Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
jabek píše:
Holky zdravím, jaké máte zkušenosti s tímto kočárkem?a kdy se do něj dá mimi dát? již od půl roku nebo je pro větší dítko? a jak kolečka, dělají rachot jak zapp?
Děkuji moc za rady a tipy
Jako zappík určitě nerachotí - mě osobně ta kolečka dost překvapila. Jede tiše, je slyšet jen na kostkách, ale to každá nenafukovací kolečka. Určitě to není ten typicky rachotivý zvuk jako u klasických golfek
Já bych tam dala mimi cca od půl roku v klidu (pokud by samo nesedělo, tak do té polohy v leže). My v něm ale drandíme až od roku a půl, předtím jsme měli jiný(é) kočárky.
![]()
My jsme kupovali Nunu, když klukovi bylo 13 měsíců, předtím jsem ho měla ve sportáku a tam jsem ho začala dávat skoro v roce. V zimě jsem ho vozila v korbičce nebo na bobech ![]()
Ahoj holky, da se nekde koupit samotna plastenka na Nunu? Moskytieru nevyuziju, takze ten koplet kupovat nechci. Mam zatim plastenku od kocarku Jane a docela sedi, akorat ne dole pres nohy, tam ji nemam jak pripoutat.
také jsme pláštěnku kupovala samotnou na mmb
Občas jí tam nějaká maminka prodává… ![]()
lilida píše:
také jsme pláštěnku kupovala samotnou na mmbObčas jí tam nějaká maminka prodává…
Díky, už jsem koukala a mají ji tam
Ještě mám dotaz, už chci používat nánožník (mám uni od emitexu a nechávám si šít nový na MMB), ale nějak tápu, kam ho na konstrukci přidělat
jediné místečko mi přijde nad úchytama, co drží boudičku… ale to je moc vysoko, ne?
Ahoj všem,
potřebuju radu od vás, majitelek Nuny. Mám uplně novou barvu sand, jsem nadšená, kočárek je krásný… ale.. pořád si trochu myslím na Nunu z loňské kolekce barvu grey, ta totiž je přesně barevná kombinace, která se mi líbí nejvíc. Proto se vás chci zeptat, jestli kolekce 2011 je opravdu lepší než 2010 a jak se vám líbí tyhle barvy. Prostě bych se chtěla ujistit, že lepší barvu jsem nemohla zvolit:).
Popř. pokud by některá z vás neměla zájem vyměnit můj potah i s fusakem sand za grey… ve výborném stavu..
Těším se na vaše odpovědi a předem moc děkuji!!
tilly píše:
Ahoj všem,potřebuju radu od vás, majitelek Nuny. Mám uplně novou barvu sand, jsem nadšená, kočárek je krásný… ale.. pořád si trochu myslím na Nunu z loňské kolekce barvu grey, ta totiž je přesně barevná kombinace, která se mi líbí nejvíc. Proto se vás chci zeptat, jestli kolekce 2011 je opravdu lepší než 2010 a jak se vám líbí tyhle barvy. Prostě bych se chtěla ujistit, že lepší barvu jsem nemohla zvolit:).
Popř. pokud by některá z vás neměla zájem vyměnit můj potah i s fusakem sand za grey… ve výborném stavu..
My máme taky Nunu Sand, ještě se mi líbí i ta žlutá,ale ta v té době ještě nebyla v prodeji. Z lonska se mi taky líbí ta Grey, tak je škoda, že v té letošní kolekci ta barva není ![]()
tilly píše:
Ahoj všem,potřebuju radu od vás, majitelek Nuny. Mám uplně novou barvu sand, jsem nadšená, kočárek je krásný… ale.. pořád si trochu myslím na Nunu z loňské kolekce barvu grey, ta totiž je přesně barevná kombinace, která se mi líbí nejvíc. Proto se vás chci zeptat, jestli kolekce 2011 je opravdu lepší než 2010 a jak se vám líbí tyhle barvy. Prostě bych se chtěla ujistit, že lepší barvu jsem nemohla zvolit:).
lonska kolekce je jina.. zadova operka nejde uplne do lehu a jsou tam jeste dalsi drobne rozdily ve velikosti.
Děkuju za odpověď, tak jen doufám, že tu grey nebudou mít nově v kolekci 2012… to by mi bylo líto.. nicméně máme krásnou barvu, že?
Tak je kolekce 2011 praktičtější a je košík u kočárku opravdu větší než u 2010? Prodává se ještě barevná kombinace grey? Myslím, že už je vyprodaná… Děkuji za odpovědi! ![]()
tilly píše:
Tak je kolekce 2011 praktičtější a je košík u kočárku opravdu větší než u 2010? Prodává se ještě barevná kombinace grey? Myslím, že už je vyprodaná… Děkuji za odpovědi!
Ne grey se uz neprodava. Letosni kolekce je, jak psala Anhielka: do lehu, to loni nebylo a vetsi kosik, o kousek o moc ne. Myslim, ze jeste nejake pidi detaily jsou, ale nejhlavnejsi je ta zadova operka. Coz v lonske kolekci byl dost velky minus.
Pokud některá z vás měla možnost, srovnaly jste Nunu 2010 a 2011? Je ta nová podle vás lepší? A co kvalita textilie, je opravdu lepší než u předešlého ročníku? Viděla jsem Nunu grey 2010 na fotce z reálu a nezdá se mi tak hezká jako katalogová fotka… tak snad přeci jenom barva sand, která mi mimochodem připadá také šedá, je hezčí.. že? ![]()