Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
lilida píše:Sofika píše:Tak na sezení to problém není, ale už má půl hlavy přes opěrku, takže za chvíli (na jaře) si hlavičku neopře ani v sedě. Je to fakt extrémně krátký. Moc mě to mrzí, protože jinak je to fakt jednička. O víkendu jsem to šla s metrem v ruce měřit, abych měla porovnání a nejmenší rozdíl mezi opěrkama byl 10 cm!!!!! Je prostě krátká, pro starší jak dvouleté dítě to odepisuji…
Opravdu má problém vejít se tam 2-leté dítě??? Kvůli té zádové opěrce? I při sezení to vadí? Potom už sedí hlavou v té boudičce nebo ji už pak nepoužíváte?
No 10cm a víc je opravdu dost
Nechápu, že tam píšou kočárek do 3let ![]()
Nebo to potom pořešit tím polštářkem jak píše Izabelle. Nemáte to tak někdo? Ta zádová opěrka je krátká asi na úkor té skladnosti a velikosti. ![]()
Ahojík, nuna nemá madlo, za které by se mohlo miminko chytit, myslíš, že je to velký problém? Dosud jsme měli sporťák pouze s madlem, tak si to neumím představit. ![]()
berunkacb píše:
Ahojík, nuna nemá madlo, za které by se mohlo miminko chytit, myslíš, že je to velký problém? Dosud jsme měli sporťák pouze s madlem, tak si to neumím představit.
Madlo lze klidně dokoupit, třeba na MMB ![]()
neli23 píše:
mě teda madlo vůbec nechybí, malou vždy připoutám a je to.
Nám taky nechybí, stačí dítě připoutatat.
MUFICE píše:neli23 píše:Nám taky nechybí, stačí dítě připoutatat.
mě teda madlo vůbec nechybí, malou vždy připoutám a je to.
taky tak (a mam madlo na sportaku, ale i tam bych to bez nej prezila)
Holky nuna je nejhezčí sporťák
musím ho mít!! Na zimu je to asi kravina, ale na jaro je to jasná volba!! Všechno ostatní jsou golfky s hokejkama ![]()
Sice je škoda, že se tam nevejdou větší děti (bude nám na jaře taky rok), ale ta nádhera za to stojí ![]()
Ahoj všem, Nuna Pepp je opravdu krásný kočárek,
i přes nedostatky.. navíc žádný kočárek není ideální.
Pepp je lehoučký, praktický a skvěle se s ním manipuluje, barva sand, kterou mám, mě nakonec uchvátila. Jsem překvapená, jaké barvy se chystají v roce 2012… samé holčičí, že? Škoda jen, že už teď není polohování nožiček. Nemáte některá odkaz na Nunu 2012? Jsem zvědavá ![]()
zdravím všechny maminky ![]()
jsem blázen do kočárků, jako tady většina z vás a potřebuji poradit, zaujal mě tento kočárek, tak přemýšlím, že si rozšířím kočárkovou stáj…
Nevím zda barvu lekorice nebo sand…?
porádite mi ? němáte třeba některá tady některou z barviček a na ukázku reálnou fotku ?
moc děkuji za pomoc při výběru
koukala jsem ale ty dvě barvy jsem neviděla ![]()
jen žlutou a fialovou ![]()
ale jo jsou tady, kdyz to projedes vsechny ty fotky tak je urcite najdes. ![]()
to jo , ale oni dělali dřív tu grey a na fotkách si myslím, že se dá lehce splést z nynější sand, ale v pohodě
i tak mi to pomohlo a už jsem se rozhodla … díky, se těším … ![]()
grey byla krásná šedá - tmavá, sand je stříbrá víc než béžová, určitě je to vidět na první stránce úplně dole, je tam vyfocená ![]()