Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
taky se mi ta novinka maxi cosi nelibi, nuna je mnohem hezci:) dneska si pro ni jdu, uz je na prodejne ..
![]()
Míša my taky budeme mít nunu jen na obchodaky , cesty apod.. ale i tak mi prijde nuna dost skladna ,ja menit urco nebudu ![]()
jde o to ze nuna je vylozene jenom designova zalezitost..:D jako samozrejme ze pokud s ni chces jezdit jenom do nakupaku a na kratsi vzdalenosti je nenahraditelna.. Noa mi prijde jako lacinej šmejd- teda pokud to beru podle toho jak vypadá.. ![]()
Já maxi cosi taky viděla o víkendu v babyparku. Taky mě to zaujalo, měli ji tam vystavenou a na podvozku měli nacvaklou korbičku, to je super, zase je ten kočárek 2× dražší než Nuna, stála kolem 7-8 tis. Skládání mi přijde podobný.
Stál myslím 5.200.. Korbičku jsem neviděla, ale nejde na to ani autosedačka. Škoda, při druhém bych to totiž jako podvozek chtěla a Nuna na sedačku jde. Takže vyřešeno ![]()
Tak to nevím, co všechno za tu cenu nabízeli, ale manžel říkal, ať zapomenu
Stejně bych neměnila. Včera jsme vyzkoušeli spinkání v nové Nuně a malý vypadal spokojeně, pokrčil si nožky a spal snad hodinu. Akorát je všude přenunováno, pár posledních dní jsme hodně nakupovali, byli jsme asi ve třech obchoďácíh a v každém jsme se s nějakou potkali.
neli23 píše:
já jsem snad jestě nikoho s nunou jet nevidela
neli23 píše:
já jsem snad jestě nikoho s nunou jet nevidela
ja taky ne… co s ni jezdim, predtim tak dve… a to jsem z Prahy ![]()
u nas v 11000 mestecku 3 nuny, kdyz jsem byla na navsteve u babicky v pidi mestecku tak jsem taky jednu potkala, a není divu kdyz jsou ve vsech obchodech porád vyprodaný ![]()
já jsem ji videla jen jednou a to jak jsem jela autem tak tak letmo jsem ji zahlédla ale už před pár měsícema, a nevidela jsem vůbec ani ty starší 2010, no ale sotva s ní vyjedu tak budou vsude.
Mate nekdo tu moskyt.?
Mam do toho jit,nebo staci nejaka obyc?
Ted teprve psali z kramu,ze konecne dosel set
plastenka a sit,ale ja plastenku uz mam,tak nevim,
jestli se na to nevyprdnu ![]()
Jé, ahoj Bébko
jak bylo na dovče? Co Nuna, vydržela letadlo a předpokládám že i písek? ![]()
Hele chtěla jsem se zeptat, psala jsi že si objednávala to madlo z MMB, je to aspoň trochu pevné? Poutáš Kopíka na všechny pásy a nebo jen na spodní? Děkuji ![]()
já mám i tu moskytieru. a určitě ji vyuzijem kdyz máme žlutou nunu, protože přes léto na ni určitě půjdou ty mušky.
někdo tady psal že se špatně naddává na kočárek, nebo spíš složitě zapíná ale mě to zas nepříjde tak hrozné, nepoužívá se každy den tak si myslím že to bude v pohodě.
Ahoj ![]()
Nuna přežila i letadlo, i pláž ![]()
Bude to chtít pořádný vyčištění, ale byla super, dokonce jsem v resortu potkala další
Nějakej malej Poláček se v tom vozil - se divím, že neměli polskej kočár ![]()