Kočárek Nuna Buggy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16837
3.7.11 10:18

jezdíte někdo s tou stříškou zadělanou dospod??? jsem si zatím nevšimla ze by to tak podle fotek nekdo měl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
3.7.11 10:42

tak jsem slevnila na 3600,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16837
3.7.11 10:54

nová nuna s pláštěnkou a moskytierou stojí 4289kč tak jsem zvědavá jestli půl roku starou někdo koupí za 3600kč. no ale třeba jo, uvidíš sama, slevnit se to dá vždycky. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
3.7.11 11:43

tož jsem ji dala za 3500,– za ty stejný peníze se prodala… jako pod cenu nové starýho modelu jít nechci… a snad se prodá ;) potřebuju 4000,– na novej kočár ;) no je o 800,– levnější než nová ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
3.7.11 11:59

Snad ano, a jaký chceš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
3.7.11 13:25

jesti to bylo na mě, tak budu kupovat mamas & papas ora

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
3.7.11 13:37
mabis píše:
tak jsem slevnila na 3600,–

Mabis a co bude za nový kočárek? :wink: :lol: já také koketuju s možností Nunu prodat a jít do toho Silver Crosse

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
3.7.11 13:41

Ahoj mabis :mavam: z jakeho duvodu prodavas nunu? snad se ti ora nelibi vic??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
3.7.11 13:53

Mabis ano, ta ora je taky moc pěkná i ten silver cross, tak přeji rychlý prodej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
3.7.11 18:57

rybkabezvody - no koukala jsem na MMB, že prodáváš ;) nebo prodala???

Holky mě se nějak Ora momentálně líbí víc ;) nějak mám potřebu strakatého kočárku :-))) a prostě už potřebuju změnu… Manžel prohlásil, že jsem magor :D :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
3.7.11 21:27
mabis píše:
rybkabezvody - no koukala jsem na MMB, že prodáváš ;) nebo prodala???Holky mě se nějak Ora momentálně líbí víc ;) nějak mám potřebu strakatého kočárku :-))) a prostě už potřebuju změnu… Manžel prohlásil, že jsem magor :D :nevim:

No to asi jsi.A hlavně asi na ty kočáry musíte mít finance a pevné nervy manželů :lol: .
Ten můj by mě vyhodil a myslím,že to je i zbytečné pořád měnit kočáry.
Jak máš staré dítko?
Já koupila nunu po velkém přemlouvání.
Jsem spokojená,ale malý radši jezdí na motorce.
Koncem srpna mu budou 2 roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
3.7.11 21:39

nene, zatím neprodávám…asi to nechám na příští rok na jaro… :oops: :lol:

pořád nevím co je to ta ORA, no nic, jdu hledat zpět, chci ti to okouknout :-D :wink:

tak už to mám, tam se dají polohovat i nožičky, že? Jen mi to nikde nevyhodilo prodejce u nás… :roll: ale asi blbě hledám, jakou máš vybranou barvu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
berushka 18
4.7.11 08:33

Mabis, jsem zvedava zda prodáš, ja osobně koukala na použité kočarky dala bych za použitou max dva tisice, kdyz jsem koukala jak maminky prodavaji nunu za tri tisice a poskrabany spodek (cemuz se smao nezabrani) ale i tak , tak jsem si radeji rekla ze si koupi novou, ta tisicovka uz by me nevytrhla za kocar v plne zaruce.Hodne štestí :)

žlutá nuna je nádherna, chtěla jsem ji taky ale máme od jané kočát ve stejne te žlute barva a pořad musím odhanět mušky :( až aby bylo září a ustalo to…

• Citovat
  • Upravit
160
4.7.11 13:26
freeonit píše:
kolecka se nedaji aretovat..

No já nevím,ale nějaká mamča co jí prodává na MMb,psala,že má brzdu trochu odřenou právě způsobenou tou aretací.
A je pravda,že když nunu zabrzdím a pak odbrzdím tak se ty kolečka seknou.
A tuším,že jak jsem jí kupovala tak tam bylo psané ARETACE koleček.
Kouknu do návodu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
4.7.11 18:54

je to mamas & papas ora u nás se prodává jen Luna…
jinak za 3000,– prodávají ten starý model já prodávám ten nový s polohováním do lehu.. jo chápu, já bych si třeba taky připlatila, ale na kočár je pořád záruka, nevrže, neseká se, škrábance na novém stejně dřív nebo později stejně uděláš, a někdo holt ty peníze na nový nemá… ;)
Navíc s cenou můžu jít kdykoliv dolů ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4