Kočárek Nuna Buggy

• Fotoalbum (290)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
351
7.9.11 22:45
jabek píše:
Holky zdravím, jaké máte zkušenosti s tímto kočárkem? :roll: a kdy se do něj dá mimi dát? již od půl roku nebo je pro větší dítko? a jak kolečka, dělají rachot jak zapp?
Děkuji moc za rady a tipy :palec:

Jako zappík určitě nerachotí - mě osobně ta kolečka dost překvapila. Jede tiše, je slyšet jen na kostkách, ale to každá nenafukovací kolečka. Určitě to není ten typicky rachotivý zvuk jako u klasických golfek :dance: Já bych tam dala mimi cca od půl roku v klidu (pokud by samo nesedělo, tak do té polohy v leže). My v něm ale drandíme až od roku a půl, předtím jsme měli jiný(é) kočárky. :roll: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
7.9.11 22:55

My jsme kupovali Nunu, když klukovi bylo 13 měsíců, předtím jsem ho měla ve sportáku a tam jsem ho začala dávat skoro v roce. V zimě jsem ho vozila v korbičce nebo na bobech :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
8.9.11 16:18

Ahoj holky, da se nekde koupit samotna plastenka na Nunu? Moskytieru nevyuziju, takze ten koplet kupovat nechci. Mam zatim plastenku od kocarku Jane a docela sedi, akorat ne dole pres nohy, tam ji nemam jak pripoutat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
8.9.11 17:29

také jsme pláštěnku kupovala samotnou na mmb :pankac: Občas jí tam nějaká maminka prodává… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
9.9.11 10:21
lilida píše:
také jsme pláštěnku kupovala samotnou na mmb :pankac: Občas jí tam nějaká maminka prodává… :dance:

Díky, už jsem koukala a mají ji tam :-) Ještě mám dotaz, už chci používat nánožník (mám uni od emitexu a nechávám si šít nový na MMB), ale nějak tápu, kam ho na konstrukci přidělat :nevim: jediné místečko mi přijde nad úchytama, co drží boudičku… ale to je moc vysoko, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
10.9.11 10:06

Ahoj všem,

potřebuju radu od vás, majitelek Nuny. Mám uplně novou barvu sand, jsem nadšená, kočárek je krásný… ale.. pořád si trochu myslím na Nunu z loňské kolekce barvu grey, ta totiž je přesně barevná kombinace, která se mi líbí nejvíc. Proto se vás chci zeptat, jestli kolekce 2011 je opravdu lepší než 2010 a jak se vám líbí tyhle barvy. Prostě bych se chtěla ujistit, že lepší barvu jsem nemohla zvolit:).
Popř. pokud by některá z vás neměla zájem vyměnit můj potah i s fusakem sand za grey… ve výborném stavu..
Těším se na vaše odpovědi a předem moc děkuji!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
10.9.11 10:23
tilly píše:
Ahoj všem,potřebuju radu od vás, majitelek Nuny. Mám uplně novou barvu sand, jsem nadšená, kočárek je krásný… ale.. pořád si trochu myslím na Nunu z loňské kolekce barvu grey, ta totiž je přesně barevná kombinace, která se mi líbí nejvíc. Proto se vás chci zeptat, jestli kolekce 2011 je opravdu lepší než 2010 a jak se vám líbí tyhle barvy. Prostě bych se chtěla ujistit, že lepší barvu jsem nemohla zvolit:).
Popř. pokud by některá z vás neměla zájem vyměnit můj potah i s fusakem sand za grey… ve výborném stavu..

My máme taky Nunu Sand, ještě se mi líbí i ta žlutá,ale ta v té době ještě nebyla v prodeji. Z lonska se mi taky líbí ta Grey, tak je škoda, že v té letošní kolekci ta barva není :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
10.9.11 10:25
tilly píše:
Ahoj všem,potřebuju radu od vás, majitelek Nuny. Mám uplně novou barvu sand, jsem nadšená, kočárek je krásný… ale.. pořád si trochu myslím na Nunu z loňské kolekce barvu grey, ta totiž je přesně barevná kombinace, která se mi líbí nejvíc. Proto se vás chci zeptat, jestli kolekce 2011 je opravdu lepší než 2010 a jak se vám líbí tyhle barvy. Prostě bych se chtěla ujistit, že lepší barvu jsem nemohla zvolit:).

lonska kolekce je jina.. zadova operka nejde uplne do lehu a jsou tam jeste dalsi drobne rozdily ve velikosti.

• Citovat
  • Upravit
7
10.9.11 10:32

Děkuju za odpověď, tak jen doufám, že tu grey nebudou mít nově v kolekci 2012… to by mi bylo líto.. nicméně máme krásnou barvu, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
10.9.11 10:34

Tak je kolekce 2011 praktičtější a je košík u kočárku opravdu větší než u 2010? Prodává se ještě barevná kombinace grey? Myslím, že už je vyprodaná… Děkuji za odpovědi! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
10.9.11 11:28
tilly píše:
Tak je kolekce 2011 praktičtější a je košík u kočárku opravdu větší než u 2010? Prodává se ještě barevná kombinace grey? Myslím, že už je vyprodaná… Děkuji za odpovědi! :)

Ne grey se uz neprodava. Letosni kolekce je, jak psala Anhielka: do lehu, to loni nebylo a vetsi kosik, o kousek o moc ne. Myslim, ze jeste nejake pidi detaily jsou, ale nejhlavnejsi je ta zadova operka. Coz v lonske kolekci byl dost velky minus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
11.9.11 12:14

taky myslím, že jsou větší kolečka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
11.9.11 19:28

Pokud některá z vás měla možnost, srovnaly jste Nunu 2010 a 2011? Je ta nová podle vás lepší? A co kvalita textilie, je opravdu lepší než u předešlého ročníku? Viděla jsem Nunu grey 2010 na fotce z reálu a nezdá se mi tak hezká jako katalogová fotka… tak snad přeci jenom barva sand, která mi mimochodem připadá také šedá, je hezčí.. že? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Blanche72
16.9.11 11:52

Bee plus je konkrétně jaký opěvovaný kočár, prosím?? :-(

• Citovat
  • Upravit
Blanche72
16.9.11 11:55

Tak si sama odpovím..Už jsem to našla :-))))…tak nic ;) :oops:

• Citovat