Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Кроха píše:
Tento Nun 2010 nebo 2011
a můžete obraz zpět a hledí?
co na to říct?
![]()
Já jsem na tom stejně taky jsem nechtěla čekat, tak máme sand. Osobně bych brala kdyby to stínítko bylo tmavší. my ho máme porád od něčeho špinavé
, malej je čuňák… ![]()
Sorry, bad interpreters translated in Czech.
I'm from Russia, we do not have to sell Nunа, and very desirable.
Trying to understand what is the difference of 2011 and 2010.
Requested fully decompose back and push the visor.
Would be grateful for sites where it is available (2011g.)
The difference in 2011 and 2010 Nuna 2011
1 / backrest can be put into full lying
2 / more big wheels
3 / other colors
stepanka025 píše:
The difference in 2011 and 2010 Nuna 2011
1 / backrest can be put into full lying
2 / more big wheels
3 / other colors
Thanks for the quick response!
And where you can buy and there is now available and what colors!
Tak jsem dnes Nunu projela a otestovala na všech površích. Na asfaltu a jiných rovných plochách téměř nerachtá, na kostkách, zámkovce apod. to drnčí jako každé golfky. Projela jsem s ní i štěrkovou cestu a chodník plnej děr a v pohodě. ![]()
Lehce se ovládá.
Ta stříška je fajn, že pěkně zastíní, je pravda že se ta světlá část bude muset častěji prát, malá si jí stahuje sama a ty dětský opatlaný ručičky-to bude časem znát ![]()
Myslela jsem si, že bude chybět madlo, ale v poho, není problém.
Do košíku se toho vejde dost. Jediný co chybí, je malá kapsička alespoň na klíče a tel. Ale to už bych toho chtěla moc.
Skládání je taky fajn a oceňuju, že po složení sama stojí ![]()
Po prvním dni ježdění jsme já i malá spokojené. Ale ještě dodám, že bych to rozhodně nepořizovala jako jediný kočár, už kvůli tomu, že nelze napolohovat nožičky. Ale jako druhý kočár ke sporťáku-bezva.
Tak nám se boudička zatím nešpiní, ale věřím že to přijde
. Jinak na kočárku není vidět žádný bordel, tak jsem nakonec ráda, že nemám tu černou co jsem původně chtěla. Ale jsem na ní zvědavá, dejte fotky až bude konečně v prodeji…Jestli na ní teda někdo vydržel čekat. ![]()
No a i našemu Denískovi se v Nuně moooooc líbí… ![]()
Tak i já se od dnešního poledne hlásím do party Nunařek
Nakonec jsme vybrali barvu Sand ![]()
Super to dětičkám sluší ![]()
Volali mi z Anna a Viktorie, že už je fusak, ale ten set pláštěnka a síť bude až v půlce července
…nechápu ![]()
No, nic, pláštěnku mám, fusak bude taky a to ostatní snad přijde …někdy ![]()
Bébka píše:
Super to dětičkám sluší![]()
Volali mi z Anna a Viktorie, že už je fusak, ale ten set pláštěnka a síť bude až v půlce července
No, nic, pláštěnku mám, fusak bude taky a to ostatní snad přijde …někdy![]()
![]()
…nechápu
Já objednávala v delfinkovi a včera mi volali, že sety budou v půlce června, my odjíždíme na konci června na dovču, tak mi paní říkala, že by se to mělo stihnout…Teda kočárek přišel dnes a set (pláštěnka a moskytiera) dorazí (doufám že v tom červnu)..
Bébka - už bude jenom hezky, neboj.
Holky nikdy jsem nejezdila se sítí na kočáru, ale dneska mi přistál na boudě fakt obr sršeň. Takový hovado (pardon) jsem v životě neviděla. Krve by se ve mě nedořezal.
no to věřim, sršňáků se bojim, jen je slyšim vrčet jak letí. A navíc je manža alergik na bodnutí včel, tak se taky trochu bojim, co malá, až jednou schytá nějaký to žihadýlko, ani si to nechci představovat.
Tento Nun 2010 nebo 2011
a můžete obraz zpět a hledí?