Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
steka píše:MMartina1 píše:Počkej asi si nerozumíme,já nejsem tak zběhlá.Takže si dám nove a použité a pak kočárky a golfky a projíždím to celé,chápešsteka píše:ty bláho, co to máš za MMB, když dám filtraci Nuna a dám nové i použité, tak je jich tam 3 stránky.MMartina1 píše:Jsou v nových a použitých,alesteka píše:ToMMartina1 píše:Tak fialovou jsem zas nenašla já.Je tam sand 2011.lékořice 2010 a 2 kusy šedá ze zelenou 2010 a jedna lékořice 2011.Koukej se a najdeš.steka píše:tak to jsem asi slepá, koukám na MMB a je tam jenom jedna 2011 fialováKvetaAdelka píše:I já jsem toho názoru,malý taky dost chodí a s kočárem vyjedu taj jsednou za týden.Tak asi proto váhám,zda mám investovat do nové káry.Už to chápete? Vy co jste ti nechápali?
Ahoj holky ja Nunu mam jako jeden kocarek sportaka prodavam a musim rict ze uplne staci zalezi jak mate stare ditko.Mala chodi hodne pesky a do Nunicky si vleze aby si odpocinula nebo schrupla.Jsem max spokojena zvladne jakikoliv teren coz me mile prekvapilo![]()
Na mmb jsou určo 3 mamky s novou nunou.
tak to jsem asi fakt pitomá, protože nakonec jsem našla ještě tu šedou, ale to proto, že ta maminka ji označila jako „nové zboží“ což já teda, i kdyby byl kočár jenom jednou jetej, za nové zboží nepovažuju. Ale jinak tam vidím furt jenom tu fialovou a ostatní jsou to firmy co nabízí prodej.
Příspěvek upraven 03.05.11 v 22:44. Tak se asi budu muset jít na to vyspat. A mluvím tedy o kolekci 2011, myslím, že 2010 bez polohování už asi nebude mít šanci.
některé až na straně 120,dál už jsem taky nešla
Návám tam žadnou filtraci a le čumím na vše
To bude nejaky Matrix MMB ![]()
Bébka píše:steka píše:To bude nejaky Matrix MMBMMartina1 píše:Počkej asi si nerozumíme,já nejsem tak zběhlá.Takže si dám nove a použité a pak kočárky a golfky a projíždím to celé,chápešsteka píše:ty bláho, co to máš za MMB, když dám filtraci Nuna a dám nové i použité, tak je jich tam 3 stránky.MMartina1 píše:Jsou v nových a použitých,alesteka píše:ToMMartina1 píše:Tak fialovou jsem zas nenašla já.Je tam sand 2011.lékořice 2010 a 2 kusy šedá ze zelenou 2010 a jedna lékořice 2011.Koukej se a najdeš.steka píše:tak to jsem asi slepá, koukám na MMB a je tam jenom jedna 2011 fialováKvetaAdelka píše:I já jsem toho názoru,malý taky dost chodí a s kočárem vyjedu taj jsednou za týden.Tak asi proto váhám,zda mám investovat do nové káry.Už to chápete? Vy co jste ti nechápali?
Ahoj holky ja Nunu mam jako jeden kocarek sportaka prodavam a musim rict ze uplne staci zalezi jak mate stare ditko.Mala chodi hodne pesky a do Nunicky si vleze aby si odpocinula nebo schrupla.Jsem max spokojena zvladne jakikoliv teren coz me mile prekvapilo![]()
tak to jsem asi fakt pitomá, protože nakonec jsem našla ještě tu šedou, ale to proto, že ta maminka ji označila jako „nové zboží“ což já teda, i kdyby byl kočár jenom jednou jetej, za nové zboží nepovažuju. Ale jinak tam vidím furt jenom tu fialovou a ostatní jsou to firmy co nabízí prodej.
Příspěvek upraven 03.05.11 v 22:44. Tak se asi budu muset jít na to vyspat. A mluvím tedy o kolekci 2011, myslím, že 2010 bez polohování už asi nebude mít šanci.
ty dneska jedeš
![]()
Bébka píše:steka píše:To bude nejaky Matrix MMBMMartina1 píše:Počkej asi si nerozumíme,já nejsem tak zběhlá.Takže si dám nove a použité a pak kočárky a golfky a projíždím to celé,chápešsteka píše:ty bláho, co to máš za MMB, když dám filtraci Nuna a dám nové i použité, tak je jich tam 3 stránky.MMartina1 píše:Jsou v nových a použitých,alesteka píše:ToMMartina1 píše:Tak fialovou jsem zas nenašla já.Je tam sand 2011.lékořice 2010 a 2 kusy šedá ze zelenou 2010 a jedna lékořice 2011.Koukej se a najdeš.steka píše:tak to jsem asi slepá, koukám na MMB a je tam jenom jedna 2011 fialováKvetaAdelka píše:I já jsem toho názoru,malý taky dost chodí a s kočárem vyjedu taj jsednou za týden.Tak asi proto váhám,zda mám investovat do nové káry.Už to chápete? Vy co jste ti nechápali?
Bébka Ty perlíš
Tlemím se
Tak trochu mi mluvíš z duše ![]()
Steka Jak jsi psala, že Tě nechápeme…Já naprosto chápu, že řešíš, zda golfky pro malého pořídit nebo ne. Bylo by škoda investovat do nich zbytečně. Ale nechápu, že jednou jsi z Nuny unešená, pak jí zdrbneš a tak několikrát dokola
Jasně, je to Tvoje právo a od toho tady taky ta diskuze je, ale jen je to asi pro některé z nás méně nerozhodných už trochu silný kafe
Nic ve zlém, přeju Ti spokojenost, jak Tvou, tak hlavně malého
Při nejhorším si taky hodíš izerát na MMB ![]()
tak já myslím, že za tu cenu, golfáče a takové výjimečné se hodí. Nehledě k tomu, že když by se náhodou nehodily nebo nelíbily, tak když dotyčná vyhodí inzerát, tak jí ostatní mamky ruce utrhnou. Zatím teď to tak vypadá. Takže za mě není co řešit.
Mne to prijde legracni, ze jsou vyprodane v obchode, nikde nejsou skladem a my resime, ze je nekdo nechce… rekla bych, ze takovy zajem o typ kocarku urcite dlouho nemeli.
holky, přiznám se, že první golfky jsem taky hrozně řešila.
Bylo to ale úplně zbytečné, ale to vím až teď.
Nakonec jsem si tehdy koupila jiné než jsem chtěla (chtěla jsem SilverCross Popp), protože v obchodě kam jsme na ně jeli už je neměli a nabídli nám Inglesinu - manželovi to bylo docela fuk, Ingl. se mu líbila, hlavně už to chtěl mít z krku, tak jsme ji vzali. No jezdilo se mi s ní docela dobře, ale SilverCross to nebyl. Takže teď na druhé dítě jsem si koupila golfky podle svého gusta = Nunu = a jsem maximálně spokojená, protože vím, že od žádných golfek nemůžu čekat zázraky a musím skousnout pár nedokonalostí (např. nemá madlo), tak ať se mi aspoň fakt moc líbí. Takže já jsem spokojená moc.
Ale jak tak sleduju příspěvky Steky, tak si myslím, že bohužel ona spokojená nakonec nebude. ![]()
bože, já tu diskusi budu muset fakt pročíst ať jsem v obraze s čím je kdo nespokojen ![]()
Mám ještě jeden dotaz ohledně originálního fusaku/nánožníku. Rozhoduji se, jestli pořídit nebo ne. Malému je 6 měsíců a má 9,6 kg a 76 cm, tak jestli se mi do něj na podzim vůbec vleze. Nikde jsem nenašla jeho rozměry. Mohla by mi ho některá maminka, která ho má, změřit?
PetraDrak píše:
Mám ještě jeden dotaz ohledně originálního fusaku/nánožníku. Rozhoduji se, jestli pořídit nebo ne. Malému je 6 měsíců a má 9,6 kg a 76 cm, tak jestli se mi do něj na podzim vůbec vleze. Nikde jsem nenašla jeho rozměry. Mohla by mi ho některá maminka, která ho má, změřit?
ja v nem videla i dvouletou ![]()
Urcite koupim,ale zatim nemaji ![]()
tak jsem to pročetla od strany 105, na víc nemám
. Slovo rachta budu mít v hlavě navěky
, takže uvidím až mi kočár přijde, jak moc bute to rachtání rachtat a jestli budou rachtat míň než jiné rachtající golfáče
.
Holky, ale jeden dotaz. Jak to máte s tím převažováním. Pochopila jsem to dobře, že když nebudu mít na držadle těžkou tažku, tak se mi nepřeklopí, nebo mám dávat pozor i tak.
Jinak já kupuju naprosto zajíce v pytli na včerejší odkaz Lokofy. Ale cena 2500,–- je naprosto super, tak doufám, že nenaletím, ale zatím to vypadá dobře. ![]()
Holky nezlobte se na mě, ale mám pocit,že s diskuse o golfáčku nuna se stává diskuse trapná a plná urážek. Třeba ohledně Steky je to přece její věc a ne každý má na to aby uvalil 4000 za kočár a byl zklamanej. Jako namyšlené fiflenky a ne dospělé ženské pokud tedy dospělé jste. Pardon, ale ne samozřejmě všechny…
Myslím, že nikdo nikoho neuráží …
![]()
Nám jen přišlo divný, že jednou je to huráááá akce do Nuny, pak zas jen samá negativa a sociální nejistoty, tak snad lepší koupit něco jiného, ne????
Kočárů je haba kůůůů
Já mít tolik pochybností a nelíbivých připomínek ke kočárku, tak ho jistojistě nekoupím, páč jak se znám, s příchodem kočárku by to byly připomínky už dost sprostý
![]()
… a rachtaj stejně všechny
![]()
S tím převažováním, ono se ti to samo nepřeváží, ALE, když prcek leží a nemáš třeba nic těžšího v tom košíku, tak bych tašku na madlo nedávala, stačí opravdu jen trochu vzít za madlo a jde to k zemi ![]()
…tak s timto nazorem nemohu souhlasit. Ja v podstate nemam nikdy potrebu se k nicemu vyjadrovat, nicmene pokud jiz nekolik dni/tydnu sleduji diskusi s urcitym tematem a nekdo se tam vyjadruje jako totalni schizofrenik, uz jsem si nemohla pomoct…to nevypovida nic o me namyslenosti. Spis uz mi dosla trpelivost
Muj prispevek nemel nikoho urazit, marne jsem doufala ze dotycna prispevatelka uz konecne prestane resit dokolecka sve postoje…ale pokud jsem tim nekoho urazila, tak se moc omlouvam
![]()
Bébka píše:PetraDrak píše:
Mám ještě jeden dotaz ohledně originálního fusaku/nánožníku. Rozhoduji se, jestli pořídit nebo ne. Malému je 6 měsíců a má 9,6 kg a 76 cm, tak jestli se mi do něj na podzim vůbec vleze. Nikde jsem nenašla jeho rozměry. Mohla by mi ho některá maminka, která ho má, změřit?ja v nem videla i dvouletou
Urcite koupim,ale zatim nemaji
také to od včera řeším, to počasí je na
takže se fakt nedají nikde sehnat samostatně?