Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Tak holky už jsem objednala NUNA Pepp Night má přijít v půlce června.Tak snad nebudu litovat
,že jsem neobjednala TFK Buggster.
,ale zatím jsem nenašla,že by si nikdo stěžoval.
lokofa píše:.steka píše:Takže tím pádem by měla sedět i z concorda??
Holky, co nemáte jěště pláštěnku jako já.
Rano jsme šli ven a počasí nic moc.
Tak jsem zkusila pláštu z Jane sporťáku a pasuje suprově,dole na pláštěnce jsou poutka ,která se dají přichytit ke konstrunci dole na nuně,celá nunu zakryje a ještě se pohodně dostanu okénkém k malému,jak chce pít,nebo rohlíka.
Tak nevím,jesli teď nebudu mit tu ňuňáckou na prd.![]()
Ta z Jane se fakt hodí a jedeme,supr![]()
Pokud máte některá Jane,zkuste jí.
No to asi joo,zkus to a dej vědět ![]()
PetraDrak píše:
Holky, chtěla jsem se zeptat, jestli některá máte na Nuně slunečník, ať už originál nebo neoriginál. Na druhou stranu boudička je celkem dostačující, tak jestli to není zbytečné.
Myslím si,že je zbytečný.
Fakt ta bouda jde dát před dítko a stím kšiltíkem je supr.
Když malý spí(což ale v kočáru málo),tak jístáhnu a je celý krytý.
Jestli to nejsou vyhozené peníze.
Neorigoš nepasuje. Zkoušela jsem to.
neloš píše:
hm. ale za ty peníze jsou skoro nuny dvě každá barva jináneloš píše:
skoro jako nuna je pěkný, možná i hezčí
Mě se vic líbí nuna ![]()
Fabianek
Měla jsem nunu a teď mám půjčeného buggstra(nunu jsem prodala, protože jsem chtěla strašně nunu night, ale nakonec čekám na xtreet emotion ![]()
Porovnání: bugster neporovnatelně větší, větší košík, super bouda, mnohem lepší v terénu, mám tu starou verzi
nuna: mnohem lepší skladnost a ovladatelnost.
Nemůžu říct, který je lepší, protože každý má něco. uvidíš, co se bude líbit tobě. ![]()
Jen nakonec jsem vybrala kočár světlý, protože jsem minule poprvé vyjela v horku se svým černým janéčkem a malý pořád au pálí…
Jinak ta černá nuna je nejkrásnější-ale na léto je asi nepraktická.
![]()
k.a.c.k.a.1 píše:
Fabianek
Měla jsem nunu a teď mám půjčeného buggstra(nunu jsem prodala, protože jsem chtěla strašně nunu night, ale nakonec čekám na xtreet emotion
Porovnání: bugster neporovnatelně větší, větší košík, super bouda, mnohem lepší v terénu, mám tu starou verzi
nuna: mnohem lepší skladnost a ovladatelnost.
Nemůžu říct, který je lepší, protože každý má něco. uvidíš, co se bude líbit tobě.
Jen nakonec jsem vybrala kočár světlý, protože jsem minule poprvé vyjela v horku se svým černým janéčkem a malý pořád au pálí…Jinak ta černá nuna je nejkrásnější-ale na léto je asi nepraktická.
![]()
![]()
steka píše:neloš píše:Mě se vic líbí nuna
hm. ale za ty peníze jsou skoro nuny dvě každá barva jináneloš píše:
skoro jako nuna je pěkný, možná i hezčí
k.a.c.k.a.1 píše:Asi má
ten silver cross halo je nádhernej ale ta cena
to už je dooooooost vysoká.Ale je tedy asi krásnější než nuna. ![]()
tohle je lepší odkaz
![]()
http://www.youtube.com/watch?…
tady na té stránce je to video ještě lepší
http://www.4moms.com/origami
MMartina1 píše:
tohle je lepší odkaz![]()
http://www.youtube.com/watch?…tady na té stránce je to video ještě lepší
http://www.4moms.com/origami
dobry
![]()
Ahoj holky, dovolujem si vám vstupiť do diskusie, ale chcem sa pochváliť aj ja s novou NUNOU, tiež som váhala asi 4 mesiace malá má 20 mesiacov. Bála som sa, že v nej bude už veľká, ale je to naozaj super kočík. Objednala som ho cez internet fialový malá sedí uplne super nie je jej malý je akurát. Som veľmi spokojná. Toto je asi môj 6 kočík.
Len mi vadí keď ho zkládam do auta aj so streškou tak je potom špinavá od kolečiek.
tiktak30 píše:
Ahoj holky, dovolujem si vám vstupiť do diskusie, ale chcem sa pochváliť aj ja s novou NUNOU, tiež som váhala asi 4 mesiace malá má 20 mesiacov. Bála som sa, že v nej bude už veľká, ale je to naozaj super kočík. Objednala som ho cez internet fialový malá sedí uplne super nie je jej malý je akurát. Som veľmi spokojná. Toto je asi môj 6 kočík.
Len mi vadí keď ho zkládam do auta aj so streškou tak je potom špinavá od kolečiek.
a jak tam tu stříšku dáváš, dyť to není možný aby se zašpinila ![]()
normálne to zložím s kočíkom nedávam ju dole. Asi ju mám vysoko zacvaknutú????