Kočárek Nuna Buggy

• Fotoalbum (290)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1610
11.5.11 21:59
Jsou fakt rychlý ráno ti ji ppl dodá.
Anielkha píše:
No uz mi napsali, ze ji zitra posilaji, ach jo, ze ja ji tam neobjednala rovnou. :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
11.5.11 22:28

Zuzkaaaa,promiň. :kytka: Jen mě to překvapilo, protože černá a žlutá nuna má být až někdy v červnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
12.5.11 12:02

Tak jsem dneska hned do Sam baby sjela, protože jsem moc chtěla tu černu nunu, ale je to opravdu lekorice, vím to jistě protože starou lekorici jsem měla a musím říci, že teda ten černý kšilt na té nové se mi vůbec nelíbí, ta stará to má takové medové, zlatavěhnědé prostě elegance sama, ale toto se mi nelíbilo, navíc holky docela tam nedržela ta bouda, to jsem na své nuně neměla. Takže docela lituju, že jsem si tu starou nenechala a neoželela to polohování. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Joh
12.5.11 12:39

mám pp gt3

Dobrý den,mám ppgt3 a hledám něco o golfkách,strašně se mi líbí Nuna Buggy 2011 a teď jsem našla váši starou diskusy,kde bych to napsala stejně,prostě se mi nevejde Gt3 do kufru auta a potřebuji na rychlé přejezdy golfák,který bych pak používala dál.Malé je 10 měsíců,jde mi o to,jestli jste Nunu měla(pravděpodobně 2010)co na ní říkáte zpětně.Bojím se malých koleček,jízdních vlastností,aby kolečka vydržela.Vzhledově se mi líbí moc,je to něco jiného.
Děkuji za odpověď Jana :wink:

• Citovat
  • Upravit
3241
12.5.11 12:47

Joh: tak ke GT3 je nuna super, zpětně: ta stará je taky perfektní, kolečka mi tedy nedrncaly, jak tady holky píší, celkově jezdí suprově, jen si myslím, že 10m je na starou nunu málo, malý bude mít dva roky a jak už teď málo spí vždycky když jsem jela nunou, tak se mu chtělo, on jako ten pololeh stačí,ale je to dost málo.To bych určitě brala tu novou kolekci, ona se moc neliší.Kolečka mi malá nepřišla, jsem z vesnice a i o štěrku co máme chodníčky na zahradě jezdí superově a jednou rukou. Podle mě se tam nemá co pokazit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
12.5.11 12:54

Holky tak to se omlouvám za mystifikaci, ale paní mi tam tvrdila, že je to ta černá, a teda fakt tak i vypadala. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Joh
12.5.11 13:09

Děkuji mockrát za odpověď,takové uspokojivé ujištění jsem moc potřebovala. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
3241
12.5.11 13:15

Zuzkaaa, ona fakt vypadá jako celá černá, takže podle mě, ani ty prodavačky to neví, tvrdili mi, že už prodaly asi 3 tyto černé. :-) Tak jsem jim řekla, že to je lekorice. :-) Ta černá by měla mít bílý nebo stříbrný kšiltík, alespoň podle fotek. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
12.5.11 13:30

Kacka: já si právě říkala, že ten kšiltík je divný že je černej, ale pak jsem si řekla, že to asi klame z té fotky. Pač ta nuna sand, co máme my, taky vypadá že je kšiltík bílej nebo stříbrnej a nakonec v reálu je v barvě šedé, tak jako zbytek kočáru. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
12.5.11 14:13

Sluneční clona

Zdravim vas, co se ted udelalo hezky tak premyslim o porizeni slunecni clony. Mate nektera? Ktera na Nunu asi tak bude pasovat. Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
13.5.11 20:15
Nám stačí ta co tam je originál, nic bych tam necpala max. slunečník
carny píše:
Zdravim vas, co se ted udelalo hezky tak premyslim o porizeni slunecni clony. Mate nektera? Ktera na Nunu asi tak bude pasovat. Diky
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
13.5.11 20:48

Tak už ji mám doma. :dance:

• Citovat
  • Upravit
neloš
14.5.11 08:57

Holky vím že to sem nepatří, ale nevíte kdo by koupil casualplay s 4. Je používaný 4. měsíce a jako nový s vložkou kafé a nánožníkem. Už ho nebudu potřebovat, protože malému stačí nuna a jinak capká sám.Je v záruce

• Citovat
  • Upravit
14
14.5.11 09:30

Hurá, jupí,už nám dorazila pláštěnka se síťkou. Jsou perfektní. Jsem ráda ,že jsme nemusely čekat až do června…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
14.5.11 22:37
jaji-maty píše:
Hurá, jupí,už nám dorazila pláštěnka se síťkou. Jsou perfektní. Jsem ráda ,že jsme nemusely čekat až do června…

Ahoj a kde jsi kupovala ten set a zakolik predem dekuji za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4