Kočárek Nuna Buggy

• Fotoalbum (290)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
335
3.11.11 12:09

tak já myslím,že kolečka zas takový problém nebudou-spíš ten nízký podvozek.žádný kočárek není bezva do sněhu.Tam kde s Nunou neprojedu-tam ho přenesu :-) :palec:
Jezdila jsem ve sněhu s Jané slalom a to byl taky děs,pak Jané aniversário a taky šílené.Nejlíp se mi jezdilo s Jané energy a hlavně jsem ho přenesla přes závěje a v pohodě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
3.11.11 23:35

ja mam ted sportak MOOn a mysilm ze v zime to taky nebude terno, uz ted se desim…
ale nunu koupim az na jare, aspon se tak neznici :-)
holy com a spolecnyho Nuna a Luna? videla sje mgolfky Luna a pismo vypadalo stejne jako u nuny a byly takovy trochu podobnej styl :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
3.11.11 23:42
Ajla píše:
ja mam ted sportak MOOn a mysilm ze v zime to taky nebude terno, uz ted se desim…
ale nunu koupim az na jare, aspon se tak neznici :-)
holy com a spolecnyho Nuna a Luna? videla sje mgolfky Luna a pismo vypadalo stejne jako u nuny a byly takovy trochu podobnej styl :nevim:

mě se moc nelíbí, jsou už takové moc masivní, a hlavně ta cena, prostě je to Mamas and Papas a nechají si to zaplatit :think: ale upřímně ti závidím že čekáš na jaro na novou kolekci, kdyby malá nebyla spíš chodící snad bych koupila Nunu znova a už s tím polohováním nožek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
3.11.11 23:48

no to ne mne se nelibi zas tak ze bych je brala misto nuny i jsou takovy mohutny…
no jsem zvedava jaka bude cena nevite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
4.11.11 08:22

také jsem o Luna přemýšlela,ale Nuna se mi konstrukčně líbí víc-příjde mi na pohled taková pevnější. :palec:
Nuna má prostě jedinečný design :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
4.11.11 08:30

jen mě trošku mrzí,že jsem si nekoupila barvu Licorice,ale Vinebery :cry:
příjde mi,že ta hnědá je celá stejně barevná,kdežto moje fialová je i s hnědou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
4.11.11 13:14

malá má rok, ale velká je dost, 80 cm, tak mám trochu strach aby se mi tam za čtyři měsíce ještě vlezla…
dneska se chystám do babyparku a zkusím ji do nuna narafičit i s fusakem, jestli bysme ho v zimě vůbec využily, sněhu se nebojím, u nás je stejně hned břečka :mrgreen:

neli23 píše:
Změna bude-polohování nožiček
Jak velkého máš prcka? Já bych asi počkala ted na zimu s toho z nunou asi moc nenajezdíš, ale chápu že se ti nechce čekat tak dlouho. :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16837
4.11.11 13:27

myslím že roční dítě tam dáš s fusakem v pohodě i když je trochu větší. Já tam malou ted dám s takovou zimní zavinovackou a v pohodě, taky bude mít rok ale je menší má tak 73-75cm-nevím přesně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16837
4.11.11 13:28

přes zimu s nunou budu jezdit jen pokud nebude sníh jinak nebudu riskovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
4.11.11 13:37

mojí mladší je 16 měsíců a vejde se mi i s fusakem Emitex

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
4.11.11 14:44

náš Tobík má 15 měsíců a vleze se v pohodě ještě i do originál fusaku Nuna, a to patří mezi větší děti. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
10.11.11 18:58

také vám ta přední kolečka tak rachotí?Docela mě to leze na nervy,jsem slyšet už na dálku :-( Promazávám a je to prd platné.Na hladkém povrchu to nedělá,ale jak je hrubší asfalt,tak to je rachot :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
12.11.11 17:21

Ahoj všem,

chci se zeptat, jestli některá používáte do Nuny zimní fusak od firmy Kaiser? Teda jestli se vůbec do Nuny vejde… Chci nějaký hodně teplý.

Díky za odpověď. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
1.12.11 17:04

Ahoj, prosím vás, jak se přidělává pláštěnka na nunu? Nahoře jsem objevila po straně taková malá očka, ale dole ne 8o . Kam to mám přisuchnout?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
1.12.11 18:14

dole to zapneš přímo na plastovou konstrukci jak je tam díra mezi čalouněním potahu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí