Kočárek Nuna Buggy

• Fotoalbum (290)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4
3.10.11 14:40

Asi to tak uděláme-zajdeme se podívat a taky asi počkáme na tu novou verzi. Holky díky moc za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
3.10.11 15:03
Z-zuzka píše:
Můžete mi prosím někdo změřit tu zádovou opěrku, ať mám větší představu? A nemáte někdo srovnání jak jezdí nuna oproti zappovi. Dá se třeba s nunou jet po trávě nebo do ZOO? Nebo je to opravdu jen kočárek do nákupních center jak se říká. Díky za odpovědi.

My s ní jezdíme všude. V létě jsem byla v ZOO a potkala jsem tam Nunu asi 5× :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
3.10.11 15:04
Paaja82 píše:
Asi to tak uděláme-zajdeme se podívat a taky asi počkáme na tu novou verzi. Holky díky moc za odpovědi.

Není zač, hlavně, aby se ti tam vešlo dítě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
3.10.11 16:04

2011 je v akci v babyparku… za neco pres 3,5 (ale ne zluta)

Rozměry vnitřku jsou sed je v nejužší části široký 23 cm, délka sedu je 24 cm a délka zádové opěrky je 42 cm.

vic mam tady: http://anielkha.blogspot.com/…pp-2011.html

• Citovat
  • Upravit
31
5.10.11 11:55

Tak už jsem to vymyslela. Vzhledem k tomu, že v prosinci bude mít Kubík dva roky, teď dojezdíme se zappem a na příští mimčo si koupím nunu novou. Už s tím polohováním nožiček :-D Děkuji Vám všem za rady. P.S.: nuna je stejně nejhezčí :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
5.10.11 12:29

Nekolikrat jsem tu cetla ze nekdo pere Nunu v pracce na setrny program, tak jsem se taky k tomu odhodlala - akorat mi nejde do hlavy jak to perete, kdyz tam je ta tvrda podlozka (jak v te casti potahu z kocarku, tak u kosiku). Striska se asi prat v pracce neda, tam jsou zas draty. Tak jak na to???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
5.10.11 12:39
JessB píše:
Nekolikrat jsem tu cetla ze nekdo pere Nunu v pracce na setrny program, tak jsem se taky k tomu odhodlala - akorat mi nejde do hlavy jak to perete, kdyz tam je ta tvrda podlozka (jak v te casti potahu z kocarku, tak u kosiku). Striska se asi prat v pracce neda, tam jsou zas draty. Tak jak na to???

Ty podložky jdou z toho vyndat a pak to peru na 30. Střecha rozebrat nejde tak jí namočím do vany a pak vyperu v ruce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
5.10.11 12:52

diky moc za radu, jdu na to, tak snad to Nuna prezije :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
5.10.11 13:05

Denvoj,prosím tě kdo ti šil nánožník na nunu?
Díky Steka. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
6.10.11 00:42

mám takový dotázek, máte také tak hnusně prověšenou boudičku ( asi od skládání )ta látka co se vypíná je povolená a neskutenčně mě to štve :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16837
6.10.11 09:21

tak já to mám taky ale snad už od té doby co ho mám. není to uplně vyplé jak bych si predstavovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1387
6.10.11 11:26
steka píše:
Denvoj,prosím tě kdo ti šil nánožník na nunu?
Díky Steka. :mavam:

Steka ahoj :mavam:
Je to paní z MMB, posílám její nick a ID:
tuyen t. (darint), ID 243892

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
9.10.11 13:25

Mám ještě dotaz ohledně popruhů na připoutání-jde vám to zapnout, když je dítě oblečené a ve fusaku? Ani mu nedám budnu a už nezapnu ty horní, postraní ještě ano, ale když bude mít budnu, tak teda nevim. Přijdou mi moc krátké a to je mám asi na maximum. Šlo by to nějak nastavit? Co myslíte? Jo a k tomu praní-stříšku jsem vzala ručně, potah je zatím čistý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
9.10.11 20:28

Nenastavovala bych, spíš bych zkusila koupit kšíry :nevim: já horní vůbec nezapínám a dolní zatím v pohodě i s tenkým fusakem a bundou ( 12 kilo, cca 86 cm ) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
9.10.11 23:43
Krabík píše:
Mám ještě dotaz ohledně popruhů na připoutání-jde vám to zapnout, když je dítě oblečené a ve fusaku? Ani mu nedám budnu a už nezapnu ty horní, postraní ještě ano, ale když bude mít budnu, tak teda nevim. Přijdou mi moc krátké a to je mám asi na maximum. Šlo by to nějak nastavit? Co myslíte? Jo a k tomu praní-stříšku jsem vzala ručně, potah je zatím čistý.

Ty horní pásy jsem sundala asi po týdnu, pt mi přišly dost krátké a kluk mi se mi tam škrtil. Zapínám jenom ty postranní a stačí to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí