Kočárek Nuna Buggy

• Fotoalbum (290)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17984
10.10.11 08:47
rybkabezvody píše:
Nenastavovala bych, spíš bych zkusila koupit kšíry :nevim: já horní vůbec nezapínám a dolní zatím v pohodě i s tenkým fusakem a bundou ( 12 kilo, cca 86 cm ) :mavam:

Ty jo, to máte pořádnou slečinku :pankac: Kopík teď úspěšně protnulteprv 9 kg hranici :mrgreen:

Jak s tím nánožníkem? Budeš mít? Já konečně nasadila a není to tak hrozný , myslím,ž e užijeme :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
10.10.11 19:41
Bébka píše:
rybkabezvody píše:
Nenastavovala bych, spíš bych zkusila koupit kšíry :nevim: já horní vůbec nezapínám a dolní zatím v pohodě i s tenkým fusakem a bundou ( 12 kilo, cca 86 cm ) :mavam:

Ty jo, to máte pořádnou slečinku :pankac: Kopík teď úspěšně protnulteprv 9 kg hranici :mrgreen:

Jak s tím nánožníkem? Budeš mít? Já konečně nasadila a není to tak hrozný , myslím,ž e užijeme :palec:

je to zaokrouhlené nahoru - ale už se k hranici 12 kil kvapem blížíme :lol: To bude asi určitě tím UM :think: :poblion: Kopík je teda vážně drobnej, jak dlouho už chodí?

Nánožník, resp. fusak jsem vzdala, dost mě pobavila jeho velikost, když ho prodavačka vyndavala z obalu na pláštěnku 8-o Sice se tam malá pěkně vešla - teda zatím, nevím jak by to bylo na jaře, ale nakonec jsem koupila Lodgera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
10.10.11 19:47

Tak nezapnu ani postraní-malý byl ve fusaku, tedy jezdíme bez připoutání :-) Nevim, proč je udělali tak krátké :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
10.10.11 20:24
rybkabezvody píše:
Bébka píše:
rybkabezvody píše:

Jak s tím nánožníkem? Budeš mít? Já konečně nasadila a není to tak hrozný , myslím,ž e užijeme :palec:

je to zaokrouhlené nahoru - ale už se k hranici 12 kil kvapem blížíme :lol: To bude asi určitě tím UM :think: :poblion: Kopík je teda vážně drobnej, jak dlouho už chodí?

Nánožník, resp. fusak jsem vzdala, dost mě pobavila jeho velikost, když ho prodavačka vyndavala z obalu na pláštěnku 8-o Sice se tam malá pěkně vešla - teda zatím, nevím jak by to bylo na jaře, ale nakonec jsem koupila Lodgera.

Začal chodit sám v cca 14,5 měsíci.
Sice ještě chodí jak po pivu :mrgreen: , neběhá, ale furt se zlepšuje :palec:
Jak vy ťapete? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
11.10.11 08:18
Krabík píše:
Tak nezapnu ani postraní-malý byl ve fusaku, tedy jezdíme bez připoutání :-) Nevim, proč je udělali tak krátké :nevim:

ty fusaky jsou opravdu na hovínko… mozná tak pro ty 6m-12m jsou ok ale pak :?: my máme na zimu cocoon a včera jsem ho už pripla na nuničku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
11.10.11 13:27

Prodávám originál pláštěnku na nunu,použitou tak 3-krát,takže jako nová za 250 kč+poštovné.Kdyby měl náhodou někdo zájem písněte na můj e-mail mcevelka@seznam.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
11.10.11 13:34

Chtěla jsem poprosit některou z vás co má fusak cocoon od emitexu o fotečku v nuně.Mě přijde,že tam ten fusak s tím ditětem snad ani nadám.No teda kočárek pěkný ale je malý,to musím uznat a to mám velikostně malou a drobnou holčičku.Ale fusak se mi líbí,uvažuji o koupi,tak at mám představu jak to bude vypadat.Moc děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
11.10.11 22:41
Bébka píše:
rybkabezvody píše:
Bébka píše:
rybkabezvody píše:

Začal chodit sám v cca 14,5 měsíci.
Sice ještě chodí jak po pivu :mrgreen: , neběhá, ale furt se zlepšuje :palec:
Jak vy ťapete? :wink:

jako maminka po flašce finský :oops: :mrgreen: ne, chodí hezky, také nějak od toho 14 měsíce, ale ona dělá takové boty že někam dojde a najednou na místě poposkočí, otočí se a padne na kokos :nevim: :lol: Takže už jsme byli i na RTG - heč :zed: :roll:

edit: Margottko fotku Emitexu ( cocoon šedý/černý? ) jsem viděla ve fotogalerii na 3 stránce ( záložka nahoře )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
13.10.11 10:20
margottka píše:
Chtěla jsem poprosit některou z vás co má fusak cocoon od emitexu o fotečku v nuně.Mě přijde,že tam ten fusak s tím ditětem snad ani nadám.No teda kočárek pěkný ale je malý,to musím uznat a to mám velikostně malou a drobnou holčičku.Ale fusak se mi líbí,uvažuji o koupi,tak at mám představu jak to bude vypadat.Moc děkuji.

já už jsem sem fotku dávala ale hodim ji sem znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
13.10.11 11:51

Prosím, kdo máte Lodger Bunker, máte ho nějak přichycený v Nuně? Malá nedokáže být ani chvilku opřená a fusak jí pořád sjíždí :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
13.10.11 15:19
rybkabezvody píše:
Prosím, kdo máte Lodger Bunker, máte ho nějak přichycený v Nuně? Malá nedokáže být ani chvilku opřená a fusak jí pořád sjíždí :zed:

Já tam mám protažený ty pásy, který sice nezapnu, ale fusak drží na místě :palec: Asi nejlíp to drží ta spona mezi nohama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
13.10.11 20:08

to já také a ještě se vrátím k těm pásům, jak jsem tady chytrá psala že to máme v tenčím fusaku dobrý :zed: no jasně, dala jsem tam Lodgra a jsou dost napnutý a na doraz :roll:

Jinak mě nevadí že by někam sjížděl, ale že spadávají jako by záda fusaku a roluje se za záda dítěte. Ostatní fusaky jako je třeba Emitex, tak tam mají šňůrky na přivázání a u Bunkera nic, tak nevím jestli tam něco našít :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
15.10.11 23:09

asi by se neco nasilo ja jsem si teda jeste neporidila nunu ale poridila jsem si sportak MOON a dnes jsem tam dala fusak Emitex je tam uplne bezvadne a skvely je prave to uchyceni nahore je to hezky napnuty…akorat se mi podarilo proriznout i sev kdyz jse rezala otvory na pasy (mame ho novej)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
17.10.11 12:25

Posílám paní,co se mi ozvala na tu pláštěnku fotky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
17.10.11 12:26

A ještě jedna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie