Kočárek Nuna Buggy

• Fotoalbum (290)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1477
2.7.11 12:28

flasarka změřila jsem ti tu zádovou opěrku, ta má na výšku 43cm, šířka sedadla je v zadu 24cm a ve předu 32cm..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16837
2.7.11 13:09

tak asi neco unese ale když ještě más třeba tasku na rukojeti tak to bude urcite přes 15kg. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16837
2.7.11 13:12

když jsem tam dala malou zkusit lehnout tak se mi to zdálo tak akorát na ni a to je jeste malá má 7měsíců a 68cm.tak by mě zajímalo jak se jezdí tem co mají deti 1,5leté a dají to do lehu??mi prislo ze má hlavu uz uplne vzadu.to je pak musíte posunout trochu dopredu aby tam vlezly??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
2.7.11 19:58
majkakoc píše:
Ahojky, tak mi dneska konečně přišla Nuna 11 yellow, jsem z ní nadšená, mám doma starý model taky ve žluté. Akorát jsem rozhodnutá starou prodat i s pláštěnkou, tu origoš nechci, vadí mi to připínání. Někdo tu měl tip na dobrou univerzální, ale nemůžu to zpětně najít. Neví někdo jaká na NUNU jde dát? Jinak černá Nuna včera klidně vidět být mohla, např. Malvík ji včera dostal i se žlutou a pokud si to tam někdo osobně vyzvednul, mohl ji mít.

Pasuje na ní pláštěnka s JANE,my jí máme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
2.7.11 21:42

Holky koketuji s myšlenkou prodat Nunu 2011 (no jo úchylka máme ji už půl roku :-))) - skoro a už je okoukaná) v komplet sadě s pláštěnkou a moskytyérou, barva lékořice
je v super stavu, jen má trošku odřenou a jednu odřenou patentku od praní ale jinak OK - myslíte že 3800,– je moc??? i s poštou???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
2.7.11 21:52
mabis píše:
Holky koketuji s myšlenkou prodat Nunu 2011 (no jo úchylka máme ji už půl roku :-))) - skoro a už je okoukaná) v komplet sadě s pláštěnkou a moskytyérou, barva lékořice
je v super stavu, jen má trošku odřenou a jednu odřenou patentku od praní ale jinak OK - myslíte že 3800,– je moc??? i s poštou???

MYslím,že 3800 i s poštou je dost i v té sadě.
Na kočáru asi proděláš vždy.
Já bych osobně přidala a šla do nového úplně,pošta je často gratis.
Ale přeji ti ,ať dobře prodáš :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
2.7.11 21:56
freeonit píše:
Dara29Ahoj, já mám Nunu jako jedinej kočárek- vlastne mám jeste první trojkombinaci ve sklepe ale ten nepouzivam protoze nuna mi uplne stací. Na dlouhé vyjížďky moc nejezdíme a kdyz uz jo tak se v nem malej i vyspí a to je mu 10mesíců. jedinou nevíhodu kterou má je nepolohování nožiček a mě osobně hodně vadí rachtání koleček.. ale asi mám špatnej typ nebo citlivejší uši protože holkám se to zdá OK. :lol:

freeonit,prosím tě ,tobě ty kolečka fakt tak rachotí?
Mě to zaráží,neboť já řešila tady tak dlouho zda jí koupit,nebo néé, protože se bála právě toho rachtání a manžel vůbec mrčel.
A příjde mi,že úplně v klidu.
Jasně, na kostkách jde slyšet ale nic extrémního. :nevim:
Joooo,holky nevíte některá ,jak se aretuji ty kolečka :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
2.7.11 22:39

jojo rachotí mi dost, ale beru to jako srovnání s ostatníma golfáčema, kdyz po kostkách projede nejaky chicco tak nuna jde o dost vic slyšet, ale je to proste těma předníma kolečkama s ložiskama, je uplne jedno jestli jsou pogumovany nebo ne, rachta ten spoj, a navíc mi zacalo vrzat madlo.. :-) budu muset mazat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
2.7.11 22:40

kolecka se nedaji aretovat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
3.7.11 06:04

Steka, kolečka nejdou aretovat…někdy bych tu aretaci právě uvítala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
3.7.11 06:12
Mabis,tak jsem na MMB viděla, že už zkoušíš prodat :wink: Podle mě budeš asi muset slevit, protože jsem tam našla inzerát na novou nunu 2011+pláštěnka+moskytiéra za 3960korun. :think:
Ať dobře prodáš :kytka:
mabis píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16837
3.7.11 09:58
chaala píše:
Mabis,tak jsem na MMB viděla, že už zkoušíš prodat :wink: Podle mě budeš asi muset slevit, protože jsem tam našla inzerát na novou nunu 2011+pláštěnka+moskytiéra za 3960korun. :think:
Ať dobře prodáš :kytka:
mabis píše:

no jo, myslím že max.za 3000kč bys ji prodala ale musela bys mít fakt štěstí, i tak bych si já přidala a koupila novou. budes muset asi dooost slevit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
3.7.11 10:07

Vkládám foto nové Nuny, žluťáska. Knečně jsme se dočkali a hned jeli vyzkoušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
3.7.11 10:08

Taky si myslím, pokud dáš cenu 2900 tak asi ano, ale jinak si každý doplatí za novou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
3.7.11 10:16

Holky a ještě se chci zeptat, nepotřebujete některá záručák na nuna buggy lekorice, kočár jsem dávno prodala a toto mi zůstalo.
Záruka je ještě skoro rok. Samozřejmě zadarmo, resp za poštovné. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí