Kočárek Nuna Buggy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
160
22.6.11 22:17
hamma píše:
Díky za odpovědi. Já právě nepotřebuju nic moc terénního, chtěla jsem jenom vědět, jak to vypadá, když se s nunou jede po těch kočičích hlavách…tak uvidíme. Ale stejně jsem už asi rozhodnutá…je to totiž fakt nádhernej kočár :-)

Ahoj,já nunu vybírala 3 měsíce a bála se právě toho drncání na kostkách.
Ale musím říct,že mě mile překvapila :-D .
Jistě,že drncá,ale není to nic hrozného.
Já jí mám taky do města,trolejbusy a vyřizování městem a žádný problém v nich nevidím :hug: Atak jsem se bála.
Navíc malý 23 měs.uzvednu ůplně v klidu a on je strááášně spokojený v nuně ,sporťák nedával. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16837
25.6.11 10:06

je tedy nekdo z ostravy? nevíte kde všude se prodává? vím o mimistylu a sambaby.je ještě někde jinde k vidění??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
25.6.11 12:50

Tak v sam baby ji momentálně nemají, byla jsem tam tento týden. .-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
25.6.11 13:54
neli23 píše:
je tedy nekdo z ostravy? nevíte kde všude se prodává? vím o mimistylu a sambaby.je ještě někde jinde k vidění??

Já jsem z Ostravy,chtěla jsem Nunu taky nejdříve vidět než si ji pořídím ale neměla jsem štěstí na ni narazit.Chvilku ji sice meli k vidění v mimistylu ale když jsem přijela měli zrovna vždycky zavřeno a to jsem tam byla třikrát,takže nakonec jsem si ji pořídila přes net aniž jsem ji viděla.Mám ji asi 2 měsíce a jsem spokojená,lehký,skladný,s tím drncáním to není vůbec taková hrůza,jezdí skoro sám ale kdo má větší děti tak se mi zdá malý.Já mám dceru maličkou,má 1,5 roku,váží 9,5 kg a asi 77 cm,takže my se vlezem v pohodě.Ale je to jenom můj názor.Jinak jsem spokojená,mohu doporučit,kdo ještě váhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
25.6.11 14:01

A ještě kdo stále nemáte pláštěnku,tak já ji pořídila samotnou na moje-miminko.cz za 350 kč,ale musíte si o ni sami napsat.V nabídce ji nemají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16837
25.6.11 20:05

v sam baby není to vím už jsem tam volala i se ptala když jsme tam byli a nic.chtěla jsem vidět tu žlutou na živo ale to bych se v obchodě asi nikdy nedočkala.takže jsem si ji dneska objednala na netu, za jak dlouho myslíte že by mohla prijít??vim ze pořád byly jen ty 3 barvy a zlutá a černá ne.v srpnu letíme na dovolenou takže bych už kočárek potřebovala mít.myslíte že dorazí??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
26.6.11 12:57

Prosím prosím poradte mi, Nuna je nádherná ale viete mi povedať, ktorý kočík hrká viac Nuna alebo Quinny zapp xtra? S ktorým sa lepšie ide a je viac polstrovaný a priestranný? Dakujem za všetky rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
27.6.11 14:00

Černá NUNA

Tak jsem včera viděla v Mostě jezdit černou Nunu.. Já myslela, že ještě nikde nejsou?? A opravdu to byla černá, měla i černou boudičku.. No tak to mi řekněte :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
28.6.11 13:18
misa_shiny píše:
Tak jsem včera viděla v Mostě jezdit černou Nunu.. Já myslela, že ještě nikde nejsou?? A opravdu to byla černá, měla i černou boudičku.. No tak to mi řekněte :-)

Byla bouda vnitř šedá,nebo černá?
Neboť černá nuna máa šedou a lékořicová má tmavou.
Tak jestli ses nespletla,lékořice je dost tmavá. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
28.6.11 14:56

Joo tak to nevím:-) Já to až tak nastudované nemám, já mám objednanou Sand:-) Ale pokud holky čekají na černou a tohle byla lékořice, tak to vyjde na stejno :-) A to jsem zírala fakt dlouho a přišla mi opravdu černá:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
28.6.11 17:01

Mamičky a máte tento kočík ako jediný aj pre ročné dieťa? Alebo čo by ste doporučili? Velmi dakujem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
28.6.11 17:09

Dara29

Ahoj, já mám Nunu jako jedinej kočárek- vlastne mám jeste první trojkombinaci ve sklepe ale ten nepouzivam protoze nuna mi uplne stací. Na dlouhé vyjížďky moc nejezdíme a kdyz uz jo tak se v nem malej i vyspí a to je mu 10mesíců. jedinou nevíhodu kterou má je nepolohování nožiček a mě osobně hodně vadí rachtání koleček.. ale asi mám špatnej typ nebo citlivejší uši protože holkám se to zdá OK. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
28.6.11 17:21

ahojky holky potrebovala bych poradit :) pristi tyden mi prijde take nuna, mame objednano, malá bude mít 7 měsícu ale budeme ho mit hlavne do obchodnich center a do auta, jinak mame svuj jane na ktere nedame dopustit. Ale ctu ze kolekce 2010 nejde polohovat do lehu a u 2011 to jde , objednala jsem kocarek u nas na prodejne abych neplatila postovne , primo tady http://www.kocarkykarlov.cz/…lov.tpl.html?… ale zda se mi ze to je kolekce 2010 ??? nebo 2011 ? podle barev mi to prijde 2010 ale kdyby to byla starsi kolekce tak by tam nemelo byt nuna 11 ? / to beru jako rok vyroby 2011/ jsem z toho trosku zmatene , nevim jestli je lepsi kolekce 2010 nebo 2011 a ted ani envim co mam objednane, ale podle obrazku mi to prijde kolekce 2010 :( moc by to envadilo, mala mi odpoledne v kocarku uz skoro nespi a moc ho pouzivat nebudem ale jsem ted na vazkach…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
28.6.11 17:33

Ahojky, to co sis objednala je kolekce 2010..:) usuzuji tak podle 2 pozicích opěradla.. Jinak já osobně bych 2010 nekupovala ta poloha sed a mezised je téměř stejná.. ale pokud ti malá v kočárku nespí tak to řešit nemusíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
28.6.11 18:19

Pokud to bude 2010, tak bych jí vrátila a pokud leh nepotřebuješ, kup jí jinde za levněji.. proč dávat stejné prachy za starou kolekci.. Máš právo do 14ti dnů od nákupu kočárek vrátit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí