Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Já jsem s nunou taky spokojená, přesně splnila to co jsem očekávala. Lehká, skladná, dobře ovladatelná a překvapil mě docela velký košík. Navíc skvěle vypadá. Myslím si, že na to že stojí 4 tis., to jsou luxusní golfky.
Nám má „pepík“ přijít příští týden, v barvě sand, už se moc těšíme , snad nám bude taky vyhovovat. Do terénu budem jezdit se sporťákem (x-lander) a ostatní vyjížďky prubnem s nunou, tak dám pak vědět.
denvoj píše:
Steka Ty sis Nunu nakonec objednala? Zase sis to rozmyslela?Já jsem myslela, že jsi jí byla zklamaná a máš jiného favorita… Na MMB prodávají až na jeden případ staré nuny bez polohování. A to si myslím je ten důvod, proč je prodávají, třeba jim tam to polohování chybí. Třeba starou Nunu vymění za novou
![]()
Ale asi jako u každého kočárku se najdou jak příznivci, tak i odpůrci. Třeba maminky očekávají od golfek trochu moc, těžko říct. Golfky se nemůžou rovnat sporťáku, to by mohl být další důvod. Jinak nevím. Moje požadavky a očekávání na 100 % splňují, takže se řadím k těm příznivcům
No prodávám sporťák a v něčem toho človíčka musím vozit,pravda, on v tom kočáru nechce být,radši kolo a běhat.
Pořád jsem čekala na ten černý,má šedou stříšku a já šedou vložku do kočáru,ale zase že bude bůh ví kdy,a lékořic tady jezdí až až.
Holky vy se mě máte srandu co? Mě ale doma ten můj pán zabije
Jinak na mmb,prodávají asi 3 mamky NOVÉ nuny,tak nevím.Ale co do něj hodit za fusák nebo nánožník v tomto čase,fakt nevím. ![]()
No já mám fusak origoš od Nuny, je to spíš teplejší nánožník, do těhlech studenějších dnů akorát.
Steko promin, ale fakt mi Tve prispevky nedavaji smysl…procitam si jiz nekolik dni tuhle diskusi, nebot i ja se zaradila mezi fandy Nuny. Opravdu nechapu proc tu neustale dokolecka resis, ze Nuna je pro Tebe z nekolika duvodu nevyhovujici a ze Ti manzel nedovoli ji koupit a nakonec si ji objednas? Mas jiste pravo na zmenu nazoru, ale proc se teda opet vracis do diskuze o tom, ze nevis jestli je Nuna ok ?
Ja sama jsem ve znameni vah, takze mi dlouho trva nez si srovnam co vlastne chci, ale takovej zmatek v hlave jako mas Ty mi prijde uz dost zarazejici…nic ve zlym ![]()
Faaabien píše:
Steko promin, ale fakt mi Tve prispevky nedavaji smysl…procitam si jiz nekolik dni tuhle diskusi, nebot i ja se zaradila mezi fandy Nuny. Opravdu nechapu proc tu neustale dokolecka resis, ze Nuna je pro Tebe z nekolika duvodu nevyhovujici a ze Ti manzel nedovoli ji koupit a nakonec si ji objednas? Mas jiste pravo na zmenu nazoru, ale proc se teda opet vracis do diskuze o tom, ze nevis jestli je Nuna ok ?
Ja sama jsem ve znameni vah, takze mi dlouho trva nez si srovnam co vlastne chci, ale takovej zmatek v hlave jako mas Ty mi prijde uz dost zarazejici…nic ve zlym
ahoj holky, vybírám golfky, v podstatě můj příspěvek nyní je o ničem, ale nedá mi to napsat - proč já si vyberu vždycky kočár u kterého jsou tak dlouhé diskuse
, teď to budu muset celý přečíst ![]()
Steko,já jsem dneska na MMb našla v prodeji jen použité staré nuny(teda ty 2010). Jo a jen tak pro zajímavost jsem mrkla i na ostatní golfky, jak se prodávají použité na MMB…frčí tam většina, prostě buď vyhovují nebo letí z domu
Jestli budeš mít nunu jako jediný kočárek, tak spokojená určitě nebudeš ![]()
MMartina1,tak to všechno nečti
a zeptej se ![]()
Bébka píše:
Teda MMarti, ty taky???![]()
![]()
Vítej, sestro!!!![]()
jasně
, my jsme dokonce o ně soutěžili i v časáku maminka, samozřejmě prd jsme vyhráli
. Hele, mě se strašně líbil už i model 2010, ale nikdy jsem se zatím po tom víc nepídila a teď mě zaskočila ta cena, to není vůbec zlý, jakože jsou daleko dražší golfáče a zdaleka né tak fešný ![]()
holky mám dotaz, když máte ty golfky v úplným lehu, jak se Vám za tím kočárem jde, nekopete dítě do hlavy
.
MMartina1 píše:
holky mám dotaz, když máte ty golfky v úplným lehu, jak se Vám za tím kočárem jde, nekopete dítě do hlavy.
Nekopu ani fesny dite ani fesnej kocar ![]()
Skoda,zes tak daleko,mohla bys vyzkouset prcka v my Nune ![]()
Bébka píše:MMartina1 píše:Nekopu ani fesny dite ani fesnej kocar
holky mám dotaz, když máte ty golfky v úplným lehu, jak se Vám za tím kočárem jde, nekopete dítě do hlavy.
Skoda,zes tak daleko,mohla bys vyzkouset prcka v my Nune
to mě teď tak k tomu napadlo, že bych ho někdy tak ráda nakopala, ale to sem zajisté nepatří
![]()
MMartina1 píše:Bébka píše:MMartina1 píše:Nekopu ani fesny dite ani fesnej kocar
Skoda,zes tak daleko,mohla bys vyzkouset prcka v my Nune![]()
to mě teď tak k tomu napadlo, že bych ho někdy tak ráda nakopala, ale to sem zajisté nepatří
![]()
MMartina1 píše:Bébka píše:MMartina1 píše:Nekopu ani fesny dite ani fesnej kocar
Skoda,zes tak daleko,mohla bys vyzkouset prcka v my Nune![]()
![]()
No já musím řict že v mém okolí jsem nikoho s nunou neviděla. viděla jsem jen jednu fialovou asi před 14ti dny ale jinak už žádnou. ![]()
Příspěvek upraven 24.03.15 v 17:29