Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
chvaldici píše:
a ta Jané je z jakého modelu?Měla jsem hodně kočárku od Jané a každá pláštěnka je právě jiná.
Každopádně děkuji za reakce
Mám Jané slalom - trojkolku.
rybkabezvody píše:zkus si zadat inzeráty na MMB, Sbazar, Bazos, takhle ji seženeš samotnou bez síťky za dobrou cenu…
OT rybko, mas nadherny metrik
(spis nadhernou holcicku) ![]()
rybkabevody: Sorry, že píšu až teď. K tomu přichycení-prostě jak jsou tam ty díry na pásy, tak jsem tím protáhla tkaničku a zavázala na kličku. Je vidět jen čárka
No a když malý usne a chci ho vzít i s fusakem, tak jen rozvážu a nesu ![]()
holky, dlouho jsem nepsala, v Nuně jezdíme teďka pořád. Tobík má 15 měsíců, je docela velký, ale vleze se mi krásně i do Nunáckého fusaku a ten mě přímo nadchl, protože je teploučký, pěkně drží tvar (to se mi u Xlandera sporťáku mohlo jen zdát). Jinak Nuna trošku začla vrzat, ale neřeším to. Jezdí se s ní výborně a to je hlavní. ![]()
já s nunou jezdím také každý den a malá v ní i spí a úplně v pohodě.Teda také mi vrže a přední kolečka mi příjdou,že hodně rachtají,ale to snad přežiji ![]()
Jsem asi hodně blbá,ale nějak nechápu,k čemu je uvnitř boudičky takový jako kšilt
(nemyslím tím ten co je klasicky)
Jinak s Nunou jsme byli na prochajdě na Sloních kamenech(u Liberce),terén šílený,polní cesta,samá díra-tankodrom a zvládla to vcelku dobře.Takže jak se všude píše,že je Nuna pouze na hladké a rovné povrchy-
blbost
Stále sháním plaštěnku-kdyby náhodou jste některá prodávala ![]()
Do Nuničky cpu malou ve fusaku Emitex a také se mi v poho vejde.Je jí 16měsíců
nevíte kdy budou fotky nové nuny?? dívala jsem se na malvíkovi a už tam mají nekteré kočárky 2012. Sice asi nunu měnit nebudu za novější ale jsem zvedavá na barvy. ![]()
chvaldici píše:
já s nunou jezdím také každý den a malá v ní i spí a úplně v pohodě.Teda také mi vrže a přední kolečka mi příjdou,že hodně rachtají,ale to snad přežiji
Jsem asi hodně blbá,ale nějak nechápu,k čemu je uvnitř boudičky takový jako kšilt(nemyslím tím ten co je klasicky)
Jinak s Nunou jsme byli na prochajdě na Sloních kamenech(u Liberce),terén šílený,polní cesta,samá díra-tankodrom a zvládla to vcelku dobře.Takže jak se všude píše,že je Nuna pouze na hladké a rovné povrchy-blbost
Stále sháním plaštěnku-kdyby náhodou jste některá prodávala
já do něj schovávám plachtu od boudičky když malá sedí…
vcera v top staru byla Miss Michaela Malacova a mela sedou nunu, tak sem na ni koukala je fakt krasna ![]()
taky jsem zvedava na fotky 2012…
chvaldici píše:
já s nunou jezdím také každý den a malá v ní i spí a úplně v pohodě.Teda také mi vrže a přední kolečka mi příjdou,že hodně rachtají,ale to snad přežiji
Jsem asi hodně blbá,ale nějak nechápu,k čemu je uvnitř boudičky takový jako kšilt(nemyslím tím ten co je klasicky)
Jinak s Nunou jsme byli na prochajdě na Sloních kamenech(u Liberce),terén šílený,polní cesta,samá díra-tankodrom a zvládla to vcelku dobře.Takže jak se všude píše,že je Nuna pouze na hladké a rovné povrchy-blbost
mám tuhle sadu , je to super ![]()
http://www.babypark.cz/…-proti-hmyzu
i ten fusak a na leto pořídím slunečník … ![]()
Já do toho „kšiltu“ taky dávám boudičku, ale přijde mi, že ten drát to nějak neudrží a tak nějak se to „otvírá“ a nevypadá to dobře zezadu
Prostě se mi tam ta boudička nějak nevejde, ale myslím, že na začátku to nebylo tak „vydojený“ a krásně to drželo, teď ne ![]()
Já teda ven vozím sporťák, Nunu mám na „čistší“ cestování do obchodu autem ![]()
Ty jo, a teď jsem si teprve všimla tý transportní tašky
, to je super
Škoda, že jsem to nenašla před dovolenou
Nebo je to novinka??? ![]()
chvaldici píše:
ja do nej tiez schovavam tu plachtu od striesky, je to napisane aj v navode takto, teda aspon v nasom slovenskom ![]()
Tina129 píše:chvaldici píše:ja do nej tiez schovavam tu plachtu od striesky, je to napisane aj v navode takto, teda aspon v nasom slovenskom
vůbec nevím co myslíte ![]()