Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
jezdíte někdo s tou stříškou zadělanou dospod??? jsem si zatím nevšimla ze by to tak podle fotek nekdo měl…
nová nuna s pláštěnkou a moskytierou stojí 4289kč tak jsem zvědavá jestli půl roku starou někdo koupí za 3600kč. no ale třeba jo, uvidíš sama, slevnit se to dá vždycky. ![]()
tož jsem ji dala za 3500,– za ty stejný peníze se prodala… jako pod cenu nové starýho modelu jít nechci… a snad se prodá
potřebuju 4000,– na novej kočár
no je o 800,– levnější než nová ![]()
mabis píše:
tak jsem slevnila na 3600,–
Mabis a co bude za nový kočárek?
já také koketuju s možností Nunu prodat a jít do toho Silver Crosse
Ahoj mabis
z jakeho duvodu prodavas nunu? snad se ti ora nelibi vic??
Mabis ano, ta ora je taky moc pěkná i ten silver cross, tak přeji rychlý prodej.
rybkabezvody - no koukala jsem na MMB, že prodáváš
nebo prodala???
Holky mě se nějak Ora momentálně líbí víc
nějak mám potřebu strakatého kočárku
a prostě už potřebuju změnu… Manžel prohlásil, že jsem magor
![]()
mabis píše:
rybkabezvody - no koukala jsem na MMB, že prodávášnebo prodala???Holky mě se nějak Ora momentálně líbí víc
nějak mám potřebu strakatého kočárku
a prostě už potřebuju změnu… Manžel prohlásil, že jsem magor
![]()
No to asi jsi.A hlavně asi na ty kočáry musíte mít finance a pevné nervy manželů
.
Ten můj by mě vyhodil a myslím,že to je i zbytečné pořád měnit kočáry.
Jak máš staré dítko?
Já koupila nunu po velkém přemlouvání.
Jsem spokojená,ale malý radši jezdí na motorce.
Koncem srpna mu budou 2 roky.
nene, zatím neprodávám…asi to nechám na příští rok na jaro…
![]()
pořád nevím co je to ta ORA, no nic, jdu hledat zpět, chci ti to okouknout
![]()
tak už to mám, tam se dají polohovat i nožičky, že? Jen mi to nikde nevyhodilo prodejce u nás…
ale asi blbě hledám, jakou máš vybranou barvu?
Mabis, jsem zvedava zda prodáš, ja osobně koukala na použité kočarky dala bych za použitou max dva tisice, kdyz jsem koukala jak maminky prodavaji nunu za tri tisice a poskrabany spodek (cemuz se smao nezabrani) ale i tak , tak jsem si radeji rekla ze si koupi novou, ta tisicovka uz by me nevytrhla za kocar v plne zaruce.Hodne štestí ![]()
žlutá nuna je nádherna, chtěla jsem ji taky ale máme od jané kočát ve stejne te žlute barva a pořad musím odhanět mušky
až aby bylo září a ustalo to…
freeonit píše:
kolecka se nedaji aretovat..
No já nevím,ale nějaká mamča co jí prodává na MMb,psala,že má brzdu trochu odřenou právě způsobenou tou aretací.
A je pravda,že když nunu zabrzdím a pak odbrzdím tak se ty kolečka seknou.
A tuším,že jak jsem jí kupovala tak tam bylo psané ARETACE koleček.
Kouknu do návodu. ![]()
je to mamas & papas ora u nás se prodává jen Luna…
jinak za 3000,– prodávají ten starý model já prodávám ten nový s polohováním do lehu.. jo chápu, já bych si třeba taky připlatila, ale na kočár je pořád záruka, nevrže, neseká se, škrábance na novém stejně dřív nebo později stejně uděláš, a někdo holt ty peníze na nový nemá… ![]()
Navíc s cenou můžu jít kdykoliv dolů ![]()