Kočárek Nuna Buggy

• Fotoalbum (290)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17984
14.6.11 16:08

Vrze mi Nuna v tom kloubu,kde se sklada :roll:
prijde mi to dost brzo po par mesicich :cert:
mazala jste uz nektera?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
14.6.11 21:28

Ahoj Bébko, taky nám to vrzalo asi po dvou týdnech užívání.Chce to jen pořádně promazat:).Nám už vůbec nevrže :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
14.6.11 22:39
Bébka píše:
Vrze mi Nuna v tom kloubu,kde se sklada :roll:
prijde mi to dost brzo po par mesicich :cert:
mazala jste uz nektera?

I nám to vrže,nejsi sama.
Ale myslím,že stříknutím VD oleje se to spraví :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
17.6.11 23:57

Ahoj holky,
předem se omlouvám za dotaz. Ale pořád řeším jaký golfáč a narazila jsem i na Nunu. Jsem hrozná nechce se mi pročítat celá diskuse, ale mám na vás pár otázek a budu ráda, když mi nějaké zodpovíte. Chtěla jsem určitě spojenou rukojet a to Nuna splnuje. Ale mám taky požadavek, aby se s ním dalo jezdit i v zime.A případně jaký fusak. Nánožník tam asi není. Tak, jak jste to případně řešily? Bydlím v Brně a tady ta zima zas není tak hrozná,ale stejně. Koukala jsem třeba i na Babypoint Sprinter, ale to je taková klasika. To Nuna je mnohem hezčí. Mimochodem mám první kočár seed pli.Což je taky takový originál. Ale chci právě něco lehčího. Seed váží samotný jen asi 13kg, což není moc,ale mám to domů hrozně do kopce a tak každý kilčo dolů bude jen lepší.
Dále, jestli vašim dětem nevadí, že chybí přední madlo.Malej(1rok) se těd za ně dost chytá, tak nevím, jestli nebude nesvůj, že by tam najedno nebylo.
Taky tu není žádný otvor třeba na láhev s pitím.
A řešily jste nějak tašku na rukojeť, jestli tam pasuje třeba nějaká emitex?
No nacházím jen mouchy, ale ted to pořád řeším a nemůžu už z toho spát.
Díky moc za vaše info!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
18.6.11 09:54

Johanko, fusak se k ni da dokoupit (je to takovej nanoznik), musim ti rict, ze opravdu neni moc terenni, ja si ji ve snehu moc nedokazu predstavit.

Ja nedavam madlo ani na sportak, ale da se dokoupit nejake z mmb (ale bala bych se bezpecnosti).

Kapsicky tam nejsou, ale kosik je bezva.

Takhle to jsou docela zapory, ale jinak jsou ty golfky skvele ovladatelne, lehounke… nemaji polohovatelne nozicky, coz je jediny zapor, ale proste je to dan za design :)

Na tasku ti odpovi treba nekdo jiny, ale kdyz jsou golfky uplne v lehu, tak bych tasku na madlo nedavala… maji sklon se prevracet dozadu.

• Citovat
  • Upravit
8
19.6.11 21:34

Já mám doma oba kočárky a musím říct, že ten Babypoint Sprinter je spíš sporťák než golfáč. V krátké Felicii zabere po složení celý kufr a ještě se musí sundat horní dekl, zato Nuna se tam vleze úplně skvěle :palec: Oba kočárky jsme kupovali na jaře (původně jsme měli Maxi Cosi Mura), takže zimu jsme ještě nezažili. Jsem na to sama zvědavá, který to zvládně líp :think: Do obou kočárků mi krásně pasuje fusak Lodger a tašku mám od Pinkie. Ještě je dobrý takový ten univak od Emitexu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
20.6.11 07:05

Univak od Emitexu jako úložnej prostor na Nunu vřele doporučuju. Vypadá to docela dobře a hlavně se tam spousta vejde :palec:

A taky to madlo z MMB. Je to teda na sucháče, takže rozhodně ne nějaká bezpečná zábrana, ale mladej se rád drží, naklání se přes to, tak mu to tam asi nechám. Skládání to nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1387
20.6.11 09:45

