Kočárek Nuna Buggy

• Fotoalbum (290)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1435
28.4.11 17:58

a to je vše?já myslela třeba jestli je širší na sed ,větší kolečka atd.O tom polohování do úplného lehu vím.Malej je zvyklej spát v pololehu páč u x landeru to nejde do plného lehu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
28.4.11 18:00
ladynka1 píše:
a to je vše?já myslela třeba jestli je širší na sed ,větší kolečka atd.O tom polohování do úplného lehu vím.Malej je zvyklej spát v pololehu páč u x landeru to nejde do plného lehu.

tuším, že psali, že má o něco větší zadní kolečka.

JInak na netu jsem našla tohle

Model 2011 má navíc
polohování zádové opěrky až do úplného lehu
větší kolečka
větší nákupní košík
větší stříška a sluneční clona
hlubší a prostornější sedátko
kvalitnější textilie
  • Citovat
  • Upravit
1435
28.4.11 20:01

lokofa díky.právě že mě se líbí barevně víc 2010 než 2011 :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.4.11 21:17

holky nunynky :-) jak je to s polohováním nové nuny, vím že jde do lehu, ale jde i do pololehu, nebo jen sed a leh. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1387
29.4.11 07:59
stepanka025 píše:
holky nunynky :-) jak je to s polohováním nové nuny, vím že jde do lehu, ale jde i do pololehu, nebo jen sed a leh. Díky.

Ahoj stepanka025, jde do sedu, pololehu a lehu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.4.11 10:47

a ještě mám jednu prosbičku, můžete mi změřit „výšku“ od sedáku ke stříšce. Dočetla jsem se že délka opěrky je 44cm - to už Rozárka bude přesahovat, ale kolik je ještě rezerva aby nebrousila hlavou o stříšku, děkujuuu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
29.4.11 10:52

Ahoj holky, tak nuninek je od vcerejska doma, Licorice a je uuuuuuzasnej!!! :srdce: :srdce: :srdce:
Fakt lehce ovladatelnej, neskripe na cestach, projeli jsme jak klasicke chodniky, tak nakupni centrum. Vsude pohoda. Malej si do neho sam 2× vlezl - asi je taky nadsenej :-D Je super prostornej (mame 12 mesicu, 10 kg a 76 cm) a zatim nema chybu. Uvidime casem. Jo jednu chybu ma! Nema pidi kapsicku.

Holky co uz ho mate: Jak resite drobne veci? Jsem myslela, ze to ma na zadech nejakou mensi kapsu treba na kapesniky, dudlik, (nakupni listek :-D ) atd… nebo jste si k tomu neco pridelaly? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
29.4.11 11:01

Stepanko: ono je to jedno, bouda je výškově stavitelná na konstrukci, záleží jak vysoko si ji nacvakneš. :-)Teda na staré nuně to tak je, a výška opěrky je opravdu těch45cm. V pohodě se tam vešla 4 letá neteř. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
29.4.11 12:06
Izabelle píše:
Ahoj holky, tak nuninek je od vcerejska doma, Licorice a je uuuuuuzasnej!!! :srdce: :srdce: :srdce:
Fakt lehce ovladatelnej, neskripe na cestach, projeli jsme jak klasicke chodniky, tak nakupni centrum. Vsude pohoda. Malej si do neho sam 2× vlezl - asi je taky nadsenej :-D Je super prostornej (mame 12 mesicu, 10 kg a 76 cm) a zatim nema chybu. Uvidime casem. Jo jednu chybu ma! Nema pidi kapsicku.Holky co uz ho mate: Jak resite drobne veci? Jsem myslela, ze to ma na zadech nejakou mensi kapsu treba na kapesniky, dudlik, (nakupni listek :-D ) atd… nebo jste si k tomu neco pridelaly? :nevim:

Gratulujeme k Nuničce :kytka: :dance:
Já vozím síťovku z Rossmena a je to super, opravdu nemusím řešit že by se mi kočár překlopil, protože do té síťovky dám deku, pití a křupky a nic víc se tam nevejde :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.4.11 12:52
k.a.c.k.a.1 píše:
Stepanko: ono je to jedno, bouda je výškově stavitelná na konstrukci, záleží jak vysoko si ji nacvakneš. :-)Teda na staré nuně to tak je, a výška opěrky je opravdu těch45cm. V pohodě se tam vešla 4 letá neteř. :-)

Ok, díkes. Malé bude 2,5 roku, ale je drobná, nosí vel. 86 max 92 :lol:
jdu objednat sand :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
29.4.11 14:24

holky

máme taky Nunu, jsem z ní nadšená, je to super kousek a i když jde do lehu, stejně většinou když Toní usne tak jí dávám do pololehu, přijde mi nepřirozený mít záda v rovině a nohy dolů :) ale jinak super, přidávám i pár fotek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
29.4.11 14:25

a ještě

tady hajáme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
29.4.11 14:30

...

a s taškou :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.4.11 13:23

super :palec:
to je taška pinkie monkey?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
30.4.11 22:28

holky zajimalo by mne, jestli nektera vite, kde bych mohla sehnat tu transportni tasku? Jaksi nemohu nic najit :roll:

prikladam obr. z internetu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4