Kočárek Nuna Buggy

• Fotoalbum (290)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
30
9.7.11 23:56

Odlétali jsme z Německa, tam mi ho vzali až na konci tunelu u letadla, na Krétě se nešlo tunelem ale po schodech, takže sem ho odevzdala pod schodama. Z Kréty letěl s kuframa, z Německa v nějakém kamrlíku vedle kokpitu.. Po vystoupení mi ho dali před letadlem, ale po příletu z Kréty ho to vyplivlo mezi zavazadla.. Takže záleží na letišti a na společnosti s kterou letíš:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
10.7.11 10:29

Jo jo, přesně tak jak píše misa shiny. S kočárkem projdeš i tím tunelem a teprve než vlezeš do letadla, tak ho tam složíš. V Turecku nebyl tunel, tak jsem ho nechala ležet prostě na zemi před letadlem a oni si ho vzali.

No je pravda, že někdy by se do auta nějaký ten obal hodil, ale já se vsadím, že bych ho tam stejně měla jen zbytečně ležet a byla bych líná jí do toho uklízet… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
11.7.11 21:04

Ahojte,
tak dneska jsem objednala nunu fialovou. Nemohla jsem se rozhodnout kterou barvu, nakonec zvítězila fialová, máme holčičku. Sice jsem chtěla černou, nebo tu lékořicovou, oživila bych to barevnou dečkou, podložkou, ale manželovi se černá nelíbí. Tak kompromis. Jinak určitě budu řešit madlo. Doma máme quinny buzz, a tam malá tak spokojeně sedí, že ani nepoutáme, stačí nám prozatím madlo. Tak se chci zeptat z kama jste objednuvali madlo na nunu? děkuji za odpověd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
11.7.11 21:40

ahoj :mavam: závidím hodnou holčičku, ta naše motorová myška neposedí a stoupá si v kočáře :zed:

zde madlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
11.7.11 22:19

Sennorito ja budu objednavat madlo z MMB, šiji ho tam k nune(nevim jestli holky tady maji) stoji cca 150 jine jsem neidela, nuna pry original madlo nema.. jee a zavidim fialkovou barvicku, ja mela objednanou fialku ale prisla jen cerna, žluta a lékořice , další dobu se mi už čekat na fialku nechtělo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
11.7.11 22:20

Dapp ja ho urcite vyuziju, staci ze mi v aute děla bordel pes.. tak at mam aspon v kufru čisto :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
11.7.11 23:08

A koukala si jestli se u nás prodává? Mám pocit, že tu někdo psal, že ten vak u nás není k sehnání… :nevim:
Nebo by sis nechala ušít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
12.7.11 12:19

fakt? :-o tak to jsem nekoukala ale kdyz jsem si objednavala kocarek u nas na prodejne tak mi sam prodejce ukazoval doplnky co je mozne dokoupit a ten vak tam byl taky.. tak predpokladam ze by ho sehnal :-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1387
12.7.11 13:31

Nuna cestovní vak prodávají v Malvíkovi :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
12.7.11 13:35

holky, mela jste nekterá objednaný i nánožník? me dosla zatím jenom plastenka a moskytiera :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.7.11 14:22

Nuna s námi absolvovala dovču u moře, vše v poho. Kočárek jsme měli na letišti až k nástupu do letadla, pak jsme ho dostali se zavazadly, ale na jiném místě,než se točí kufry-asi aby se neponičil.Říkali tomu „speciální výdej“ byly tam hlavně kočárky, serfový prkna a tak.Žádný z těch asi 10 kočárků nebyl zabalený.Při cestě zpět jsme ho taky odevzdali až před vstupem do letadla a pak nám ho přivezl pán k výdeji kufrů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
13.7.11 01:39
Já jsem dostala celý set včetně nánožníku akorát jsem si ho ještě nevyzvedla v krámě přes který jsem ho objednávala..
freeonit píše:
holky, mela jste nekterá objednaný i nánožník? me dosla zatím jenom plastenka a moskytiera :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
13.7.11 14:04

Mamičky zmerali by ste mi dlžku a šírku chrbta a hlbku a šírku sedu vo vnútorných častiach kočíka? Dakujem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
13.7.11 20:24

Bébko, prosím tě kde máš přidělané to madlo? Zkusila jsem ho dát do těch oček co jsou napláštěnku ( mmch. supr nandavání pláštěnky, Nuna málem letěla z okna :cert: ) a nějak se mi to tam nelíbí a u tebe na těch fotkách to vypadá super… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
13.7.11 22:51

Jsem ted mimo dosah Nuny,ale
tusim,ze jsem to dala okolo ty tyce-konstrukce :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...