Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
freeonit píše:margottka píše:já už jsem sem fotku dávala ale hodim ji sem znovu.
Chtěla jsem poprosit některou z vás co má fusak cocoon od emitexu o fotečku v nuně.Mě přijde,že tam ten fusak s tím ditětem snad ani nadám.No teda kočárek pěkný ale je malý,to musím uznat a to mám velikostně malou a drobnou holčičku.Ale fusak se mi líbí,uvažuji o koupi,tak at mám představu jak to bude vypadat.Moc děkuji.
rybkabezvody
Tak jsem vyndala ty horní pásy a přivázala bunker skrze ty díry tkaničkou ke kočáru. Vidět to neni a drží to super. Já totiž se šitím moc nekamarádím, takže „něco“ našít by u mě vypadalo hrozně ![]()
Krabík píše:
rybkabezvodyTak jsem vyndala ty horní pásy a přivázala bunker skrze ty díry tkaničkou ke kočáru. Vidět to neni a drží to super. Já totiž se šitím moc nekamarádím, takže „něco“ našít by u mě vypadalo hrozně
Dobrý den,přidávám se k majitelkám Nuny a mám takovou otázečku-nevíte jak z kočárku vyčistit cigaretový smrad,koupila jsem si kočárek z druhé ruky a přesto,že kočárek by měl být používaný měsíc-tak šíleně páchne a to jsem už potahy vyprala a stejně to je opravdu puch.Stříšku asi mám přežmoulat v ruce,do pračky jsem se jí bála dát.
chvaldici píše:
Dobrý den,přidávám se k majitelkám Nuny a mám takovou otázečku-nevíte jak z kočárku vyčistit cigaretový smrad,koupila jsem si kočárek z druhé ruky a přesto,že kočárek by měl být používaný měsíc-tak šíleně páchne a to jsem už potahy vyprala a stejně to je opravdu puch.Stříšku asi mám přežmoulat v ruce,do pračky jsem se jí bála dát.
Asi bych ten potah vyprala ještě jednou a přilila bych tam více aviváže. Ten smrad bych taky nepřežila, vždycky jak cítím kouř, tak je mi na ![]()
no přávě,také to nesnášim a kočárek tedy smrdí fakt krutě,nechápu co s nim kdo dělal.Blbec jsem si kočárek nechala poslat poštou,takže jsem hooooodně naštvaná a hlavně nechápu,jak může věc pro děti tak páchnout ![]()
Navíc kočárek má být starý měsíc a paní mi doklady k němu neposlala a vymlouvá se,že jí je z toho obchodu k němu neposlali.Nechci si stěžovat-je to moje blbost,že jsem se nezeptala,zda k němu jsou doklady,ale zase-koho by to napadlo,když baba píše,že je starý měsíc a nový.
Tak jsem se trochu vypovídala ![]()
mmiška píše:
Freeonit kolik je malemu?vypada ve fusaku spokojene Matymu je 16mesicu 88cm a 13kg obavam se zda by se mi takle krasne vesel do toho fusaku co mate vy ?co myslis??vypada skvele.freeonit píše:margottka píše:já už jsem sem fotku dávala ale hodim ji sem znovu.
Chtěla jsem poprosit některou z vás co má fusak cocoon od emitexu o fotečku v nuně.Mě přijde,že tam ten fusak s tím ditětem snad ani nadám.No teda kočárek pěkný ale je malý,to musím uznat a to mám velikostně malou a drobnou holčičku.Ale fusak se mi líbí,uvažuji o koupi,tak at mám představu jak to bude vypadat.Moc děkuji.
Ahoj, je mu 14m má 80cm a 12kg
Prosím poraďte,jakou mám pořídit pláštěnku na Nunu,aby mi pasovala-nechce si mi kupovat za 700Kč Nuňácká
chvaldici píše:
Prosím poraďte,jakou mám pořídit pláštěnku na Nunu,aby mi pasovala-nechce si mi kupovat za 700Kč Nuňácká
Ahoj,zrovna nedavno tady pani plastenku prodavala za 350,– zkus se podivat dal do diskuse… ale mozna uz ji nekdo koupil. Ja mam plastenku z Jane a vcelku na Nunu taky pasuje. Jenze malej ji nesnasi, takze ji stejne nemuzeme na kocar mit ![]()
Nebo jsem videla na netu nejake uni plastenky na golfky, tak zkus pohledat.
kithy píše:chvaldici píše:Ahoj,zrovna nedavno tady pani plastenku prodavala za 350,– zkus se podivat dal do diskuse… ale mozna uz ji nekdo koupil. Ja mam plastenku z Jane a vcelku na Nunu taky pasuje. Jenze malej ji nesnasi, takze ji stejne nemuzeme na kocar mit
Ta už je bohužel prodaná ![]()
a ta Jané je z jakého modelu?Měla jsem hodně kočárku od Jané a každá pláštěnka je právě jiná.
Každopádně děkuji za reakce ![]()
kithy píše:
Nebo jsem videla na netu nejake uni plastenky na golfky, tak zkus pohledat.
Taky bych koupila univerzální, tuším, že jsem jí někde viděla asi za 250 Kč ![]()
chvaldici píše:
zkus si zadat inzeráty na MMB, Sbazar, Bazos, takhle ji seženeš samotnou bez síťky za dobrou cenu… ![]()