Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
tak já myslím,že kolečka zas takový problém nebudou-spíš ten nízký podvozek.žádný kočárek není bezva do sněhu.Tam kde s Nunou neprojedu-tam ho přenesu
![]()
Jezdila jsem ve sněhu s Jané slalom a to byl taky děs,pak Jané aniversário a taky šílené.Nejlíp se mi jezdilo s Jané energy a hlavně jsem ho přenesla přes závěje a v pohodě ![]()
ja mam ted sportak MOOn a mysilm ze v zime to taky nebude terno, uz ted se desim…
ale nunu koupim az na jare, aspon se tak neznici ![]()
holy com a spolecnyho Nuna a Luna? videla sje mgolfky Luna a pismo vypadalo stejne jako u nuny a byly takovy trochu podobnej styl ![]()
Ajla píše:
ja mam ted sportak MOOn a mysilm ze v zime to taky nebude terno, uz ted se desim…
ale nunu koupim az na jare, aspon se tak neznici
holy com a spolecnyho Nuna a Luna? videla sje mgolfky Luna a pismo vypadalo stejne jako u nuny a byly takovy trochu podobnej styl
mě se moc nelíbí, jsou už takové moc masivní, a hlavně ta cena, prostě je to Mamas and Papas a nechají si to zaplatit
ale upřímně ti závidím že čekáš na jaro na novou kolekci, kdyby malá nebyla spíš chodící snad bych koupila Nunu znova a už s tím polohováním nožek ![]()
no to ne mne se nelibi zas tak ze bych je brala misto nuny i jsou takovy mohutny…
no jsem zvedava jaka bude cena nevite?
také jsem o Luna přemýšlela,ale Nuna se mi konstrukčně líbí víc-příjde mi na pohled taková pevnější. ![]()
Nuna má prostě jedinečný design ![]()
jen mě trošku mrzí,že jsem si nekoupila barvu Licorice,ale Vinebery ![]()
příjde mi,že ta hnědá je celá stejně barevná,kdežto moje fialová je i s hnědou.
malá má rok, ale velká je dost, 80 cm, tak mám trochu strach aby se mi tam za čtyři měsíce ještě vlezla…
dneska se chystám do babyparku a zkusím ji do nuna narafičit i s fusakem, jestli bysme ho v zimě vůbec využily, sněhu se nebojím, u nás je stejně hned břečka ![]()
neli23 píše:
Změna bude-polohování nožiček
Jak velkého máš prcka? Já bych asi počkala ted na zimu s toho z nunou asi moc nenajezdíš, ale chápu že se ti nechce čekat tak dlouho.
myslím že roční dítě tam dáš s fusakem v pohodě i když je trochu větší. Já tam malou ted dám s takovou zimní zavinovackou a v pohodě, taky bude mít rok ale je menší má tak 73-75cm-nevím přesně.
přes zimu s nunou budu jezdit jen pokud nebude sníh jinak nebudu riskovat.
náš Tobík má 15 měsíců a vleze se v pohodě ještě i do originál fusaku Nuna, a to patří mezi větší děti. ![]()
také vám ta přední kolečka tak rachotí?Docela mě to leze na nervy,jsem slyšet už na dálku
Promazávám a je to prd platné.Na hladkém povrchu to nedělá,ale jak je hrubší asfalt,tak to je rachot ![]()
Ahoj všem,
chci se zeptat, jestli některá používáte do Nuny zimní fusak od firmy Kaiser? Teda jestli se vůbec do Nuny vejde… Chci nějaký hodně teplý.
Díky za odpověď. ![]()
Ahoj, prosím vás, jak se přidělává pláštěnka na nunu? Nahoře jsem objevila po straně taková malá očka, ale dole ne
. Kam to mám přisuchnout?
dole to zapneš přímo na plastovou konstrukci jak je tam díra mezi čalouněním potahu ![]()