Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Vrže mi v tom kloubu, jak se ohýbá při skládání. Promazali jsme a vrže zas!
Jinak eskalátory dávám úplně v pohodě, jezdím stejně jako Aniel ![]()
A opravdu se převažuje, když dítě leží, stačí jen trochu zabrat za madlo. Je dobrý dát do košíku něco těžkýho, třeba velkou lahev s vodou a tak ![]()
Fakt? Nevím jestli jsem tak přecitlivělá, ale docela mě to štve
Taky jsem promazala a výsledek žádný. Měla jsem i ten starší typ 2010 a ten rozhodně nevrzal. Jen se kočárku dotknu a už vrže a to nemluvím když se s ním začne manipulovat, chjo
Děkuji za reakci ![]()
já si žádnýho vrzání nevšimla…
mě nepomohla ani nálož v košíku, měla jsme tam docela velkej a těžkej foťák.
Mně to taky nevrzalo, zpočátku, ale tak po 2 měsících používání začalo ![]()
No, je lepší opravdu dávat pozor na to překlopení, když dítě leží, mi to málem překlopila i takoová malinká taštička přes rameno
![]()
…asi maj dětičky těžkou hlavičku… ![]()
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jak se s kočárkem jezdí v zimě ve sněhu a jak je prostorný i s fusakem, protože náš synek je veliký. V 9 měsících má 11 kg.
romana1234 píše:
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jak se s kočárkem jezdí v zimě ve sněhu a jak je prostorný i s fusakem, protože náš synek je veliký. V 9 měsících má 11 kg.
Ahoj, uz to tady nekolikrát ohledne sněhu bylo, na udusaném to jede v pohode v čerstvě napadeném hůř.. Jinak jestli uvažuješ o nánožníku od nuny tak ten nekupuj, my ho máme a prcek má 11kg v 1. roce a je mu akorát, na zimu máme cocoon od emitexu a spokojenoust!
nestrašte s vrzáním ![]()
na sníh jsem teda taky zvědavá, loni ten náš hlubokej kočár docela bojoval, radši jsem chodila se šátkem.
Strašit nikoho nechci
Ale kočárek mám ani ne 14dnů a to vrzání mě štve. Jen jsem chtěla zjistit jak jsou na tom ostatní. Jsem velký puntíčkář a vše moc řeším a někdy zbytečně
tak jen proto…
Nám taky vrže madlo - tam jak se zasouvá… Ale nijak mi to nevadí, spíš mi vadí plastovy kolečka ale tak co jsem mohla čekat od golfáče že ![]()
To je teda dilema. Chtěla bych ho vidět někde na živo. Jsem z Jihlavy. Nevíte, jestli ho nemají třeba někde v Brně? mám strach, aby se nám tam to naše dítě v zimě vešlo. A to máte jen tento fusak a přes něj už nic? Max pláštěnku?
holky bylla jsem úplně unešená z fotek na netu atd ale ve skutečnosti mě nijak neoslovil.To už se mi víc líbí ten silver cross