Kočárek Nuna Buggy

• Fotoalbum (290)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
16837
28.6.11 19:33

tak mi dnes psali z malviku a kocarky by jim tam mely dorazit ve ctvrtek, pokud teda nebude zase nejaké zpoždeni.tak snad příští týden dorazí domů.mám objednanou žlutou tak snad uz doopravdy bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
29.6.11 08:50

HOLKY DĚKUJU! tak jsem to zrušila u nás a taky si objednala přes net… doufám , že dorazí co nejdříve, vzala jsem si tu fialkovou barvu, nemáte někdo nafoceno ? :-) u nás mají opravdu jen kolekci 2010, tak jsem objednala tu 2011.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16837
29.6.11 09:23
berushka18 píše:
HOLKY DĚKUJU! tak jsem to zrušila u nás a taky si objednala přes net… doufám , že dorazí co nejdříve, vzala jsem si tu fialkovou barvu, nemáte někdo nafoceno ? :-) u nás mají opravdu jen kolekci 2010, tak jsem objednala tu 2011.

je tady hodně fotek v téhle diskuzi a je tam vyfocená i fialová tak se zkus podívat. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
29.6.11 10:32

uz jsem to omrkla,diky :srdce: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
30.6.11 02:14

Ahoj, holky, přiznám se, že nemám sílu pročítat celou diskuzi :oops: (skončila jsem hned v první třetině), chci se vás proto zeptat, jak dlouhá je zádová opěrka u nuny 2011? a šířka sedadla? Úplně jsem se do nuny zamilovala, hned bych ji malému koupila, ale nevím, jestli se mi do ní vejde. Ve dvou letech má 15 kg a 95 cm. Díky za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1387
1.7.11 13:04

Tak koukám, že už mají opravdu v prodeji žluté Nuničky :palec: Slintám, ta žlutá je prostě nej, ale nevydržela jsem čekat :zed: Tak holky, které jste na žluťáska počkaly, hoďte pak nějaké foto, ať můžu závidět :mrgreen:
Jo a v pondělí mi dorazí set pláštěnky a moskytiéry, tak nabízím jednu pláštěnku k prodeji, kdyby měl někdo zájem :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16837
1.7.11 13:08

mě by měla dneska žlutá dorazit už se na ni těším :mrgreen: tak my jsme na ni čekali protože jsem ještě golfáč nepotřebovala stačil mi aby došel v srpnu.kdybych ho potřebovala nutně tak bych taky nečekala. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1387
1.7.11 13:32
neli23 píše:
mě by měla dneska žlutá dorazit už se na ni těším :mrgreen: tak my jsme na ni čekali protože jsem ještě golfáč nepotřebovala stačil mi aby došel v srpnu.kdybych ho potřebovala nutně tak bych taky nečekala. :mrgreen:

Jééé, to bude nádhera :lol: Tak pak šup šup sem nějakou fotečku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
1.7.11 15:31

Ahojky, tak mi dneska konečně přišla Nuna 11 yellow, jsem z ní nadšená, mám doma starý model taky ve žluté. Akorát jsem rozhodnutá starou prodat i s pláštěnkou, tu origoš nechci, vadí mi to připínání. Někdo tu měl tip na dobrou univerzální, ale nemůžu to zpětně najít. Neví někdo jaká na NUNU jde dát? Jinak černá Nuna včera klidně vidět být mohla, např. Malvík ji včera dostal i se žlutou a pokud si to tam někdo osobně vyzvednul, mohl ji mít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16837
1.7.11 20:53

holky prosím vás mám dotaz ohledně koleček. jdou sundat, nebo vyměnit třeba až se ojedou za nové nebo ne?? jinak jsem zpětně pročítala diskuzi, když se řešilo co s tou stříškou když to plandá. taky mi to trosku vadilo ze bych to musela porad upravovat, psaly tam holky ze to jde zasunout do té stříšky, tak jsem to našla tu kapsu a zasunula to do ní a vypadá to dobře i když je tam vznikne díra ale zase aspon uvidím na malou to je dobre. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16837
1.7.11 21:06
flasarka píše:
Ahoj, holky, přiznám se, že nemám sílu pročítat celou diskuzi :oops: (skončila jsem hned v první třetině), chci se vás proto zeptat, jak dlouhá je zádová opěrka u nuny 2011? a šířka sedadla? Úplně jsem se do nuny zamilovala, hned bych ji malému koupila, ale nevím, jestli se mi do ní vejde. Ve dvou letech má 15 kg a 95 cm. Díky za odpověď

na netu sice píšou že je to kočárek až do 18ti kil ale v návodu co mi přišel je napsáno že do 15ti kil takže pokud má 15kg tak nevím jestli radši nepořídit jiný… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
2.7.11 11:31

neli myslím ze ti 18kg dítko určitě uveze, myslím při zátěžových testech zvládl 100kg… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
2.7.11 12:28

flasarka změřila jsem ti tu zádovou opěrku, ta má na výšku 43cm, šířka sedadla je v zadu 24cm a ve předu 32cm..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16837
2.7.11 13:09

tak asi neco unese ale když ještě más třeba tasku na rukojeti tak to bude urcite přes 15kg. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16837
2.7.11 13:12

když jsem tam dala malou zkusit lehnout tak se mi to zdálo tak akorát na ni a to je jeste malá má 7měsíců a 68cm.tak by mě zajímalo jak se jezdí tem co mají deti 1,5leté a dají to do lehu??mi prislo ze má hlavu uz uplne vzadu.to je pak musíte posunout trochu dopredu aby tam vlezly??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí