Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
mám dotázek, vím že se to tady už řešilo, ale jsem tak trochu líná to hledat
je rozdíl mezi fusakem 2010 a 2011?
Rozdil nevim,taky me napadlo nekde pohle dat starsi fusak
Pocasi je opravdu na zimni vybavu ![]()
Rozdil nevim,taky me napadlo nekde pohle dat starsi fusak
Pocasi je opravdu na zimni vybavu ![]()
rybkabezvody píše:
mám dotázek, vím že se to tady už řešilo, ale jsem tak trochu líná to hledatje rozdíl mezi fusakem 2010 a 2011?
Neloš píše:
Holky nezlobte se na mě, ale mám pocit,že s diskuse o golfáčku nuna se stává diskuse trapná a plná urážek. Třeba ohledně Steky je to přece její věc a ne každý má na to aby uvalil 4000 za kočár a byl zklamanej. Jako namyšlené fiflenky a ne dospělé ženské pokud tedy dospělé jste. Pardon, ale ne samozřejmě všechny…
Neloš díky i já jsem toho názoru co ty.Myslím ,že jsem tady nikoho neurážela ani nestrapňovala,Ale od bebeky to fakt zní divně.Asi má na to jen tak vyhodit prachy. Díky. ![]()
steka píše:Neloš píše:Neloš díky i já jsem toho názoru co ty.Myslím ,že jsem tady nikoho neurážela ani nestrapňovala,Ale od bebeky to fakt zní divně.Asi má na to jen tak vyhodit prachy. Díky.
Holky nezlobte se na mě, ale mám pocit,že s diskuse o golfáčku nuna se stává diskuse trapná a plná urážek. Třeba ohledně Steky je to přece její věc a ne každý má na to aby uvalil 4000 za kočár a byl zklamanej. Jako namyšlené fiflenky a ne dospělé ženské pokud tedy
dospělé jste. Pardon, ale ne samozřejmě všechny…
jestli myslis bebekou me,tak proc ja!? ![]()
jestli te urazil ten Matrix,tak se hluboce omlouvam,mam jiny
smysl pro humor ![]()
btw nevim,kdo se tady do me par stranek zpet navazel,ze ![]()
PetraDrak píše:
Mám ještě jeden dotaz ohledně originálního fusaku/nánožníku. Rozhoduji se, jestli pořídit nebo ne. Malému je 6 měsíců a má 9,6 kg a 76 cm, tak jestli se mi do něj na podzim vůbec vleze. Nikde jsem nenašla jeho rozměry. Mohla by mi ho některá maminka, která ho má, změřit?
Bébka píše:steka píše:jestli myslis bebekou me,tak proc ja!?Neloš píše:Neloš díky i já jsem toho názoru co ty.Myslím ,že jsem tady nikoho neurážela ani nestrapňovala,Ale od bebeky to fakt zní divně.Asi má na to jen tak vyhodit prachy. Díky.
Holky nezlobte se na mě, ale mám pocit,že s diskuse o golfáčku nuna se stává diskuse trapná a plná urážek. Třeba ohledně Steky je to přece její věc a ne každý má na to aby uvalil 4000 za kočár a byl zklamanej. Jako namyšlené fiflenky a ne dospělé ženské pokud tedy
dospělé jste. Pardon, ale ne samozřejmě všechny…
jestli te urazil ten Matrix,tak se hluboce omlouvam,mam jiny
smysl pro humor
btw nevim,kdo se tady do me par stranek zpet navazel,ze
Kašlem na to jo,nějak se ta nunua u nás vyvrbí.:mavam:
Steko pokud budeš chtít něco ohledně nuny věděr,tak napiš od toho je tato diskuse a já ráda odpovím. Sama jsem byla ráda za každý tip.Jinak v nuně nevidím opravdu problém co se týká praktičnosti, ale pokud by manželovi vadil hluk, tak nunu nekupuj, opravdu rachotí a není pravda, že někomu víc nebo míň, všem stejně. Na městě to tolik nevnímáš protože tam je rachot, ale pokud jsi z vesnice, tak se nebudou otáčet lidi na to jak jedeš s krásným kočárkem, ale co to drnká, taky záleží po jakým povrchu jedeš, ale jako v obchoďáku není nikde. Dnes jsem jela po kostkách a viděla jsem jak se chlap díval co to drnká v jeho věku se nedíval na krásný kočár.
Moc díky za přeměření fusáčku ![]()
chaala píše:
Mám doma fusak 2010, tak jsem ho poměřila. Celková délka je zhruba 80cm. Ta před ní část se dá ohrnout(je to na obrázkách vidět) a ta je pak 41cm. Jinak když se to ohrnutí narovná, tak má 57cm.
PetraDrak píše:
Mám ještě jeden dotaz ohledně originálního fusaku/nánožníku. Rozhoduji se, jestli pořídit nebo ne. Malému je 6 měsíců a má 9,6 kg a 76 cm, tak jestli se mi do něj na podzim vůbec vleze. Nikde jsem nenašla jeho rozměry. Mohla by mi ho některá maminka, která ho má, změřit?
Holky tak já stou nunu prodala a čekám na tu černou.
No a na přechod mi nabídla kamarádka buggstera a musím říct, že ač to je jetý kočár, tedy čučím. nehrkotá vůbec a ovládá se lehoulince. A překvapila mě ta velikost, až uvažuju, jestli čekat na ti nunu. ![]()
Kačko, tak na toho Buggstera jsem slyšla taky jen samou chválu, ale cena je tam trochu vyšší ne? Na rozhodnutí máš ještě čas. ![]()
Čau holky. Na buggstera jsem se taky dívala, ale cena něco kolem 6 tis. a nemá spojenou rukojeť. To mě celkem odradilo, protože někdy tlačím kočár břichem
, třeba když v jedné ruce deštník a v druhé mobil
. Ale jinak jsou to taky pěkný golfky.
Neloš já s tebou nemůžu souhlasit. Myslím, že jsme si kočárky kupovaly stejně - čekaly jsme až budou na e shopech. Takže cca měsíc můj rachotil hodně teď už jede potichu a když jedu po kostkách tak zvuk vydává, ale ne že by se za mnou někdo otáčel. Podle mě když se ty kolečka ojedou tak je úplně v poho jako ostatní kočárky.
Takhle na dálku to nerozsoudíme, jestli někomu rachtá víc někomu míň. To bysme musely udělat sraz Nunařek!
Každopádně moje Nuna rachtá jen málo, opravdu to není nic strašného. Ale je to prostě o individuálním pocitu každé z nás. ![]()