Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Кроха píše:
Sorry, bad interpreters translated in Czech.I'm from Russia, we do not have to sell Nunа, and very desirable.
Would be grateful for sites where it is available (2011g.)
Trying to understand what is the difference of 2011 and 2010.
Requested fully decompose back and push the visor.
Добрый день, английски неумею а по русски если напишете что вас интересует,рада отвечу и помогу с нуной
Se sítí taky jezdit asi nebudu, ale kdybych někde parkla Nunu i s dítětem, tak aby mi ho něco neožíralo
![]()
Sešeˇn, no fuj, hnus
![]()
blondina. Спасибо!
Я хотела узнать какие три новых цвета появились у Нуны
В каких интернет-магазинах продают. Желательно с доставкой по Европе.
stepanka025 píše:
Tak jsem dnes Nunu projela a otestovala na všech površích. Na asfaltu a jiných rovných plochách téměř nerachtá, na kostkách, zámkovce apod. to drnčí jako každé golfky. Projela jsem s ní i štěrkovou cestu a chodník plnej děr a v pohodě.
Lehce se ovládá.
Ta stříška je fajn, že pěkně zastíní, je pravda že se ta světlá část bude muset častěji prát, malá si jí stahuje sama a ty dětský opatlaný ručičky-to bude časem znát
Myslela jsem si, že bude chybět madlo, ale v poho, není problém.
Do košíku se toho vejde dost. Jediný co chybí, je malá kapsička alespoň na klíče a tel. Ale to už bych toho chtěla moc.
Skládání je taky fajn a oceňuju, že po složení sama stojí
Po prvním dni ježdění jsme já i malá spokojené. Ale ještě dodám, že bych to rozhodně nepořizovala jako jediný kočár, už kvůli tomu, že nelze napolohovat nožičky. Ale jako druhý kočár ke sporťáku-bezva.
Ahoj holky,protože tady je většina maminek co maj MUTSY a MUNA. Chci se zeptat kdy plánujete dát velký kočár pryč? Já mám UR, od doby co mám nuna tak jsme byli jednou venku s fun setem. Malýmu je 17 měsíců. Transport a skládání neřeším, protože se mi kočáry do auta vejdou celé.
denca29 malá je sice ještě malá
ale předpokládám že odjezdíme ještě zimu 2011/12 a na jaře půjde na zasloužený odpočinek - takže asi nějak těsně před druhým rokem. Ale co já vím, třeba bude lenoch a nebude chtít chodit a budeme jezdit s Mutsynkou ![]()
chaala píše:
Tady jedna fotka s fusakem od nás
Izabelle píše:
Jeeee anebyla by moznost nejakych fotecek? ony vsechny ty fotky na netu jsou sice desne hezky, ale praxe je praxe. Kdyz nic, tak nic… ale diky!!![]()
majkakoc píše:
No já mám fusak origoš od Nuny, je to spíš teplejší nánožník, do těhlech studenějších dnů akorát.Krasna Nuna!! Hele a malej ma kolik? Mu meli ted v dubnu rok, v zime bude nekde uprostred, tak me zajima, kdyz bude stale nekde trandat po svych, jestli ma vubec cenu fusak kupovat…
Кроха píše:
blondina. Спасибо!Я хотела узнать какие три новых цвета появились у Нуны
on the main page you've got „find a retailer“. Just fill it.
Any other informations for your questions you can find on this page. Good luck!
Izabelle,na fotce měla Vanďa 13m…a je spíš menší.V roce měla 74cm. Já si myslím, že už nám ten fusak bude na podzim jen taktak
Takže to asi zvaž podle toho, jak jste velcí.
chaala píše:
Izabelle,na fotce měla Vanďa 13m…a je spíš menší.V roce měla 74cm. Já si myslím, že už nám ten fusak bude na podzim jen taktakTakže to asi zvaž podle toho, jak jste velcí.
jéé, Rozárka měla v roce taky 74cm
a ve dvou letech 86 cm ![]()
stepanka025 píše:chaala píše:jéé, Rozárka měla v roce taky 74cm
Izabelle,na fotce měla Vanďa 13m…a je spíš menší.V roce měla 74cm. Já si myslím, že už nám ten fusak bude na podzim jen taktakTakže to asi zvaž podle toho, jak jste velcí.
a ve dvou letech 86 cm
Je mi v 16mes merime 75cm,myslite holky ze mam poridit ten fusak na podzim?
chaala píše:
Prave ze na rocni prohlidce mel 76cm… no, casu do zimy dost… pres leto popremyslim a uvidim, jak se vytahne a pak tedyk bud koupim nebo ne.
DIKY!! ![]()
Кроха píše:
blondina. Спасибо!Я хотела узнать какие три новых цвета появились у Нуны
http://www.nuna.eu/pepp на этой странице можете постотреть какие цвета, да почти все интернет-магазины продают, я заказывала у себя в городе через интернет магазин, чтобы если какая проблема чтоб некуда непосылать, а вы сами где проживаете, если можете напишите мне на емейл v.hlebova@seznam.cz