Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
rybkabezvody píše:
Nenastavovala bych, spíš bych zkusila koupit kšíryjá horní vůbec nezapínám a dolní zatím v pohodě i s tenkým fusakem a bundou ( 12 kilo, cca 86 cm )
Ty jo, to máte pořádnou slečinku
Kopík teď úspěšně protnulteprv 9 kg hranici ![]()
Jak s tím nánožníkem? Budeš mít? Já konečně nasadila a není to tak hrozný , myslím,ž e užijeme ![]()
Bébka píše:rybkabezvody píše:
Nenastavovala bych, spíš bych zkusila koupit kšíryjá horní vůbec nezapínám a dolní zatím v pohodě i s tenkým fusakem a bundou ( 12 kilo, cca 86 cm )
Jak s tím nánožníkem? Budeš mít? Já konečně nasadila a není to tak hrozný , myslím,ž e užijemeKopík teď úspěšně protnulteprv 9 kg hranici
je to zaokrouhlené nahoru - ale už se k hranici 12 kil kvapem blížíme
To bude asi určitě tím UM
Kopík je teda vážně drobnej, jak dlouho už chodí?
Nánožník, resp. fusak jsem vzdala, dost mě pobavila jeho velikost, když ho prodavačka vyndavala z obalu na pláštěnku
Sice se tam malá pěkně vešla - teda zatím, nevím jak by to bylo na jaře, ale nakonec jsem koupila Lodgera.
Tak nezapnu ani postraní-malý byl ve fusaku, tedy jezdíme bez připoutání
Nevim, proč je udělali tak krátké ![]()
rybkabezvody píše:Bébka píše:rybkabezvody píše:
Jak s tím nánožníkem? Budeš mít? Já konečně nasadila a není to tak hrozný , myslím,ž e užijemeKopík teď úspěšně protnulteprv 9 kg hranici
Nánožník, resp. fusak jsem vzdala, dost mě pobavila jeho velikost, když ho prodavačka vyndavala z obalu na pláštěnkuTo bude asi určitě tím UM
![]()
Sice se tam malá pěkně vešla - teda zatím, nevím jak by to bylo na jaře, ale nakonec jsem koupila Lodgera.
Začal chodit sám v cca 14,5 měsíci.
Sice ještě chodí jak po pivu
, neběhá, ale furt se zlepšuje ![]()
Jak vy ťapete? ![]()
Krabík píše:
Tak nezapnu ani postraní-malý byl ve fusaku, tedy jezdíme bez připoutáníNevim, proč je udělali tak krátké
ty fusaky jsou opravdu na hovínko… mozná tak pro ty 6m-12m jsou ok ale pak
my máme na zimu cocoon a včera jsem ho už pripla na nuničku ![]()
Prodávám originál pláštěnku na nunu,použitou tak 3-krát,takže jako nová za 250 kč+poštovné.Kdyby měl náhodou někdo zájem písněte na můj e-mail mcevelka@seznam.cz
Chtěla jsem poprosit některou z vás co má fusak cocoon od emitexu o fotečku v nuně.Mě přijde,že tam ten fusak s tím ditětem snad ani nadám.No teda kočárek pěkný ale je malý,to musím uznat a to mám velikostně malou a drobnou holčičku.Ale fusak se mi líbí,uvažuji o koupi,tak at mám představu jak to bude vypadat.Moc děkuji.
Bébka píše:rybkabezvody píše:Začal chodit sám v cca 14,5 měsíci.Bébka píše:rybkabezvody píše:
Nánožník, resp. fusak jsem vzdala, dost mě pobavila jeho velikost, když ho prodavačka vyndavala z obalu na pláštěnkuTo bude asi určitě tím UM
![]()
Sice ještě chodí jak po pivu, neběhá, ale furt se zlepšuje
Jak vy ťapete?
jako maminka po flašce finský
ne, chodí hezky, také nějak od toho 14 měsíce, ale ona dělá takové boty že někam dojde a najednou na místě poposkočí, otočí se a padne na kokos
Takže už jsme byli i na RTG - heč
![]()
edit: Margottko fotku Emitexu ( cocoon šedý/černý? ) jsem viděla ve fotogalerii na 3 stránce ( záložka nahoře )
margottka píše:
Chtěla jsem poprosit některou z vás co má fusak cocoon od emitexu o fotečku v nuně.Mě přijde,že tam ten fusak s tím ditětem snad ani nadám.No teda kočárek pěkný ale je malý,to musím uznat a to mám velikostně malou a drobnou holčičku.Ale fusak se mi líbí,uvažuji o koupi,tak at mám představu jak to bude vypadat.Moc děkuji.
já už jsem sem fotku dávala ale hodim ji sem znovu.
Prosím, kdo máte Lodger Bunker, máte ho nějak přichycený v Nuně? Malá nedokáže být ani chvilku opřená a fusak jí pořád sjíždí ![]()
rybkabezvody píše:
Prosím, kdo máte Lodger Bunker, máte ho nějak přichycený v Nuně? Malá nedokáže být ani chvilku opřená a fusak jí pořád sjíždí
Já tam mám protažený ty pásy, který sice nezapnu, ale fusak drží na místě
Asi nejlíp to drží ta spona mezi nohama.
to já také a ještě se vrátím k těm pásům, jak jsem tady chytrá psala že to máme v tenčím fusaku dobrý
no jasně, dala jsem tam Lodgra a jsou dost napnutý a na doraz ![]()
Jinak mě nevadí že by někam sjížděl, ale že spadávají jako by záda fusaku a roluje se za záda dítěte. Ostatní fusaky jako je třeba Emitex, tak tam mají šňůrky na přivázání a u Bunkera nic, tak nevím jestli tam něco našít ![]()
asi by se neco nasilo ja jsem si teda jeste neporidila nunu ale poridila jsem si sportak MOON a dnes jsem tam dala fusak Emitex je tam uplne bezvadne a skvely je prave to uchyceni nahore je to hezky napnuty…akorat se mi podarilo proriznout i sev kdyz jse rezala otvory na pasy (mame ho novej)