Kočárek Nuna Buggy

• Fotoalbum (290)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
374
3.5.11 13:17

Já jsem s nunou taky spokojená, přesně splnila to co jsem očekávala. Lehká, skladná, dobře ovladatelná a překvapil mě docela velký košík. Navíc skvěle vypadá. Myslím si, že na to že stojí 4 tis., to jsou luxusní golfky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.5.11 13:31

Nám má „pepík“ přijít příští týden, v barvě sand, už se moc těšíme , snad nám bude taky vyhovovat. Do terénu budem jezdit se sporťákem (x-lander) a ostatní vyjížďky prubnem s nunou, tak dám pak vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
3.5.11 13:41
denvoj píše:
Steka Ty sis Nunu nakonec objednala? Zase sis to rozmyslela? :lol: Já jsem myslela, že jsi jí byla zklamaná a máš jiného favorita… Na MMB prodávají až na jeden případ staré nuny bez polohování. A to si myslím je ten důvod, proč je prodávají, třeba jim tam to polohování chybí. Třeba starou Nunu vymění za novou :think: :-D Ale asi jako u každého kočárku se najdou jak příznivci, tak i odpůrci. Třeba maminky očekávají od golfek trochu moc, těžko říct. Golfky se nemůžou rovnat sporťáku, to by mohl být další důvod. Jinak nevím. Moje požadavky a očekávání na 100 % splňují, takže se řadím k těm příznivcům :mrgreen:

No prodávám sporťák a v něčem toho človíčka musím vozit,pravda, on v tom kočáru nechce být,radši kolo a běhat.
Pořád jsem čekala na ten černý,má šedou stříšku a já šedou vložku do kočáru,ale zase že bude bůh ví kdy,a lékořic tady jezdí až až.
Holky vy se mě máte srandu co? Mě ale doma ten můj pán zabije :lol: Jinak na mmb,prodávají asi 3 mamky NOVÉ nuny,tak nevím.Ale co do něj hodit za fusák nebo nánožník v tomto čase,fakt nevím. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
3.5.11 14:10

No já mám fusak origoš od Nuny, je to spíš teplejší nánožník, do těhlech studenějších dnů akorát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Faaabien
3.5.11 14:15

Steko promin, ale fakt mi Tve prispevky nedavaji smysl…procitam si jiz nekolik dni tuhle diskusi, nebot i ja se zaradila mezi fandy Nuny. Opravdu nechapu proc tu neustale dokolecka resis, ze Nuna je pro Tebe z nekolika duvodu nevyhovujici a ze Ti manzel nedovoli ji koupit a nakonec si ji objednas? Mas jiste pravo na zmenu nazoru, ale proc se teda opet vracis do diskuze o tom, ze nevis jestli je Nuna ok ?
Ja sama jsem ve znameni vah, takze mi dlouho trva nez si srovnam co vlastne chci, ale takovej zmatek v hlave jako mas Ty mi prijde uz dost zarazejici…nic ve zlym :-)

• Citovat
  • Upravit
17984
3.5.11 15:24
Faaabien píše:
Steko promin, ale fakt mi Tve prispevky nedavaji smysl…procitam si jiz nekolik dni tuhle diskusi, nebot i ja se zaradila mezi fandy Nuny. Opravdu nechapu proc tu neustale dokolecka resis, ze Nuna je pro Tebe z nekolika duvodu nevyhovujici a ze Ti manzel nedovoli ji koupit a nakonec si ji objednas? Mas jiste pravo na zmenu nazoru, ale proc se teda opet vracis do diskuze o tom, ze nevis jestli je Nuna ok ?
Ja sama jsem ve znameni vah, takze mi dlouho trva nez si srovnam co vlastne chci, ale takovej zmatek v hlave jako mas Ty mi prijde uz dost zarazejici…nic ve zlym :-)
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
3.5.11 15:55

:mrgreen: :mrgreen: ahoj holky, vybírám golfky, v podstatě můj příspěvek nyní je o ničem, ale nedá mi to napsat - proč já si vyberu vždycky kočár u kterého jsou tak dlouhé diskuse :mrgreen: :-P , teď to budu muset celý přečíst :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
3.5.11 16:10

Steko,já jsem dneska na MMb našla v prodeji jen použité staré nuny(teda ty 2010). Jo a jen tak pro zajímavost jsem mrkla i na ostatní golfky, jak se prodávají použité na MMB…frčí tam většina, prostě buď vyhovují nebo letí z domu :mrgreen: Jestli budeš mít nunu jako jediný kočárek, tak spokojená určitě nebudeš :zed:
MMartina1,tak to všechno nečti :mrgreen: a zeptej se :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
3.5.11 16:44

Teda MMarti, ty taky??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Vítej, sestro!!! :pankac: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
3.5.11 17:56
Bébka píše:
Teda MMarti, ty taky??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Vítej, sestro!!! :pankac: :mavam:

jasně :pankac: , my jsme dokonce o ně soutěžili i v časáku maminka, samozřejmě prd jsme vyhráli :pankac: :mavam: . Hele, mě se strašně líbil už i model 2010, ale nikdy jsem se zatím po tom víc nepídila a teď mě zaskočila ta cena, to není vůbec zlý, jakože jsou daleko dražší golfáče a zdaleka né tak fešný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
3.5.11 18:06

holky mám dotaz, když máte ty golfky v úplným lehu, jak se Vám za tím kočárem jde, nekopete dítě do hlavy :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
3.5.11 18:29
MMartina1 píše:
holky mám dotaz, když máte ty golfky v úplným lehu, jak se Vám za tím kočárem jde, nekopete dítě do hlavy :-).

Nekopu ani fesny dite ani fesnej kocar :pankac:
Skoda,zes tak daleko,mohla bys vyzkouset prcka v my Nune :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
3.5.11 18:31
Bébka píše:
MMartina1 píše:
holky mám dotaz, když máte ty golfky v úplným lehu, jak se Vám za tím kočárem jde, nekopete dítě do hlavy :-).
Skoda,zes tak daleko,mohla bys vyzkouset prcka v my Nune :wink:

:mrgreen: :lol: to mě teď tak k tomu napadlo, že bych ho někdy tak ráda nakopala, ale to sem zajisté nepatří :-P :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
3.5.11 18:34
MMartina1 píše:
Bébka píše:
MMartina1 píše:
:mrgreen: :lol: to mě teď tak k tomu napadlo, že bych ho někdy tak ráda nakopala, ale to sem zajisté nepatří :-P :-P
MMartina1 píše:
Bébka píše:
MMartina1 píše:
:mrgreen: :lol: to mě teď tak k tomu napadlo, že bych ho někdy tak ráda nakopala, ale to sem zajisté nepatří :-P :-P
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16837
3.5.11 20:10

No já musím řict že v mém okolí jsem nikoho s nunou neviděla. viděla jsem jen jednu fialovou asi před 14ti dny ale jinak už žádnou. :nevim:

Příspěvek upraven 24.03.15 v 17:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4