Kočárek Nuna Buggy

• Fotoalbum (290)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1556
3.5.11 23:16

Tak já mám úplně stejný MMB jako MMartina1 :wink: Vidím to samé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
3.5.11 23:19
steka píše:
MMartina1 píše:
steka píše:
MMartina1 píše:
steka píše:
ToMMartina1 píše:
steka píše:
KvetaAdelka píše:
Ahoj holky ja Nunu mam jako jeden kocarek sportaka prodavam a musim rict ze uplne staci zalezi jak mate stare ditko.Mala chodi hodne pesky a do Nunicky si vleze aby si odpocinula nebo schrupla.Jsem max spokojena zvladne jakikoliv teren coz me mile prekvapilo :lol: :dance:
I já jsem toho názoru,malý taky dost chodí a s kočárem vyjedu taj jsednou za týden.Tak asi proto váhám,zda mám investovat do nové káry.Už to chápete? Vy co jste ti nechápali? :zed: Na mmb jsou určo 3 mamky s novou nunou. :jazyk:
tak to jsem asi slepá, koukám na MMB a je tam jenom jedna 2011 fialová :nevim:
Tak fialovou jsem zas nenašla já.Je tam sand 2011.lékořice 2010 a 2 kusy šedá ze zelenou 2010 a jedna lékořice 2011.Koukej se a najdeš. :?:

tak to jsem asi fakt pitomá, protože nakonec jsem našla ještě tu šedou, ale to proto, že ta maminka ji označila jako „nové zboží“ což já teda, i kdyby byl kočár jenom jednou jetej, za nové zboží nepovažuju. Ale jinak tam vidím furt jenom tu fialovou a ostatní jsou to firmy co nabízí prodej. :?: . Tak se asi budu muset jít na to vyspat. A mluvím tedy o kolekci 2011, myslím, že 2010 bez polohování už asi nebude mít šanci.

Příspěvek upraven 03.05.11 v 22:44
Jsou v nových a použitých,ale :dance: některé až na straně 120,dál už jsem taky nešla
ty bláho, co to máš za MMB, když dám filtraci Nuna a dám nové i použité, tak je jich tam 3 stránky. :wink:
Počkej asi si nerozumíme,já nejsem tak zběhlá.Takže si dám nove a použité a pak kočárky a golfky a projíždím to celé,chápeš :?: Návám tam žadnou filtraci a le čumím na vše :pocitac:

To bude nejaky Matrix MMB :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
3.5.11 23:40
Bébka píše:
steka píše:
MMartina1 píše:
steka píše:
MMartina1 píše:
steka píše:
ToMMartina1 píše:
steka píše:
KvetaAdelka píše:
Ahoj holky ja Nunu mam jako jeden kocarek sportaka prodavam a musim rict ze uplne staci zalezi jak mate stare ditko.Mala chodi hodne pesky a do Nunicky si vleze aby si odpocinula nebo schrupla.Jsem max spokojena zvladne jakikoliv teren coz me mile prekvapilo :lol: :dance:
I já jsem toho názoru,malý taky dost chodí a s kočárem vyjedu taj jsednou za týden.Tak asi proto váhám,zda mám investovat do nové káry.Už to chápete? Vy co jste ti nechápali? :zed: Na mmb jsou určo 3 mamky s novou nunou. :jazyk:
Tak fialovou jsem zas nenašla já.Je tam sand 2011.lékořice 2010 a 2 kusy šedá ze zelenou 2010 a jedna lékořice 2011.Koukej se a najdeš. :?:

tak to jsem asi fakt pitomá, protože nakonec jsem našla ještě tu šedou, ale to proto, že ta maminka ji označila jako „nové zboží“ což já teda, i kdyby byl kočár jenom jednou jetej, za nové zboží nepovažuju. Ale jinak tam vidím furt jenom tu fialovou a ostatní jsou to firmy co nabízí prodej. :?: . Tak se asi budu muset jít na to vyspat. A mluvím tedy o kolekci 2011, myslím, že 2010 bez polohování už asi nebude mít šanci.

Jsou v nových a použitých,ale :dance: některé až na straně 120,dál už jsem taky nešla
ty bláho, co to máš za MMB, když dám filtraci Nuna a dám nové i použité, tak je jich tam 3 stránky. :wink:
Počkej asi si nerozumíme,já nejsem tak zběhlá.Takže si dám nove a použité a pak kočárky a golfky a projíždím to celé,chápeš :?: Návám tam žadnou filtraci a le čumím na vše :pocitac:

ty dneska jedeš :lol: :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1387
4.5.11 08:40
Bébka píše:
steka píše:
MMartina1 píše:
steka píše:
MMartina1 píše:
steka píše:
ToMMartina1 píše:
steka píše:
KvetaAdelka píše:

Bébka Ty perlíš :mrgreen: Tlemím se :mrgreen: Tak trochu mi mluvíš z duše :lol:

Steka Jak jsi psala, že Tě nechápeme…Já naprosto chápu, že řešíš, zda golfky pro malého pořídit nebo ne. Bylo by škoda investovat do nich zbytečně. Ale nechápu, že jednou jsi z Nuny unešená, pak jí zdrbneš a tak několikrát dokola :think: Jasně, je to Tvoje právo a od toho tady taky ta diskuze je, ale jen je to asi pro některé z nás méně nerozhodných už trochu silný kafe :oops: :-D Nic ve zlém, přeju Ti spokojenost, jak Tvou, tak hlavně malého :mavam: Při nejhorším si taky hodíš izerát na MMB :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
4.5.11 09:08

tak já myslím, že za tu cenu, golfáče a takové výjimečné se hodí. Nehledě k tomu, že když by se náhodou nehodily nebo nelíbily, tak když dotyčná vyhodí inzerát, tak jí ostatní mamky ruce utrhnou. Zatím teď to tak vypadá. Takže za mě není co řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
4.5.11 09:10

Mne to prijde legracni, ze jsou vyprodane v obchode, nikde nejsou skladem a my resime, ze je nekdo nechce… rekla bych, ze takovy zajem o typ kocarku urcite dlouho nemeli.

