
28.4.11 09:27

A nebyly třeba někde na veletrhu nebo tak, kde se dají objednat levněji nebo tak???

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4