Ahoj :mavam: Já mám jako tašku taky Univak od Emitexu a maximální spokojenost. Držák na pití by šel určo dokoupit nějaký neorigoš, ale mně nechybí, dávám pití do košíku hned na kraj, takže ho mám dá se říct po ruce a taky je tím pádem ve stínu, což je teď moc prima :-) Madlo jsem nepoužívala ani u sporťáku, takže mi ani nechybí :-) Jak Nuna jezdí nebo nejezdí v zimě netuším, koupila jsem si ji teď na jaře, takže zkušenost nemám, ale moc toho raději neočekávám :lol: Nánožník jsem si nechala ušít, protože do origoš nánožníku od Nuny by se mi malá nevlezla. Tak přeji správné rozhodnutí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
20.6.11 13:05
denvoj píše:
Ahoj :mavam: Já mám jako tašku taky Univak od Emitexu a maximální spokojenost. Držák na pití by šel určo dokoupit nějaký neorigoš, ale mně nechybí, dávám pití do košíku hned na kraj, takže ho mám dá se říct po ruce a taky je tím pádem ve stínu, což je teď moc prima :-) Madlo jsem nepoužívala ani u sporťáku, takže mi ani nechybí :-) Jak Nuna jezdí nebo nejezdí v zimě netuším, koupila jsem si ji teď na jaře, takže zkušenost nemám, ale moc toho raději neočekávám :lol: Nánožník jsem si nechala ušít, protože do origoš nánožníku od Nuny by se mi malá nevlezla. Tak přeji správné rozhodnutí :wink:

Denvoj,prosím tě dej sem foto toho ušitého nánožníku.I já zvažuji koupi fusaku nuna. Někdo říká,že tam větší děti v poho vlezou,ale já ten pocit nemám.Malý 22 měsíců a nevím,nevím zda by tam na podzim vlezl.Díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1387
20.6.11 13:20

Steka Tady ho máš :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
20.6.11 13:28
denvoj píše:

SUPER :palec: a kdo ti ho šil a cena :?: :wink:
Je to nahoře přichyceno sucháčema a dole :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1387
20.6.11 14:00
steka píše:
denvoj píše:
Je to nahoře přichyceno sucháčema a dole :?:

Přichytíš si to dole i nahoře na sucháče. Dělala mi to paní z MMB(tuyen t. (darint)ID 243892 ), zvládla vše ušít v rekordním čase. Cena je různá, záleží jestli chceš bez zipu, nebo s jedním či dvěma zipy. Tento má dva(po stranách) a vyšel na 450,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
20.6.11 22:09
denvoj píše:
steka píše:
denvoj píše:
Přichytíš si to dole i nahoře na sucháče. Dělala mi to paní z MMB(tuyen t. (darint)ID 243892 ), zvládla vše ušít v rekordním čase. Cena je různá, záleží jestli chceš bez zipu, nebo s jedním či dvěma zipy. Tento má dva(po stranách) a vyšel na 450,–
Šila ti i tu vložku a cena s vložkou je?
Je to nějaký zateplený ten nánožník?Díky moc za každé info :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1387
21.6.11 09:54
steka píše:
denvoj píše:
steka píše:
denvoj píše:
Přichytíš si to dole i nahoře na sucháče. Dělala mi to paní z MMB(tuyen t. (darint)ID 243892 ), zvládla vše ušít v rekordním čase. Cena je různá, záleží jestli chceš bez zipu, nebo s jedním či dvěma zipy. Tento má dva(po stranách) a vyšel na 450,–
Šila ti i tu vložku a cena s vložkou je?
Je to nějaký zateplený ten nánožník?Díky moc za každé info :hug:

Vložka(bez bočnic) stála 250,–. Kdybys chtěla s bočnicemi, tak ta vyjde na 300,–. Nánožník je zateplený a nepromokavý. Je hodně prostorný, takže pod něj určo s přehledem vleze i zimní fusak. Nemáš vůbec zač :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
21.6.11 13:31

Já už tu paní na MMb našla,ale nenašla jsem tam nanožníky na Nunu,jen tu tvou vložku.
Myslí,že bez bočníc je hezčí.
Paní jsem napsala,tak uvidím sčím se ozve.Zatím moc díky :mavam: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí