Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky ja Nunu mam jako jeden kocarek sportaka prodavam a musim rict ze uplne staci zalezi jak mate stare ditko.Mala chodi hodne pesky a do Nunicky si vleze aby si odpocinula nebo schrupla.Jsem max spokojena zvladne jakikoliv teren coz me mile prekvapilo
![]()
KvetaAdelka píše:
Ahoj holky ja Nunu mam jako jeden kocarek sportaka prodavam a musim rict ze uplne staci zalezi jak mate stare ditko.Mala chodi hodne pesky a do Nunicky si vleze aby si odpocinula nebo schrupla.Jsem max spokojena zvladne jakikoliv teren coz me mile prekvapilo![]()
I já jsem toho názoru,malý taky dost chodí a s kočárem vyjedu taj jsednou za týden.Tak asi proto váhám,zda mám investovat do nové káry.Už to chápete? Vy co jste ti nechápali?
Na mmb jsou určo 3 mamky s novou nunou. ![]()
steka píše:KvetaAdelka píše:I já jsem toho názoru,malý taky dost chodí a s kočárem vyjedu taj jsednou za týden.Tak asi proto váhám,zda mám investovat do nové káry.Už to chápete? Vy co jste ti nechápali?
Ahoj holky ja Nunu mam jako jeden kocarek sportaka prodavam a musim rict ze uplne staci zalezi jak mate stare ditko.Mala chodi hodne pesky a do Nunicky si vleze aby si odpocinula nebo schrupla.Jsem max spokojena zvladne jakikoliv teren coz me mile prekvapilo![]()
Na mmb jsou určo 3 mamky s novou nunou.
Jak je starý???
Kámoška též nunu koupila jen jako lítáčka a malý v kočárku prostě neeeee
steka píše:KvetaAdelka píše:I já jsem toho názoru,malý taky dost chodí a s kočárem vyjedu taj jsednou za týden.Tak asi proto váhám,zda mám investovat do nové káry.Už to chápete? Vy co jste ti nechápali?
tak to jsem asi slepá, koukám na MMB a je tam jenom jedna 2011 fialová ![]()
lokofa píše:steka píše:Jak je starý???KvetaAdelka píše:I já jsem toho názoru,malý taky dost chodí a s kočárem vyjedu taj jsednou za týden.Tak asi proto váhám,zda mám investovat do nové káry.Už to chápete? Vy co jste ti nechápali?
Malý má 20 měsíců,jak ho tam naložím,tak vydrží,ale jak jednou je dole.....tak už mám smůlu.Zbožňuje kolo.
MMartina1 píše:steka píše:tak to jsem asi slepá, koukám na MMB a je tam jenom jedna 2011 fialováKvetaAdelka píše:I já jsem toho názoru,malý taky dost chodí a s kočárem vyjedu taj jsednou za týden.Tak asi proto váhám,zda mám investovat do nové káry.Už to chápete? Vy co jste ti nechápali?
Tak fialovou jsem zas nenašla já.Je tam sand 2011.lékořice 2010 a 2 kusy šedá ze zelenou 2010 a jedna lékořice 2011.Koukej se a najdeš. ![]()
lokofa píše:steka píše:Jak je starý???KvetaAdelka píše:I já jsem toho názoru,malý taky dost chodí a s kočárem vyjedu taj jsednou za týden.Tak asi proto váhám,zda mám investovat do nové káry.Už to chápete? Vy co jste ti nechápali?
No a jinak jsi mě potěšila,doufám,že při mém štěstí tady budu diskutovat o nuně dva měsíce a pak dojde domů a malý mě pošle........
![]()
steka píše:MMartina1 píše:Tak fialovou jsem zas nenašla já.Je tam sand 2011.lékořice 2010 a 2 kusy šedá ze zelenou 2010 a jedna lékořice 2011.Koukej se a najdeš.steka píše:tak to jsem asi slepá, koukám na MMB a je tam jenom jedna 2011 fialováKvetaAdelka píše:I já jsem toho názoru,malý taky dost chodí a s kočárem vyjedu taj jsednou za týden.Tak asi proto váhám,zda mám investovat do nové káry.Už to chápete? Vy co jste ti nechápali?
tak to jsem asi fakt pitomá, protože nakonec jsem našla ještě tu šedou, ale to proto, že ta maminka ji označila jako „nové zboží“ což já teda, i kdyby byl kočár jenom jednou jetej, za nové zboží nepovažuju. Ale jinak tam vidím furt jenom tu fialovou a ostatní jsou to firmy co nabízí prodej.
. Tak se asi budu muset jít na to vyspat. A mluvím tedy o kolekci 2011, myslím, že 2010 bez polohování už asi nebude mít šanci.
Příspěvek upraven 03.05.11 v 22:44
MMartina1 píše:steka píše:tak to jsem asi fakt pitomá, protože nakonec jsem našla ještě tu šedou, ale to proto, že ta maminka ji označila jako „nové zboží“ což já teda, i kdyby byl kočár jenom jednou jetej, za nové zboží nepovažuju. Ale jinak tam vidím furt jenom tu fialovou a ostatní jsou to firmy co nabízí prodej.MMartina1 píše:Tak fialovou jsem zas nenašla já.Je tam sand 2011.lékořice 2010 a 2 kusy šedá ze zelenou 2010 a jedna lékořice 2011.Koukej se a najdeš.steka píše:tak to jsem asi slepá, koukám na MMB a je tam jenom jedna 2011 fialováKvetaAdelka píše:I já jsem toho názoru,malý taky dost chodí a s kočárem vyjedu taj jsednou za týden.Tak asi proto váhám,zda mám investovat do nové káry.Už to chápete? Vy co jste ti nechápali?
. Tak se asi budu muset jít na to vyspat.
a az je najdes,tak je vsechny kup ![]()
MMartina1 píše:steka píše:MMartina1 píše:Tak fialovou jsem zas nenašla já.Je tam sand 2011.lékořice 2010 a 2 kusy šedá ze zelenou 2010 a jedna lékořice 2011.Koukej se a najdeš.steka píše:tak to jsem asi slepá, koukám na MMB a je tam jenom jedna 2011 fialováKvetaAdelka píše:I já jsem toho názoru,malý taky dost chodí a s kočárem vyjedu taj jsednou za týden.Tak asi proto váhám,zda mám investovat do nové káry.Už to chápete? Vy co jste ti nechápali?
tak to jsem asi fakt pitomá, protože nakonec jsem našla ještě tu šedou, ale to proto, že ta maminka ji označila jako „nové zboží“ což já teda, i kdyby byl kočár jenom jednou jetej, za nové zboží nepovažuju. Ale jinak tam vidím furt jenom tu fialovou a ostatní jsou to firmy co nabízí prodej.
Příspěvek upraven 03.05.11 v 22:44. Tak se asi budu muset jít na to vyspat. A mluvím tedy o kolekci 2011, myslím, že 2010 bez polohování už asi nebude mít šanci.
Jsou v nových a použitých,ale
některé až na straně 120,dál už jsem taky nešla
Bébka píše:MMartina1 píše:a az je najdes,tak je vsechny kupsteka píše:tak to jsem asi fakt pitomá, protože nakonec jsem našla ještě tu šedou, ale to proto, že ta maminka ji označila jako „nové zboží“ což já teda, i kdyby byl kočár jenom jednou jetej, za nové zboží nepovažuju. Ale jinak tam vidím furt jenom tu fialovou a ostatní jsou to firmy co nabízí prodej.MMartina1 píše:Tak fialovou jsem zas nenašla já.Je tam sand 2011.lékořice 2010 a 2 kusy šedá ze zelenou 2010 a jedna lékořice 2011.Koukej se a najdeš.steka píše:tak to jsem asi slepá, koukám na MMB a je tam jenom jedna 2011 fialováKvetaAdelka píše:I já jsem toho názoru,malý taky dost chodí a s kočárem vyjedu taj jsednou za týden.Tak asi proto váhám,zda mám investovat do nové káry.Už to chápete? Vy co jste ti nechápali?
Bébka píše:MMartina1 píše:a az je najdes,tak je vsechny kupsteka píše:tak to jsem asi fakt pitomá, protože nakonec jsem našla ještě tu šedou, ale to proto, že ta maminka ji označila jako „nové zboží“ což já teda, i kdyby byl kočár jenom jednou jetej, za nové zboží nepovažuju. Ale jinak tam vidím furt jenom tu fialovou a ostatní jsou to firmy co nabízí prodej.MMartina1 píše:Tak fialovou jsem zas nenašla já.Je tam sand 2011.lékořice 2010 a 2 kusy šedá ze zelenou 2010 a jedna lékořice 2011.Koukej se a najdeš.steka píše:tak to jsem asi slepá, koukám na MMB a je tam jenom jedna 2011 fialováKvetaAdelka píše:I já jsem toho názoru,malý taky dost chodí a s kočárem vyjedu taj jsednou za týden.Tak asi proto váhám,zda mám investovat do nové káry.Už to chápete? Vy co jste ti nechápali?
Jěště, že tě drží humor
![]()
steka píše:MMartina1 píše:Jsou v nových a použitých,alesteka píše:MMartina1 píše:Tak fialovou jsem zas nenašla já.Je tam sand 2011.lékořice 2010 a 2 kusy šedá ze zelenou 2010 a jedna lékořice 2011.Koukej se a najdeš.steka píše:tak to jsem asi slepá, koukám na MMB a je tam jenom jedna 2011 fialováKvetaAdelka píše:I já jsem toho názoru,malý taky dost chodí a s kočárem vyjedu taj jsednou za týden.Tak asi proto váhám,zda mám investovat do nové káry.Už to chápete? Vy co jste ti nechápali?
Příspěvek upraven 03.05.11 v 22:44. Tak se asi budu muset jít na to vyspat. A mluvím tedy o kolekci 2011, myslím, že 2010 bez polohování už asi nebude mít šanci.
ty bláho, co to máš za MMB, když dám filtraci Nuna a dám nové i použité, tak je jich tam 3 stránky. ![]()
MMartina1 píše:steka píše:ty bláho, co to máš za MMB, když dám filtraci Nuna a dám nové i použité, tak je jich tam 3 stránky.MMartina1 píše:Jsou v nových a použitých,alesteka píše:MMartina1 píše:Tak fialovou jsem zas nenašla já.Je tam sand 2011.lékořice 2010 a 2 kusy šedá ze zelenou 2010 a jedna lékořice 2011.Koukej se a najdeš.steka píše:tak to jsem asi slepá, koukám na MMB a je tam jenom jedna 2011 fialováKvetaAdelka píše:I já jsem toho názoru,malý taky dost chodí a s kočárem vyjedu taj jsednou za týden.Tak asi proto váhám,zda mám investovat do nové káry.Už to chápete? Vy co jste ti nechápali?
Počkej asi si nerozumíme,já nejsem tak zběhlá.Takže si dám nove a použité a pak kočárky a golfky a projíždím to celé,chápeš
Nedávám tam žadnou filtraci a le čumím na vše ![]()
a jo, tak to si moc komplikuješ. Nahoře dej do výběru pod kolonkou „značka“ Nuna a vyjedou ti jenom Nuny. Můžeš zadat ještě jestli chceš jenom nové, nebo jenom použité nebo obojí
.
Holky kamarádka prodává nunu. Kdybych už neměla objednanou novou, vezmu ji hned. Tak kdyby nahodou někdo chtěl sandku tak písněte sz predám kontakt