Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
neli23 píše:
to by mel byt myslim sporták nebo ne? nekdo tu dával odkaz pred pár mesícema jak by mela vypadat ale už to nefunguje. a na netu jsem taky o tom nic nenasla
Myslím, že by to mělo být něco mezi golfkami a sporťákem, ale nevím, to video mi prostě nejde
![]()
blondina píše:MUFICE píše:Tady všechny rešily nožičky, ale na vidio jsemblondina píše:Díky mocMUFICE píše:http://studio.adbeast.com/…eel_body.asp?…blondina píše:MUFICE píše:
Před chvílí jsem ho hledala na googlu a nic moc mi nevyjelostudio.adbeast.com/FileXfer/…/downloadReel_body.asp?eRID…
nefunguje to, tak nevím, jestli je chyba na mém příjmači
tady je video na Nunu IVVIKoukám, že se rozjeli a budou mít trojkombinaci.
nepochopila ma polohovaní nožiček nebo ne?
No na videu to ukázané není to polohování, ale podle těch obrázků by to možná šlo, uvidíme, taky bych to uvítala. A nevíte kdy by se měla objevit na trhu?
Ještě by mne zajímaly rozměry a váha, jak se liší Nuna ivvi a Nuna pepp, ale to už bych chtěla asi moc,že?
![]()
Sofika píše:
Ještě by mne zajímaly rozměry a váha, jak se liší Nuna ivvi a Nuna pepp, ale to už bych chtěla asi moc,že?![]()
![]()
Sofinko, asi jo
Nikdo poradne stejne nic nevi. Jestli ma toto ci ono, jsou jen dedukce. Na oficialnich strankach taky nic neni… Takze si budem muset vsichni pockat. Jen teda je skoda, ze ta NUNA IVVI vlastne uz vypada jak vsechny ostatni sportaky.. Prave kvuli nestardantnimu designu se mi desne libila. Pravda, poprve mi ten kocarek prisel jak z marsu, ale pak me prestaly bavit ty ostatni ![]()
Holky, tak jsem se zeptala na fb babyparku… tam to video kdysi bylo, tak uvidime
at uz nespekulujeme ![]()
A už máme odpověď: Nuna IVVI nebude, minimálně pro příští rok. V kolekci 2012 dojde k vylepšení stávající Nuny - přibude polohování nohou. Nové barvy jsou červená, fialová, růžovo-vínová a světle písková. Končit bude na 100% Lecorice, o dalších ještě není rozhodnuto. Nuna 2012 pak bude k dispozici až během února/března příští rok.
teda tak to už se teším na ty barvy.ale nevim jestli by mi to proslo, kdybych chtěla novou, to asi né ale uvidíme.
tak pokud bude unor-brezen tak to je jako min.rok takze by zase mohla byt na tom veletrhu v brne ![]()
neli23 píše:
teda tak to už se teším na ty barvy.ale nevim jestli by mi to proslo, kdybych chtěla novou, to asi né ale uvidíme.tak pokud bude unor-brezen tak to je jako min.rok takze by zase mohla byt na tom veletrhu v brne
ja uz to tu taky nadnesla… Viky by byl rok a pul.. tak bysme ho snad jeste uzili ![]()
no my bysme ho taky využili určitě. malé je ted 9,5měsíce ale s nunou ted jezdíme teprve 1,5mesice takze nevim jestli by to proslo hned ji menit už v březnu, ale uvidíme, aspon ji okouknu
Izabelle píše:Sofika píše:Sofinko, asi jo
Ještě by mne zajímaly rozměry a váha, jak se liší Nuna ivvi a Nuna pepp, ale to už bych chtěla asi moc,že?![]()
![]()
![]()
Nikdo poradne stejne nic nevi. Jestli ma toto ci ono, jsou jen dedukce. Na oficialnich strankach taky nic neni… Takze si budem muset vsichni pockat. Jen teda je skoda, ze ta NUNA IVVI vlastne uz vypada jak vsechny ostatni sportaky.. Prave kvuli nestardantnimu designu se mi desne libila. Pravda, poprve mi ten kocarek prisel jak z marsu, ale pak me prestaly bavit ty ostatni
Kvůli tomu designu by jsem ho brala také, ale zase to polohování nožiček by bylo fajn.Ještě na něj máme čas, zatím jsme v korbičce, tak uvidíme časem. ![]()
Anielkha píše:
A už máme odpověď: Nuna IVVI nebude, minimálně pro příští rok. V kolekci 2012 dojde k vylepšení stávající Nuny - přibude polohování nohou. Nové barvy jsou červená, fialová, růžovo-vínová a světle písková. Končit bude na 100% Lecorice, o dalších ještě není rozhodnuto. Nuna 2012 pak bude k dispozici až během února/března příští rok.
Super, stejně se mi víc líbí ta stávající Nuna a s polohovatelnýma nožičkama bude bezkonkurenční, ale já chtěla lékořici
![]()
No jen doufám, že to nebude s těma barvama jako letos, že některé byly až v červnu, to by byl pech, potřebuju ji na duben
![]()
No… to polohovani by mi taky bodlo, ale vzhledem ze mame skoro 17 mesicu, tak uz mi ta nova nebude k nicemu
A nebo si poridit dalsiho raracha ![]()
tak jsme se bavili s manzelem a prý pokud se mu bude nová nuna líbit tak bychom ji vymenili
tak to je super, s tou co mám jsem spokojená ale to polohování by nebylo spatné.jeste by mohli tady prodlouzit tu zádovou operku a byl by to idealni kocarek.ale to treba az v 2013 ![]()
no vidís pořídíte si dalšího prcka a je to ![]()