• Citovat
  • Upravit
601
4.5.11 09:56

holky, přiznám se, že první golfky jsem taky hrozně řešila. :oops: Bylo to ale úplně zbytečné, ale to vím až teď.
Nakonec jsem si tehdy koupila jiné než jsem chtěla (chtěla jsem SilverCross Popp), protože v obchodě kam jsme na ně jeli už je neměli a nabídli nám Inglesinu - manželovi to bylo docela fuk, Ingl. se mu líbila, hlavně už to chtěl mít z krku, tak jsme ji vzali. No jezdilo se mi s ní docela dobře, ale SilverCross to nebyl. Takže teď na druhé dítě jsem si koupila golfky podle svého gusta = Nunu = a jsem maximálně spokojená, protože vím, že od žádných golfek nemůžu čekat zázraky a musím skousnout pár nedokonalostí (např. nemá madlo), tak ať se mi aspoň fakt moc líbí. Takže já jsem spokojená moc. :palec: Ale jak tak sleduju příspěvky Steky, tak si myslím, že bohužel ona spokojená nakonec nebude. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
4.5.11 10:09

bože, já tu diskusi budu muset fakt pročíst ať jsem v obraze s čím je kdo nespokojen :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
4.5.11 10:11

Mám ještě jeden dotaz ohledně originálního fusaku/nánožníku. Rozhoduji se, jestli pořídit nebo ne. Malému je 6 měsíců a má 9,6 kg a 76 cm, tak jestli se mi do něj na podzim vůbec vleze. Nikde jsem nenašla jeho rozměry. Mohla by mi ho některá maminka, která ho má, změřit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
4.5.11 10:39
PetraDrak píše:
Mám ještě jeden dotaz ohledně originálního fusaku/nánožníku. Rozhoduji se, jestli pořídit nebo ne. Malému je 6 měsíců a má 9,6 kg a 76 cm, tak jestli se mi do něj na podzim vůbec vleze. Nikde jsem nenašla jeho rozměry. Mohla by mi ho některá maminka, která ho má, změřit?

ja v nem videla i dvouletou :wink:

Urcite koupim,ale zatim nemaji :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
4.5.11 10:42

tak jsem to pročetla od strany 105, na víc nemám :-) . Slovo rachta budu mít v hlavě navěky :lol: , takže uvidím až mi kočár přijde, jak moc bute to rachtání rachtat a jestli budou rachtat míň než jiné rachtající golfáče :pankac: .
Holky, ale jeden dotaz. Jak to máte s tím převažováním. Pochopila jsem to dobře, že když nebudu mít na držadle těžkou tažku, tak se mi nepřeklopí, nebo mám dávat pozor i tak.

Jinak já kupuju naprosto zajíce v pytli na včerejší odkaz Lokofy. Ale cena 2500,–- je naprosto super, tak doufám, že nenaletím, ale zatím to vypadá dobře. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neloš
4.5.11 10:59

Holky nezlobte se na mě, ale mám pocit,že s diskuse o golfáčku nuna se stává diskuse trapná a plná urážek. Třeba ohledně Steky je to přece její věc a ne každý má na to aby uvalil 4000 za kočár a byl zklamanej. Jako namyšlené fiflenky a ne dospělé ženské pokud tedy dospělé jste. Pardon, ale ne samozřejmě všechny…

• Citovat
  • Upravit
17984
4.5.11 11:13

Myslím, že nikdo nikoho neuráží … :think: :think: :think:

Nám jen přišlo divný, že jednou je to huráááá akce do Nuny, pak zas jen samá negativa a sociální nejistoty, tak snad lepší koupit něco jiného, ne???? :roll: Kočárů je haba kůůůů :wink: Já mít tolik pochybností a nelíbivých připomínek ke kočárku, tak ho jistojistě nekoupím, páč jak se znám, s příchodem kočárku by to byly připomínky už dost sprostý :zed: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

… a rachtaj stejně všechny :pankac: :mrgreen:

S tím převažováním, ono se ti to samo nepřeváží, ALE, když prcek leží a nemáš třeba nic těžšího v tom košíku, tak bych tašku na madlo nedávala, stačí opravdu jen trochu vzít za madlo a jde to k zemi :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Faaabien
4.5.11 11:13

…tak s timto nazorem nemohu souhlasit. Ja v podstate nemam nikdy potrebu se k nicemu vyjadrovat, nicmene pokud jiz nekolik dni/tydnu sleduji diskusi s urcitym tematem a nekdo se tam vyjadruje jako totalni schizofrenik, uz jsem si nemohla pomoct…to nevypovida nic o me namyslenosti. Spis uz mi dosla trpelivost :-) Muj prispevek nemel nikoho urazit, marne jsem doufala ze dotycna prispevatelka uz konecne prestane resit dokolecka sve postoje…ale pokud jsem tim nekoho urazila, tak se moc omlouvam :-D :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1950
4.5.11 11:45
Bébka píše:
PetraDrak píše:

ja v nem videla i dvouletou :wink:

Urcite koupim,ale zatim nemaji :think:

také to od včera řeším, to počasí je na :poblion: takže se fakt nedají nikde sehnat samostatně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí