Kočárek Nuna Buggy

• Fotoalbum (290)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5
30.4.11 22:28
stepanka025 píše:
super :palec:
to je taška pinkie monkey?

Ano ano, to je z Pinkie, je superrrr :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
1.5.11 17:26
Izabelle,já jsem tu tašku zatím nikde u nás neviděla :-? …jen na oficiálních stránkách nuny. Ani ji nenabízeli u staré nuny 2010.
Izabelle píše:
holky zajimalo by mne, jestli nektera vite, kde bych mohla sehnat tu transportni tasku? Jaksi nemohu nic najit :roll:prikladam obr. z internetu
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
1.5.11 22:05

Izabelle, jediný co mě napadá, napiš přímo do baby choice, to jsou jediní distributoři Nuny, od nich to mají eshopy a zeptej se na transport tašku. Na ofiko stránkách snad mají i slunečník a tašku na madlo, ale v ČR jsem neviděla v nabídce. Třeba by ti ji objednali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
1.5.11 22:47
majkakoc píše:
Izabelle, jediný co mě napadá, napiš přímo do baby choice, to jsou jediní distributoři Nuny, od nich to mají eshopy a zeptej se na transport tašku. Na ofiko stránkách snad mají i slunečník a tašku na madlo, ale v ČR jsem neviděla v nabídce. Třeba by ti ji objednali.

Majkakoc, slunecnik maji, ale tu tasku na madlo ne. Maj fusak. Jejich stranky mam prolezly… Na to, ze to lidi ted kupuji jak divy, tak prave tech doplnku jaksi moc nemaj - nebo teda me to prijde… :-(

Ale diky za tip!!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
1.5.11 22:56
Izabelle píše:
majkakoc píše:

Majkakoc, slunecnik maji, ale tu tasku na madlo ne. Maj fusak. Jejich stranky mam prolezly… Na to, ze to lidi ted kupuji jak divy, tak prave tech doplnku jaksi moc nemaj - nebo teda me to prijde… :-(

…jinak teda nevim, ale ted jsem kukala na ty jejich stranky a pripada mi, jak kdyby nunu zrusili… nic se mi nechce nacist. Ostatni znacky se mi nactou v poho… tak nevim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
2.5.11 21:27
JO JO to už tak takhle maj asi 2 měsíce :-(
Izabelle píše:
Izabelle píše:
majkakoc píše:

…jinak teda nevim, ale ted jsem kukala na ty jejich stranky a pripada mi, jak kdyby nunu zrusili… nic se mi nechce nacist. Ostatni znacky se mi nactou v poho… tak nevim…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
2.5.11 22:17

Ahoj holky, již asi měsíc vybírám golfky pro malého a po přečtení vaší diskuze jsem se rozhodla pro Nunu. Akorát se nemůžu rozhodnout pro barvu. Mám fusak Lodger Fairy Silver (takový ten šedý s modrým koníkem), tak aby mi to spolu hezky ladilo. Líbí se mi žlutá a sand. Píšete, že ta sand je spíš šedá než béžová, ale zase mám strach, aby to dohromady s šedým fusakem nebylo smutné. O víkendu jsem táhla manžela do Malvíka a Babyparku, tak tam jsem viděla naživo z loňské kolekce žlutou a fialovou Nunu. Ta žlutá je taková veselá, ale zase se bojím mušek. Myslím, že jste to tu o pár stránek zpět také rozebíraly. Maminky co už Ňuňáčka máte, co myslíte? Která by nám víc slušela? Manžel je jednoznačně pro žlutou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
2.5.11 22:22
PetraDrak píše:
Ahoj holky, již asi měsíc vybírám golfky pro malého a po přečtení vaší diskuze jsem se rozhodla pro Nunu. Akorát se nemůžu rozhodnout pro barvu. Mám fusak Lodger Fairy Silver (takový ten šedý s modrým koníkem), tak aby mi to spolu hezky ladilo. Líbí se mi žlutá a sand. Píšete, že ta sand je spíš šedá než béžová, ale zase mám strach, aby to dohromady s šedým fusakem nebylo smutné. O víkendu jsem táhla manžela do Malvíka a Babyparku, tak tam jsem viděla naživo z loňské kolekce žlutou a fialovou Nunu. Ta žlutá je taková veselá, ale zase se bojím mušek. Myslím, že jste to tu o pár stránek zpět také rozebíraly. Maminky co už Ňuňáčka máte, co myslíte? Která by nám víc slušela? Manžel je jednoznačně pro žlutou.

