Kočárek Nuna Buggy

• Fotoalbum (290)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
73
5.9.11 22:48

Izabell, já ti tenhle fusak teda moc nedoporučuju, měla jsem ho na Mutsy a zbavila jsem se ho, hrozně mi klouzal dolů, bylo to pro zlost ho pořád narovnávat. Ke všemu mi přišel hodně dlouhej, i ze sporťáku velkýho trčel. To by chtělo zkusit, abys pak nelitovala. Já mám Lodger a nemůžu si ho vynachválit,v Nuně drží skvěle, ale je dražší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
5.9.11 23:33

ajaj a ja mam tenhle fusak objednany, zamerne jsem chtela veliky protoze malej je dlouhan…mam sporat chicco tak doufam ze tam bude aspon sedet do nuny si mylsim ze kdyz je dte vetsi staci dat poradnou kombinezu nebo je to blbost? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
6.9.11 07:20

Izabell,mám tento fusak od emitexu a používala jsem ho loňskou zimu v nuně. Je skoro až na zem, a jak je z takového šusťáku napovrchu, tak klouzal. Druhou část loňské zimy jsem měla už fusak lodger a s ním jsem byla spokojenější v nuně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1387
6.9.11 08:46

Taky mám tento fusak, ale ještě jsem ho do Nuny nezkoušela. Ale ve sporťáku mi neklouzal. Stačí prostrčit bezpečnostní pásy skr záda fusaku a je po klouzání :-D A navíc jde upevnit fusak za takovou kapsu na zadní straně nahoře. Přehne se to přes okraj kočárku a stáhnou se gumičky a fusak drží :wink:
Teda takhle to fungovalo ve sporťáku, tak doufám, že bude i v Nuně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
6.9.11 11:09

hmmmm… co clovek to jiny nazor… sakra… to bohuzel nemam moznost nikde vyzkouset :cry: dilema dilema dilema… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16837
6.9.11 13:13

já teda obdivuju že s nunou chcete jezdit v zimě. přes léto je to super kočárek ale na zimu teda nevím. :nevim: a jeste aby se tam vlezlo dítě s fusakem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
6.9.11 14:11

Izabell,ono se s tím fusakem od emitexu dá v nuně jezdit. Já jsem si fusak lodger pořizovala, protože jsem po něm moc toužila :mrgreen: …takže v klidu nech emitex.
Jo a jezdila jsem s nunou jen na udusaném sněhu. Někde dole pod kopcem, když zbytek rodinky lyžoval.Do závějí ani náhodou nebo do napadaného sněhu.Mám doma i sporťák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
6.9.11 14:15

Mám taky fusak Eminex, loni jsem ho dávala do korbičky normálního kočáru a klukovi do bob, letos ho zkusím taky do Nuny :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
6.9.11 16:57
neli23 píše:
já teda obdivuju že s nunou chcete jezdit v zimě. přes léto je to super kočárek ale na zimu teda nevím. :nevim: a jeste aby se tam vlezlo dítě s fusakem

No, my tu řešíme spíš fusak, ne sněhovou nadílku :-P Já s fusakem jezdím na podzim nebo na jaře, když je fakt zima. Nesnáším deky a jejich věčný omotávání kolek dítěte a zvedání je ze země :roll: To raději fusak bez té vnitřní vložky (mám Lodger). :lol: Do sněhu se s Nunou také nechystám, na to mám sporťák, ale fusak i tak do ní dávat budu, vzhledem k tomu, že jí chci vozit dokud nebude sníh. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16837
6.9.11 21:16
lilida píše:
neli23 píše:
No, my tu řešíme spíš fusak, ne sněhovou nadílku :-P Já s fusakem jezdím na podzim nebo na jaře, když je fakt zima. Nesnáším deky a jejich věčný omotávání kolek dítěte a zvedání je ze země :roll: To raději fusak bez té vnitřní vložky (mám Lodger). :lol: Do sněhu se s Nunou také nechystám, na to mám sporťák, ale fusak i tak do ní dávat budu, vzhledem k tomu, že jí chci vozit dokud nebude sníh. :pankac:

tak pardoon :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
6.9.11 22:00
neli23 píše:
lilida píše:
neli23 píše:
No, my tu řešíme spíš fusak, ne sněhovou nadílku :-P Já s fusakem jezdím na podzim nebo na jaře, když je fakt zima. Nesnáším deky a jejich věčný omotávání kolek dítěte a zvedání je ze země :roll: To raději fusak bez té vnitřní vložky (mám Lodger). :lol: Do sněhu se s Nunou také nechystám, na to mám sporťák, ale fusak i tak do ní dávat budu, vzhledem k tomu, že jí chci vozit dokud nebude sníh. :pankac:
tak pardoon :oops:

…to není na omluvu, ber to sportovně :pankac: :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
7.9.11 09:55
chaala píše:
Izabell,ono se s tím fusakem od emitexu dá v nuně jezdit. Já jsem si fusak lodger pořizovala, protože jsem po něm moc toužila :mrgreen: …takže v klidu nech emitex.
Jo a jezdila jsem s nunou jen na udusaném sněhu. Někde dole pod kopcem, když zbytek rodinky lyžoval.Do závějí ani náhodou nebo do napadaného sněhu.Mám doma i sporťák.

Nj, to asi muzu, ale jestli to fakt nejak brutus klouze, tak po hodce bych byla na nervy.. a to ja nervak si nemuzu dovolit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
7.9.11 17:04
Tracy píše:
ahoj holky

uvažuji o golfáčích a kamarádka mě navedla na nunu.U golfáčů bych chtěla aby šel do lehu,byl celkem lehký,dobře skladný,měl celkem velký košík a byl odpružený aspoň trošku aby se s ním dalo jezdit v mírném terénu. Mám obyčejné golfky cam flip a je takový hrkáč.Jak je na tom nuna?nerachotí kolečka když se jede i po asfaltové cestě?

díky

tak celkem velký košík nevím…ale myslím, že se do něj běžně vejde to co s sebou člověk vozí, já chtěla velkej koš, chvilku jsem si musela zvykat, ale už je to bez problému.

Po asfaltu teda nerachotí ale na kostkách a podobně docela jo…to ale asi každý golfky. U nás je celkem solindní městskej terén - vlnitý chodníky, kočičí hlavy, kostky, projedu v pohodě, jen někdy to dělá dost rámus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
7.9.11 19:12

Tak já mám docela velkou přebalovací tašku, tak tam nacpu vše, co se mi do košíku Nuny nevejde. Ještě se dá koupit i úložná sítka na bok kočárku: http://www.malvik.cz/…-bok-kocarku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
7.9.11 22:36

Holky zdravím, jaké máte zkušenosti s tímto kočárkem? :roll: a kdy se do něj dá mimi dát? již od půl roku nebo je pro větší dítko? a jak kolečka, dělají rachot jak zapp?
Děkuji moc za rady a tipy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4