Kočárek Nuna Buggy

• Fotoalbum (290)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
50124
27.9.11 22:45
Krabík píše: Ženy, prosím, jak čistíte potah na Nuně? Hlavně tu stříšku. Jak ji skládám, tak se mi to špiní a bojim se to celé strčit do pračky. Děkuji za odpověď.

Potah i košík sundavám a peru v pračce. Tu boudu jsem namočila do vany a vydrhla v ruce, pt z toho nejde vyndat ten drát :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
28.9.11 20:06

Já tedy skládám někdy i několikrát denně, ale stříšku vždy „složím“ dle návodu (prostě jí ohnu úplně dopředu - lícuje pak s opěrkou zad) a ještě se mi nestalo, že by se mi ušpinila:-)

Spíš už jsem v autě stihla odřít ten plast v oblasti nohou dítěte:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
28.9.11 20:37

Tak ja mam strisku taky uspinenou, mam uvnitr takovej flek a vubec nevim od ceho :nevim: Skladam ji taky dovnitr, takze netusim, jak se mi to povedlo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
29.9.11 10:02
Krabík píše: Ženy, prosím, jak čistíte potah na Nuně? Hlavně tu stříšku. Jak ji skládám, tak se mi to špiní a bojim se to celé strčit do pračky. Děkuji za odpověď.

Dávám to celé do pračky, na šetrný program.. Prala jsem to cca. už 5× a vypada porad jak nova :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
3.10.11 11:57

Je podle vás nuna vhodná i pro dvouleté dítě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
3.10.11 13:04
Z-zuzka píše:
Je podle vás nuna vhodná i pro dvouleté dítě?

Myslím, že záleží hlavně na tom, jak je dítě veliké. Náš kluk má skoro 20 měsíců, měří 87 cm a zatím se tam vejde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
3.10.11 13:29

MUFICE: díky za odpověď. No malej má 21 měsíců a asi taky necelejch 90cm. Máte tam ještě trochu místa? Já jestli to má cenu ho ještě kupovat,pač se mi děsně líbí :-) Teď máme Quinny Zapp, ale přemýšlím o změně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
3.10.11 13:36
Z-zuzka píše:
MUFICE: díky za odpověď. No malej má 21 měsíců a asi taky necelejch 90cm. Máte tam ještě trochu místa? Já jestli to má cenu ho ještě kupovat,pač se mi děsně líbí :-) Teď máme Quinny Zapp, ale přemýšlím o změně.

Zatím tam má místa dost i na šířku. Když jsem Nunu viděla poprvé naživo, tak jsem si říkala, že je to dost malý :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16837
3.10.11 13:39

má krátkou zádovou opěrku takže pokud ti prcek v kočárku jeste spí tak bych do něj asi nešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
3.10.11 13:43

A holky máte verzi 2010 nebo 2011-nevím jistě jestli je rozdíl v rozměrech v jednotlivých verzích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
3.10.11 13:44
Paaja82 píše:
A holky máte verzi 2010 nebo 2011-nevím jistě jestli je rozdíl v rozměrech v jednotlivých verzích.

Mám verzi 2011 s polohovacíma zádama, kluk se mi tam vejde, i když spí. Ale na 95% spí doma v postýlce, venku výjímečně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
3.10.11 13:54

Díky moc za odpověď. Je tak hezký ten kočárek,ale někdy čtu na něj hodně kritiky tak nevím. Sice zvažujeme kočárek až na jaro, kluk bude mít tak rok,staršiho jsme vozili ve sporťáku tak jsme to neřešili.Ale do auta chceme golfky tak bych chtěla tu nunu,taky protože se dvěma se lépe chodí s golfkama než se sporťákem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
3.10.11 14:00
Paaja82 píše:
Díky moc za odpověď. Je tak hezký ten kočárek,ale někdy čtu na něj hodně kritiky tak nevím. Sice zvažujeme kočárek až na jaro, kluk bude mít tak rok,staršiho jsme vozili ve sporťáku tak jsme to neřešili.Ale do auta chceme golfky tak bych chtěla tu nunu,taky protože se dvěma se lépe chodí s golfkama než se sporťákem.

Možná bude dobré, když se půjdete podívat někam do obchodu, kde Nunu prodávají a můžete si ho tam rovnou vyzkoušet a podle toho se můžeš rozhodnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16837
3.10.11 14:05

pokud chcete golfáč až na jaro tak počkej na novou kolekci 2012 ta by měla mít i polohování nožiček už to tu někdo psal a měla by být k sehnání od března.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
3.10.11 14:23

Můžete mi prosím někdo změřit tu zádovou opěrku, ať mám větší představu? A nemáte někdo srovnání jak jezdí nuna oproti zappovi. Dá se třeba s nunou jet po trávě nebo do ZOO? Nebo je to opravdu jen kočárek do nákupních center jak se říká. Díky za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí