Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
a to je vše?já myslela třeba jestli je širší na sed ,větší kolečka atd.O tom polohování do úplného lehu vím.Malej je zvyklej spát v pololehu páč u x landeru to nejde do plného lehu.
ladynka1 píše:
a to je vše?já myslela třeba jestli je širší na sed ,větší kolečka atd.O tom polohování do úplného lehu vím.Malej je zvyklej spát v pololehu páč u x landeru to nejde do plného lehu.
tuším, že psali, že má o něco větší zadní kolečka.
JInak na netu jsem našla tohle
holky nunynky
jak je to s polohováním nové nuny, vím že jde do lehu, ale jde i do pololehu, nebo jen sed a leh. Díky.
stepanka025 píše:
holky nunynkyjak je to s polohováním nové nuny, vím že jde do lehu, ale jde i do pololehu, nebo jen sed a leh. Díky.
Ahoj stepanka025, jde do sedu, pololehu a lehu ![]()
a ještě mám jednu prosbičku, můžete mi změřit „výšku“ od sedáku ke stříšce. Dočetla jsem se že délka opěrky je 44cm - to už Rozárka bude přesahovat, ale kolik je ještě rezerva aby nebrousila hlavou o stříšku, děkujuuu.
Ahoj holky, tak nuninek je od vcerejska doma, Licorice a je uuuuuuzasnej!!!
![]()
Fakt lehce ovladatelnej, neskripe na cestach, projeli jsme jak klasicke chodniky, tak nakupni centrum. Vsude pohoda. Malej si do neho sam 2× vlezl - asi je taky nadsenej
Je super prostornej (mame 12 mesicu, 10 kg a 76 cm) a zatim nema chybu. Uvidime casem. Jo jednu chybu ma! Nema pidi kapsicku.
Holky co uz ho mate: Jak resite drobne veci? Jsem myslela, ze to ma na zadech nejakou mensi kapsu treba na kapesniky, dudlik, (nakupni listek
) atd… nebo jste si k tomu neco pridelaly? ![]()
Stepanko: ono je to jedno, bouda je výškově stavitelná na konstrukci, záleží jak vysoko si ji nacvakneš.
Teda na staré nuně to tak je, a výška opěrky je opravdu těch45cm. V pohodě se tam vešla 4 letá neteř. ![]()
Izabelle píše:
Ahoj holky, tak nuninek je od vcerejska doma, Licorice a je uuuuuuzasnej!!!![]()
![]()
Fakt lehce ovladatelnej, neskripe na cestach, projeli jsme jak klasicke chodniky, tak nakupni centrum. Vsude pohoda. Malej si do neho sam 2× vlezl - asi je taky nadsenejJe super prostornej (mame 12 mesicu, 10 kg a 76 cm) a zatim nema chybu. Uvidime casem. Jo jednu chybu ma! Nema pidi kapsicku.Holky co uz ho mate: Jak resite drobne veci? Jsem myslela, ze to ma na zadech nejakou mensi kapsu treba na kapesniky, dudlik, (nakupni listek
) atd… nebo jste si k tomu neco pridelaly?
Gratulujeme k Nuničce
![]()
Já vozím síťovku z Rossmena a je to super, opravdu nemusím řešit že by se mi kočár překlopil, protože do té síťovky dám deku, pití a křupky a nic víc se tam nevejde ![]()
k.a.c.k.a.1 píše:
Stepanko: ono je to jedno, bouda je výškově stavitelná na konstrukci, záleží jak vysoko si ji nacvakneš.Teda na staré nuně to tak je, a výška opěrky je opravdu těch45cm. V pohodě se tam vešla 4 letá neteř.
Ok, díkes. Malé bude 2,5 roku, ale je drobná, nosí vel. 86 max 92 ![]()
jdu objednat sand ![]()
máme taky Nunu, jsem z ní nadšená, je to super kousek a i když jde do lehu, stejně většinou když Toní usne tak jí dávám do pololehu, přijde mi nepřirozený mít záda v rovině a nohy dolů
ale jinak super, přidávám i pár fotek
holky zajimalo by mne, jestli nektera vite, kde bych mohla sehnat tu transportni tasku? Jaksi nemohu nic najit ![]()
prikladam obr. z internetu