Kočárek Nuna Buggy

• Fotoalbum (290)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1950
4.5.11 11:48

mám dotázek, vím že se to tady už řešilo, ale jsem tak trochu líná to hledat :oops: je rozdíl mezi fusakem 2010 a 2011?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
4.5.11 11:53

Rozdil nevim,taky me napadlo nekde pohle dat starsi fusak

Pocasi je opravdu na zimni vybavu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
4.5.11 11:53

Rozdil nevim,taky me napadlo nekde pohle dat starsi fusak

Pocasi je opravdu na zimni vybavu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
4.5.11 14:00
Rozdíl ještě asi nikdo neví, protože doplňky 2O11 ještě nejsou k dostání. Někdo tady tvrdil už dřív, že by fusak 2011 měl jít rozepnout na dvě části. Fusak 2010 totiž rozepnout úplně nejde.
rybkabezvody píše:
mám dotázek, vím že se to tady už řešilo, ale jsem tak trochu líná to hledat :oops: je rozdíl mezi fusakem 2010 a 2011?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
4.5.11 14:18
Neloš píše:
Holky nezlobte se na mě, ale mám pocit,že s diskuse o golfáčku nuna se stává diskuse trapná a plná urážek. Třeba ohledně Steky je to přece její věc a ne každý má na to aby uvalil 4000 za kočár a byl zklamanej. Jako namyšlené fiflenky a ne dospělé ženské pokud tedy dospělé jste. Pardon, ale ne samozřejmě všechny…

Neloš díky i já jsem toho názoru co ty.Myslím ,že jsem tady nikoho neurážela ani nestrapňovala,Ale od bebeky to fakt zní divně.Asi má na to jen tak vyhodit prachy. Díky. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
4.5.11 14:43
steka píše:
Neloš píše:
Holky nezlobte se na mě, ale mám pocit,že s diskuse o golfáčku nuna se stává diskuse trapná a plná urážek. Třeba ohledně Steky je to přece její věc a ne každý má na to aby uvalil 4000 za kočár a byl zklamanej. Jako namyšlené fiflenky a ne dospělé ženské pokud tedy
dospělé jste. Pardon, ale ne samozřejmě všechny…
Neloš díky i já jsem toho názoru co ty.Myslím ,že jsem tady nikoho neurážela ani nestrapňovala,Ale od bebeky to fakt zní divně.Asi má na to jen tak vyhodit prachy. Díky. :hug:

jestli myslis bebekou me,tak proc ja!? :nevim:
jestli te urazil ten Matrix,tak se hluboce omlouvam,mam jiny
smysl pro humor :jazyk:
btw nevim,kdo se tady do me par stranek zpet navazel,ze :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
4.5.11 15:04
Mám doma fusak 2010, tak jsem ho poměřila :wink: . Celková délka je zhruba 80cm. Ta před ní část se dá ohrnout(je to na obrázkách vidět) a ta je pak 41cm. Jinak když se to ohrnutí narovná, tak má 57cm.
PetraDrak píše:
Mám ještě jeden dotaz ohledně originálního fusaku/nánožníku. Rozhoduji se, jestli pořídit nebo ne. Malému je 6 měsíců a má 9,6 kg a 76 cm, tak jestli se mi do něj na podzim vůbec vleze. Nikde jsem nenašla jeho rozměry. Mohla by mi ho některá maminka, která ho má, změřit?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
4.5.11 15:10
Bébka píše:
steka píše:
Neloš píše:
Holky nezlobte se na mě, ale mám pocit,že s diskuse o golfáčku nuna se stává diskuse trapná a plná urážek. Třeba ohledně Steky je to přece její věc a ne každý má na to aby uvalil 4000 za kočár a byl zklamanej. Jako namyšlené fiflenky a ne dospělé ženské pokud tedy
dospělé jste. Pardon, ale ne samozřejmě všechny…
Neloš díky i já jsem toho názoru co ty.Myslím ,že jsem tady nikoho neurážela ani nestrapňovala,Ale od bebeky to fakt zní divně.Asi má na to jen tak vyhodit prachy. Díky. :hug:
jestli myslis bebekou me,tak proc ja!? :nevim:
jestli te urazil ten Matrix,tak se hluboce omlouvam,mam jiny
smysl pro humor :jazyk:
btw nevim,kdo se tady do me par stranek zpet navazel,ze :cert:

Kašlem na to jo,nějak se ta nunua u nás vyvrbí.:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neloš
4.5.11 16:22

Steko pokud budeš chtít něco ohledně nuny věděr,tak napiš od toho je tato diskuse a já ráda odpovím. Sama jsem byla ráda za každý tip.Jinak v nuně nevidím opravdu problém co se týká praktičnosti, ale pokud by manželovi vadil hluk, tak nunu nekupuj, opravdu rachotí a není pravda, že někomu víc nebo míň, všem stejně. Na městě to tolik nevnímáš protože tam je rachot, ale pokud jsi z vesnice, tak se nebudou otáčet lidi na to jak jedeš s krásným kočárkem, ale co to drnká, taky záleží po jakým povrchu jedeš, ale jako v obchoďáku není nikde. Dnes jsem jela po kostkách a viděla jsem jak se chlap díval co to drnká v jeho věku se nedíval na krásný kočár.

• Citovat
  • Upravit
8
4.5.11 20:36

Moc díky za přeměření fusáčku :palec:

chaala píše:
Mám doma fusak 2010, tak jsem ho poměřila :wink: . Celková délka je zhruba 80cm. Ta před ní část se dá ohrnout(je to na obrázkách vidět) a ta je pak 41cm. Jinak když se to ohrnutí narovná, tak má 57cm.
PetraDrak píše:
Mám ještě jeden dotaz ohledně originálního fusaku/nánožníku. Rozhoduji se, jestli pořídit nebo ne. Malému je 6 měsíců a má 9,6 kg a 76 cm, tak jestli se mi do něj na podzim vůbec vleze. Nikde jsem nenašla jeho rozměry. Mohla by mi ho některá maminka, která ho má, změřit?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
5.5.11 07:57

Holky tak já stou nunu prodala a čekám na tu černou. :-) No a na přechod mi nabídla kamarádka buggstera a musím říct, že ač to je jetý kočár, tedy čučím. nehrkotá vůbec a ovládá se lehoulince. A překvapila mě ta velikost, až uvažuju, jestli čekat na ti nunu. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
5.5.11 08:51

Kačko, tak na toho Buggstera jsem slyšla taky jen samou chválu, ale cena je tam trochu vyšší ne? Na rozhodnutí máš ještě čas. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
5.5.11 09:27

Čau holky. Na buggstera jsem se taky dívala, ale cena něco kolem 6 tis. a nemá spojenou rukojeť. To mě celkem odradilo, protože někdy tlačím kočár břichem :lol: , třeba když v jedné ruce deštník a v druhé mobil :mrgreen: . Ale jinak jsou to taky pěkný golfky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
5.5.11 10:51

Neloš já s tebou nemůžu souhlasit. Myslím, že jsme si kočárky kupovaly stejně - čekaly jsme až budou na e shopech. Takže cca měsíc můj rachotil hodně teď už jede potichu a když jedu po kostkách tak zvuk vydává, ale ne že by se za mnou někdo otáčel. Podle mě když se ty kolečka ojedou tak je úplně v poho jako ostatní kočárky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
5.5.11 11:36

Takhle na dálku to nerozsoudíme, jestli někomu rachtá víc někomu míň. To bysme musely udělat sraz Nunařek! :lol: Každopádně moje Nuna rachtá jen málo, opravdu to není nic strašného. Ale je to prostě o individuálním pocitu každé z nás. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí