Kočárek Nuna Buggy

• Fotoalbum (290)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1387
25.8.11 12:18

No a takhle s rozepnutými zipy :-)

Ale můžete si nechat ušít nánožník bez zipu nebo s jedním uprostřed.
Přichycuje se to suchými zipy (omotáním kolem konstrukce).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
25.8.11 12:18

no vážit jí jistě nebudou, ale ta vada se tak projeví, určitě vědí jak vypadá vada způsobená přetížením

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tinkapletinka
25.8.11 13:35

gABINKOV JA TU PSALA ,ŽE SE TAKY CHYSTAM KOUPIT NUNU NOVOU,TAK KDYBY SES PRO NI ROZHODLA,DEJ VEDET A JA ZKUSIM ZARIDIT SLEVU V JEDNOM OBCHODE CO NA NI MELI AKCI !!! kDYBY SE TU JESTE NEJAKA KOCKA NASLA,TAK DEJTE VEDET,CIM VIC NAS BUDE TIM LEPE SE BUDE SNIŽOVAT CENA :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
351
25.8.11 17:15
zuzka.mamka píše:
no dobrý to beru, ale když v tom kočáru budu vozit 17 kilové dítě, něco stane, já ho budu chtít dát reklamovat, a oni mi řeknou ale pani tady máte napsáno že kočár má nosnost 15 kg :nevim:

K té váze, tak tady je něco z praxe: naše kamarádka (promiň Májo, jestli se tu poznáš :lol: ) v Nuně vozí 17 kg těžkou holčičku. Martince je 2,5 roku a od mala trošku „nadrozměrná“. Dranděj v ní od února, kdy odložili pidi x-landera :potlesk: a vše ok. I díky ní jsem si Nunu pořídila. My jsme zase dlouzí jak žížala, já spíš bojuju s tím, že když dítě spí, tak má hlavičku úplně vyboulenou ven přes tu zadní látku :zed: Příští rok se tam asi nevejde :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
25.8.11 20:21

také se dívám po nuně nevíte kde levně koupit portadte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
25.8.11 21:41

17kg ve 2,5 letech je nadrozmernost? No to jsem zvedava koliik budeme mit my, malym je 5 mesicu a ma tak 8,5 kg…takze prave to je ejdinej duvod proc vaham nad nunou…je dlouhej a asi nebude zadnej prcek a abych ji vyuzila co nejdyl, ale kdyz se kouknu na obyc golfky tak ty jsou ejste mensi takze to me vzdycky uklidni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
26.8.11 02:08
denvoj píše:
No a takhle s rozepnutými zipy :-)Ale můžete si nechat ušít nánožník bez zipu nebo s jedním uprostřed.
Přichycuje se to suchými zipy (omotáním kolem konstrukce).

DENVOJ ty jsi zlaticko!!!!!!! :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:
Vypada to super!!!!
A jeste mala otazka (asi uz otravuju, ze? ;-) ) ale nemohla by jsi mi napsat, ktera ta dobra duse z MMB ti to usila. Klido na izabelle@seznam.cz

Dekuju moc!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
26.8.11 08:55
Ajla píše:
17kg ve 2,5 letech je nadrozmernost? No to jsem zvedava koliik budeme mit my, malym je 5 mesicu a ma tak 8,5 kg…takze prave to je ejdinej duvod proc vaham nad nunou…je dlouhej a asi nebude zadnej prcek a abych ji vyuzila co nejdyl, ale kdyz se kouknu na obyc golfky tak ty jsou ejste mensi takze to me vzdycky uklidni

To vůbec nic neznamená. My vážili v půl roce málo přes 8 kg a pak se to téměř zastavilo a teď v téměř dvou letech má 11 kg. Měla jsem hrůzu, do jakých rozměrů mi dítě vyroste a najednou s příkrmy přestal přibírat, takže fakt nemá smysl odhadovat váhu dítěte dopředu dle kg, které má v půl roce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
26.8.11 11:11
lilida píše:
Ajla píše:
To vůbec nic neznamená. My vážili v půl roce málo přes 8 kg a pak se to téměř zastavilo a teď v téměř dvou letech má 11 kg. Měla jsem hrůzu, do jakých rozměrů mi dítě vyroste a najednou s příkrmy přestal přibírat, takže fakt nemá smysl odhadovat váhu dítěte dopředu dle kg, které má v půl roce :lol:

Jo přesně. Malej měl v 5 měsících 7,5 kg a těch 17 kg,jak píšeš, se dočkal až ve čtyřech letech. Takže je opravdu trochu nadrozměrná… :lol: Ale zase doma určitě nemají problém s papáním… :palec:
Je fakt, že by mohla mít nuna delší tu zádovou opěrku kvůli spaní, ale jinak na sezení to nevadí a určitě snese i těžší dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
26.8.11 21:26

jee super holky ..do nuny 100% pujdu :-D
ja prikrmuju zeleninou v poledne a presnidavkama odpoledne a na noc obcas nutros night jinak kojim :-) a prijde mi ze spois malej zacal nejak pribirat jeste vic :-D ja mam 180cm a manza 192 takue asi malej nebude ale taky si nemyslim ze by to porad tak narustalo :-)
uz se tesim budu ji kupovat az po zime tak sjem zvedava na novou kolekci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
26.8.11 22:58
Ajla píše:
jee super holky ..do nuny 100% pujdu :-D
ja prikrmuju zeleninou v poledne a presnidavkama odpoledne a na noc obcas nutros night jinak kojim :-) a prijde mi ze spois malej zacal nejak pribirat jeste vic :-D ja mam 180cm a manza 192 takue asi malej nebude ale taky si nemyslim ze by to porad tak narustalo :-)
uz se tesim budu ji kupovat az po zime tak sjem zvedava na novou kolekci

Taky jsem zvedava, jak nunu vylepsi a jake bude mit barvicky :-)
Vozim v ni Kubicka a ma v 17mesicich cca 12,5kg :-D Myslim, ze v zime ve fusaku se tam uz nevlezeme a co teprve po zime :lol: Nevim vubec, z ceho tak pribira, protoze mi prijde, ze jidlu moc neda-daleko drobnejsi deti toho sporadaji a jsou polovicni a my jsme proste kus chlapa :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
27.8.11 09:59

alespon to bude chlapak jak ma byt :-) a ten nas asi taky podle toho jak to zatim vypada :-)
jo jo taky se tesim na vylepseni ale barvicka se mi libi ta letosni zluta, snad zsutane :-) uvidime..
treba jsem si rikala ze by mohli udelat polohovani nozicek a nebo ho malicko zvetsit :-DD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
27.8.11 10:23
Ajla píše:
alespon to bude chlapak jak ma byt :-) a ten nas asi taky podle toho jak to zatim vypada :-)
jo jo taky se tesim na vylepseni ale barvicka se mi libi ta letosni zluta, snad zsutane :-) uvidime..
treba jsem si rikala ze by mohli udelat polohovani nozicek a nebo ho malicko zvetsit :-DD

Vsak jo, proste se maji dobre a podle toho i kluci vypadaj :-) Jen me obcas stvou ty poznamky typu - Je, ten je tak velkej! Ale uz je neresim a prechazim mlcenim :wink:
Mame zlutou a jsem moc spokojena, je fakt takova koukava. Urcite to polohovani i zvetseni by nebylo na skodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
27.8.11 10:29

ahoj nečetla jsem celou diskusi,ale nunu určitě doporučuju,je perfektně ovladatelná,všude se vejde,dokonce i když nastupuju předem v autobusu v pohodě projedu uličkou :palec: mám tmavě fialovou,obědnanou přes internet+ dokoupenou pláštěnku a moskitieru,je nádherná,skladná a lehká,bydlíme v druhém patře,tak když jdu nemusím nechávat malou samotnou v posrtýlce a nejdřív donýst kočár jako dřív,u nás totiž neexistuje sklep,nebo nedejbože nechat si kočár dole na chodbě :pocitac: ,ale ted už to neřeším,čapnu do jedný ruky malou do druhý nunu a jdu :palec: je krásně polohovatelná do lehu,jediné mínus je že nemá přední madlo a polohování na nohy,ale jinak PERFEKTNÍ :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
28.8.11 21:37
kithy píše:
Ajla píše:
treba jsem si rikala ze by mohli udelat polohovani nozicek a nebo ho malicko zvetsit :-DD
Vsak jo, proste se maji dobre a podle toho i kluci vypadaj :-) Jen me obcas stvou ty poznamky typu - Je, ten je tak velkej! Ale uz je neresim a prechazim mlcenim :wink:
Mame zlutou a jsem moc spokojena, je fakt takova koukava. Urcite to polohovani i zvetseni by nebylo na skodu.

tak mne uz od narozeni rikaj at jim ukazu toho obrika (mel 3550g jen) a ted asi tak 10× denne slysim jeeezis vzdyt se nevejde do kocaru (ma jeste hlubokou a rezervu tak 3cm od hlavy :-D ) nekdy me to fakt vytaci kdyz se kouknou an nas s manzelem tak by si ty kecy mohli usetrit :-)

to madlo ze chybi vepredu to je docela blby ale an druhou stranu obyc golfky ho tak nemaj je hodne potreba?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí