Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Jeeee anebyla by moznost nejakych fotecek? ony vsechny ty fotky na netu jsou sice desne hezky, ale praxe je praxe. Kdyz nic, tak nic… ale diky!!
![]()
majkakoc píše:
No já mám fusak origoš od Nuny, je to spíš teplejší nánožník, do těhlech studenějších dnů akorát.
… jinak ted budu psat mimo misu, nevim jak vy zensky, ale ja zacinam byt asi zavislak na FB… Jsem ted tady v teto diskuzi hledala u nekterych prispevku policko „libi se mi“ ![]()
Psychiatrie na me asi za chvili ceka!!!
![]()
Rachtaj ty přední a můj už nerachtá , vím jak rachtal když byl novej. Byloo to fakt hlučný teď po měsíci v pohodě. Takže si troufám říct, že se ojedou a je to ok.
Izabelle píše:
Jeeee anebyla by moznost nejakych fotecek? ony vsechny ty fotky na netu jsou sice desne hezky, ale praxe je praxe. Kdyz nic, tak nic… ale diky!!![]()
majkakoc píše:
No já mám fusak origoš od Nuny, je to spíš teplejší nánožník, do těhlech studenějších dnů akorát.
Neloš píše:
Byla jsem svůj reklamovat schválně jsem ven s vedoucím vzala další dvě nuny rachtalo to stejně jako můj, tak vím na 100% že nikomu nerachtá míň či víc a už vůbec to není míň hlučné tím, že se kolečka ojedou protože nerachtá povrch kolečka. Vyzkoušejte jet po zadních rachtají přední, tím, že nejsou zaaretované
denca29 píše: Žlutá je krásná!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Neloš píše:
Byla jsem svůj reklamovat schválně jsem ven s vedoucím vzala další dvě nuny rachtalo to stejně jako můj, tak vím na 100% že nikomu nerachtá míň či víc a už vůbec to není míň hlučné tím, že se kolečka ojedou protože nerachtá povrch kolečka. Vyzkoušejte jet po zadních rachtají přední, tím, že nejsou zaaretované
Ta žluta je proste nadhera
Take jsem ji moc chtela ale už se mi nechtelo čekat
Tak mam Sand ale ta je take moc krasna
Hlavne me prekvapilo ze nani nejsou vudec vydet necistoty
Teda pokud vam to ne zaspini ptacek
Coz uz se mi stalo A to na tom kocarku neprehlednete ![]()
Ahoj holky, tak se taky hlásím do party - mutsy+nuna. Dnes ráno nám dorazil nuník lékořice a zatím jsme nadšení:))
chaala píše:
Tady jedna fotka s fusakem od nás
Izabelle píše:
Jeeee anebyla by moznost nejakych fotecek? ony vsechny ty fotky na netu jsou sice desne hezky, ale praxe je praxe. Kdyz nic, tak nic… ale diky!!![]()
majkakoc píše:
je ta žlutá nuna taková sytě žlutá nebo ne?na netu vypadá taková světlejší a podle tvé fotky tmavě žlutá…
renatav píše:
Ahoj holky, tak se taky hlásím do party - mutsy+nuna. Dnes ráno nám dorazil nuník lékořice a zatím jsme nadšení:))
Už jsme taky v klubu, dnes přišel „pepík“
Malá ještě chrní, tak jsem ho neměla možnost vyzkošet s nákladem, ale vypadá super. Barva sand, není stříbrný (jak tu někdo psal), je hnědo-béžový, přidám detailní foto.A večer písnu jak proběhla první vyjížďka.
neli23 píše:chaala píše:je ta žlutá nuna taková sytě žlutá nebo ne?na netu vypadá taková světlejší a podle tvé fotky tmavě žlutá…
Tady jedna fotka s fusakem od nás
Izabelle píše:
majkakoc píše:
Tak Rozárce se kačárek taky líbí. A něco k velikosti: Rozárka měří 91cm /12kg hlavičkou kousek přesahuje přes opěrku, ale to u sporťáku taky. Když jí dám Nunu do pololehu, tak pohoda ale když úplně leží, tak jí ta hlavička přesahuje až dost. Tak kdo máte dítka vyšší než 95 cm, tak už je do úplného lehu nedáte.
renatav píše:
no to je kombinace kombinací mutsy+nuna
, vítej.