mam stejny fusak a objednala jsem sand, jeste ji teda doma nemam, ale doufam, ze to ladit bude… urcite jsem nekde tuhle kombinaci videla a libilo se mi to :)

• Citovat
  • Upravit
160
2.5.11 22:30
Anielkha píše:
PetraDrak píše:
mam stejny fusak a objednala jsem sand, jeste ji teda doma nemam, ale doufam, ze to ladit bude… urcite jsem nekde tuhle kombinaci videla a libilo se mi to :)

Holky ,asi jsem mimo Vaše téma,ale já jsem s toho pav.Já mám teda objednanou sand v dětském domě.Ale strašně hodně mamin ,na MMB nuny prodává,ať už 2010nebo 2011.Divné nééé?Že jsou snad jen 2až 3 krát jeté,nějak to nechápu.Tady každý píše jak je úžasná a a oni je jich zbavují????? Co vy na to :oops: ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
2.5.11 22:37

No já původně byla na 100% rozhodnutá pro černou, mám černou barvu ráda, ale už tam vidím třeba rozpatlaný rohlíček. To se to tam budou drobečky pěkně vyjímat, ale třeba se pletu. No tak si asi před spaním zase projedu fotogalerii a než usnu, budu přemýšlet o kladech a záporech těchto dvou barev :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1387
3.5.11 08:20

Steka Ty sis Nunu nakonec objednala? Zase sis to rozmyslela? :lol: Já jsem myslela, že jsi jí byla zklamaná a máš jiného favorita… Na MMB prodávají až na jeden případ staré nuny bez polohování. A to si myslím je ten důvod, proč je prodávají, třeba jim tam to polohování chybí. Třeba starou Nunu vymění za novou :think: :-D Ale asi jako u každého kočárku se najdou jak příznivci, tak i odpůrci. Třeba maminky očekávají od golfek trochu moc, těžko říct. Golfky se nemůžou rovnat sporťáku, to by mohl být další důvod. Jinak nevím. Moje požadavky a očekávání na 100 % splňují, takže se řadím k těm příznivcům :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
3.5.11 09:04

Steko, přesně jak píše Denvoj, tolik Nunýsků se na MMB zase neprodává a když tak starší modely. Nuna - jak už tu někdo psal - je hodně specifický kočárek, který se buď líbí nebo ne. Někoho, kdo ho neviděl v reálu, může zaskočit. Špatný kočárek to jistě není, záleží kdo co od něj očekává. Já mám starou Nunu a za měsíc bude i ona viset na MMB a čekat na nového majitele, protože jdu do nové verze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
3.5.11 10:08

Ja to mam jednoduche, mne se hrozne libila i stara… ted jsem mesic trochu premyslela, jestli nekoupit jine golfky, jak byla nedostupna, ale ja kdyz s ni (2010) jezdila v obchode, tak jsem byla nadsena. Ja nejake rachtani neresim, to mne fakt netrapi :) Mne slo vylozene o funkcnost, kazdy kocar ma sve priznivce a kazdy odpurce, tj jako treba u Mutsy.

At si kazdy koupi, co mu vyhovuje :)

• Citovat
  • Upravit
80
3.5.11 10:09

:roll: z teda jsme se starou spokojení, nedovedu si představit jak bych draka položila do úplného lehu a nohy měl dolů, to je mín pohodlná než spát v pololehu, ne?! Já si na výměnu staré za novou nunu počkám, až vymyslí i polohování nožiček. I když z druhé strany, náš drak už v nuně toho moc nenaspí. Takže stejně u nás vyhrává pořád stará nuna.

Jinak holky nemáte některá ten letní fusak od aesthetics? uvažuji o něm do mutsiny. díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
3.5.11 10:29

Steko, nooo, asi ta Nuna bude hodně špatný kočárek :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Bejt tebou, tak bych jí nekupovala :wink:

Já jsem s ní víc spokojená než např. s hlubokým kočárem, tam jsem jen reklamovala a remcala na podivný vlastnosti, který ostatním vyhovovaly, ale tady rachtání nevnímám, protože Nunu mám jen „nahladko“ většinou :wink: a když nedám na madlo tašku, když dítě leží, tak už se tolik nepřevažuje, což mi vadilo nejvíc :think: , jinak není co vytknout vzhledem k tomu, jak je skladná a lehká :palec: Člověk fakt nemůže chtít od golfek z této kategorie zázraky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí