Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
freeonit píše:MUFICE píše:Taky mám sand a nechápu jak se může tak špinit když na ni sahám čistýma rukama..
Prala jsem jí jednou, ale byla špinavá jak praseMám doma tu barvu Sand. Je pravda, že s kočárem jezdím většinou jenom po obchodech nebo když jdu na koupák. Máme ještě sporták, tak to střídáme. Na procházky nechodím denně, jsme s klukem spíš na zahradě nebo se jdeme projít pěšky. On se rád proběhne a v kočáru se kolikrát vzteká.
já s ní teda jezdím všude, mám taky spoťák ale ten je na mě ted tezkej co máme nunu
Máš pravdu, že nejvíc se špiní ta stříška
Tu sedačku mi ušpinil malej, když tam leze v botech a pak tam jí vše možné a padá mu to.
mě se nic nešpiní, ale uvidím časem, malá mi ještě nechodí takže je hezky čistý.
zatím teda.
neli23 píše:
mě se nic nešpiní, ale uvidím časem, malá mi ještě nechodí takže je hezky čistý.zatím teda.
taky tak ![]()
jinak zezacatku jsem si myslela, ze ty kolecka nic nevydrzi, hned pri prvni jizde se mi tam zapichaly kaminky.. ale je to v pohode, kolecka jsou ve stejnem stavu jako na zacatku ![]()
tak to jsi mě trochu uklidnila s těma kolečkama už jsem myslela že je budu muset po pár měsících vyměnit. malé se v nuně moc líbí, vždy mi v ní usne i když zrovna ani spát nemá. ale hned jak vyjedem tak už jí bere spaní. trošku mě štve že na ni nevidím když je to po směru jízdy ale snad si zvyknu.
Tak mě se patentky zatím taky neošoupaly. Kolečka jsou v pohodě, ale ty malé dírky po kamínkách tam vidět jsou. Ale je pravda, že Nunu nešetřím a co ji mám, tak jsem na sporťák nesáhla
Jak vás tak čtu, tak jsem ráda, že mám Nunu ve fialové. Nešpiní se
Nunu jsem ještě neprala, jen mokrým hadříkem vždycky očistím tu spodní část, kde má malá opřené nožičky. Ale je pravda, že v ní mám vložku, ale tu jsem prala zatím jen jednou ![]()
denvoj píše:
Tak mě se patentky zatím taky neošoupaly. Kolečka jsou v pohodě, ale ty malé dírky po kamínkách tam vidět jsou. Ale je pravda, že Nunu nešetřím a co ji mám, tak jsem na sporťák nesáhlaJak vás tak čtu, tak jsem ráda, že mám Nunu ve fialové. Nešpiní se
Nunu jsem ještě neprala, jen mokrým hadříkem vždycky očistím tu spodní část, kde má malá opřené nožičky. Ale je pravda, že v ní mám vložku, ale tu jsem prala zatím jen jednou
A jakou vložku do ní máš, kde se dá sehnat? Taky nad ní uvažuju, aby nebyl kočár hnedka špinavej ![]()
kithy píše:denvoj píše:A jakou vložku do ní máš, kde se dá sehnat? Taky nad ní uvažuju, aby nebyl kočár hnedka špinavej
Tak mě se patentky zatím taky neošoupaly. Kolečka jsou v pohodě, ale ty malé dírky po kamínkách tam vidět jsou. Ale je pravda, že Nunu nešetřím a co ji mám, tak jsem na sporťák nesáhlaJak vás tak čtu, tak jsem ráda, že mám Nunu ve fialové. Nešpiní se
Nunu jsem ještě neprala, jen mokrým hadříkem vždycky očistím tu spodní část, kde má malá opřené nožičky. Ale je pravda, že v ní mám vložku, ale tu jsem prala zatím jen jednou
Nechala jsem si ji ušít od paní z MMB. Mám fotku v galerii, mrkni. Fialová Nuna s vložkou a nánožníkem ![]()
holky nemáte někdo zkušenost jak sedí uni nánožník od Emitexu pro golfky na Nuně??? chtěla jsem koupit ten origo fusáček, ale malá by se mi do toho asi dlouho nevešla, tak nevím co jiného ![]()
ad fusak: já mám lodger a sedí tam hezky…
ad kolečka: kamínky tam taky mám, ale neřeším to, druhej kočár, co s ním jezdím už rok, má taky důlky po kamíncích, řekla bych že je to podobnej materiál, možná teda měkkčí. A je to furt v pohodě, jen nejsou hladký…
ad ušpinění: mám sand a zatím dobrý, teda mám v záhybech písek a umatlaný popruhy od křupek, a na tý cloně se mi zničeho nic udělal flek…jestli si tam káknul pták, nebo nevim
![]()
Holky, k čemu je pod stříškou ten vnitřní kšilt. Ten vyndavací chápu, ale je tam ještě jeden a o tom nemluví ani v manuálu ![]()
lilida píše:
Holky, k čemu je pod stříškou ten vnitřní kšilt. Ten vyndavací chápu, ale je tam ještě jeden a o tom nemluví ani v manuálu
ten je na schování té plachtičky u boudy co plandá když máš kočárek v poloze sed
Díky! Jako že to tam mám zastrčit, jo? Vyzkouším to. Mě ale moc neplandá, mám ji přilepenou k něm sucháčům …
Jinak musím dodat, že jsem se Nuně dost bránila a furt jí brala jako velkou frajeřinku, ale jsem za ní moooc ráda. Jezdí pohodlně a je fakt praktická. ![]()
Ahoj holky, dlouho jsem tu nebyla. Nunu mam uz 5 mesicu, jsem si max spokojena. Pravda bydlim ve meste, takze se mi s ni jezdi fakt super. O skladnosti nemluvim.
Nasla jsem par chybicek, ktere tu uz stejne byly popsany. Nozicky nam ve spanku visi dolu, ale pravda, v kocaru kdyz uz spime tak jednou za tyden.
Tez se mi pod tihou nakupu nebo zavesene kabele nekolikrat prevratila, stabilita v prednich koleckach teda nic moc. Ale vyresila jsem to vzdy necim tezkym v kosiku uplne vzadu, tudiz u prednich kolecek a od te doby super.
A jeste jeden, mozna pro mne i docela velky nedostatek je, ze jak zacne prset, tak nez tu plastenku pridelam, tak jsme oba jak slipky… to fakt moc nedomysleli… je to brutus piplacka.
Jak jste tady psaly ze vam vrzou kolecka, madlo se odira nebo drahne.. atd.. tak me nic z toho se nedeje. Vse je v naprostem poradku. Takze asi zalezi na jaky vyrobni kus kdo narazi.
Tak uspesne jezdeni s Nunickama! ![]()