Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
madlo je fajn, má ho rád a furt přes něj visí
Takže to udrží.
Vrchní pásy jsem úplně vyndala, poutám na ty spodní , dokonce jezdil i nepřipoutanej - hlavně tedy s tchýní ![]()
neli23 píše:
kolik je malému???
Dnes akorát 13 měsíců , ale je to hubeňour, nežere
![]()
tý jo, ten vyrostl…jak si sem dávala fotky když přišla Nuna tak byl prcek a teď už je to kus chlapa
Moc dík za radu, přesně kvůli tomu to potřebuju, malá je celá nevrlá když má na sobě pásy
tchýně dobrý ![]()
On prostě furt čučí na ty kolečka, tak je vykloněnej a ty pásy a madlo ho v poho udrží.
Roste nám chlapec do dýlky, ale špíčky žádný nemá ![]()
ahoj holky vím že jsem to tady jednou četla ale za boha to nemůžu najít
nějaký eshop má origoš pláštěnku na nunu nějak do 400,– ale nemá jí v nabídce musí se jim přímo napsat nevzpomenete si některá který to je?
díky ![]()
malahodnaholcicka píše:
nějaký eshop má origoš pláštěnku na nunu nějak do 400,– ale nemá jí v nabídce musí se jim přímo napsat nevzpomenete si některá který to je?
díky
zkus napsat Denvoj, ta ji prodávala… ![]()
rybkabezvody píše:malahodnaholcicka píše:zkus napsat Denvoj, ta ji prodávala…
díky
Pláštěnka byla hned prodaná, takže už nemůžu sloužit ![]()
malahodnaholcicka píše:
díky
To jsem psala asi já,je to e-shop moje-miminko a mám ji za 350 kč.
holky tak už mame taky nunu doma:) vcera jsem ji ozkousela a parada jedine co me zamrzelo je že mi nedodali fialovou tak mi dali na vyber cernou , lekořici nebo žlutou , lékořici si behem meho vybirani koupila jina pani a žlutou nechci kvuli muškam..tak jsem si vzala černou a je krásná ![]()
berushka18 píše:
holky tak už mame taky nunu doma:) vcera jsem ji ozkousela a parada jedine co me zamrzelo je že mi nedodali fialovou tak mi dali na vyber cernou , lekořici nebo žlutou , lékořici si behem meho vybirani koupila jina pani a žlutou nechci kvuli muškam..tak jsem si vzala černou a je krásná
Jééé, tak už je tady i někdo majitelkou černé Nuny
Vypadá moc hezky
Malá v ní ani není vidět, má tam pohodlíčko ![]()
Jééé, ahoj berushko18, tak už máš taky nunu? Ta černá je super, kdybych na nunu nepospíchala kvůli dovče, tak si na ní taky počkám. Vyfoť nám jí i s tím kšiltem venku…
![]()
Ahojky Dapp
ja zas chtela fialovy ale nechtelo se mi cekaz dalsich deset dni nez by prisla..tak jsem capla cernou:) vyfotim zitra, ta rukojet taky je cerna, hazi to odlesk blesku.Dneska jsem s nunou nejela tak ji zitrA Projedu a vyfotim vic ![]()
jinak bych rekla ze male se v ni hezky spinka, usla behem peti minut v nune
musim tam davat hrazdicku , male tam chybi madlo na nozky
tak ho budu taky dokupovat
Už se těším na fotky, vypadá pěkně… hmmmmm
Tak proto se říkalo, že bude na černé konstrukci, to může vypadat zajímavě.