Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
No a takhle s rozepnutými zipy ![]()
Ale můžete si nechat ušít nánožník bez zipu nebo s jedním uprostřed.
Přichycuje se to suchými zipy (omotáním kolem konstrukce).
no vážit jí jistě nebudou, ale ta vada se tak projeví, určitě vědí jak vypadá vada způsobená přetížením
gABINKOV JA TU PSALA ,ŽE SE TAKY CHYSTAM KOUPIT NUNU NOVOU,TAK KDYBY SES PRO NI ROZHODLA,DEJ VEDET A JA ZKUSIM ZARIDIT SLEVU V JEDNOM OBCHODE CO NA NI MELI AKCI !!! kDYBY SE TU JESTE NEJAKA KOCKA NASLA,TAK DEJTE VEDET,CIM VIC NAS BUDE TIM LEPE SE BUDE SNIŽOVAT CENA ![]()
zuzka.mamka píše:
no dobrý to beru, ale když v tom kočáru budu vozit 17 kilové dítě, něco stane, já ho budu chtít dát reklamovat, a oni mi řeknou ale pani tady máte napsáno že kočár má nosnost 15 kg
K té váze, tak tady je něco z praxe: naše kamarádka (promiň Májo, jestli se tu poznáš
) v Nuně vozí 17 kg těžkou holčičku. Martince je 2,5 roku a od mala trošku „nadrozměrná“. Dranděj v ní od února, kdy odložili pidi x-landera
a vše ok. I díky ní jsem si Nunu pořídila. My jsme zase dlouzí jak žížala, já spíš bojuju s tím, že když dítě spí, tak má hlavičku úplně vyboulenou ven přes tu zadní látku
Příští rok se tam asi nevejde ![]()
17kg ve 2,5 letech je nadrozmernost? No to jsem zvedava koliik budeme mit my, malym je 5 mesicu a ma tak 8,5 kg…takze prave to je ejdinej duvod proc vaham nad nunou…je dlouhej a asi nebude zadnej prcek a abych ji vyuzila co nejdyl, ale kdyz se kouknu na obyc golfky tak ty jsou ejste mensi takze to me vzdycky uklidni
denvoj píše:
No a takhle s rozepnutými zipyAle můžete si nechat ušít nánožník bez zipu nebo s jedním uprostřed.
Přichycuje se to suchými zipy (omotáním kolem konstrukce).
DENVOJ ty jsi zlaticko!!!!!!!
![]()
Vypada to super!!!!
A jeste mala otazka (asi uz otravuju, ze?
) ale nemohla by jsi mi napsat, ktera ta dobra duse z MMB ti to usila. Klido na izabelle@seznam.cz
Dekuju moc!!!!!!
Ajla píše:
17kg ve 2,5 letech je nadrozmernost? No to jsem zvedava koliik budeme mit my, malym je 5 mesicu a ma tak 8,5 kg…takze prave to je ejdinej duvod proc vaham nad nunou…je dlouhej a asi nebude zadnej prcek a abych ji vyuzila co nejdyl, ale kdyz se kouknu na obyc golfky tak ty jsou ejste mensi takze to me vzdycky uklidni
To vůbec nic neznamená. My vážili v půl roce málo přes 8 kg a pak se to téměř zastavilo a teď v téměř dvou letech má 11 kg. Měla jsem hrůzu, do jakých rozměrů mi dítě vyroste a najednou s příkrmy přestal přibírat, takže fakt nemá smysl odhadovat váhu dítěte dopředu dle kg, které má v půl roce ![]()
lilida píše:Ajla píše:To vůbec nic neznamená. My vážili v půl roce málo přes 8 kg a pak se to téměř zastavilo a teď v téměř dvou letech má 11 kg. Měla jsem hrůzu, do jakých rozměrů mi dítě vyroste a najednou s příkrmy přestal přibírat, takže fakt nemá smysl odhadovat váhu dítěte dopředu dle kg, které má v půl roce
Jo přesně. Malej měl v 5 měsících 7,5 kg a těch 17 kg,jak píšeš, se dočkal až ve čtyřech letech. Takže je opravdu trochu nadrozměrná…
Ale zase doma určitě nemají problém s papáním… ![]()
Je fakt, že by mohla mít nuna delší tu zádovou opěrku kvůli spaní, ale jinak na sezení to nevadí a určitě snese i těžší dítě.
jee super holky ..do nuny 100% pujdu ![]()
ja prikrmuju zeleninou v poledne a presnidavkama odpoledne a na noc obcas nutros night jinak kojim
a prijde mi ze spois malej zacal nejak pribirat jeste vic
ja mam 180cm a manza 192 takue asi malej nebude ale taky si nemyslim ze by to porad tak narustalo ![]()
uz se tesim budu ji kupovat az po zime tak sjem zvedava na novou kolekci
Ajla píše:
jee super holky ..do nuny 100% pujdu
ja prikrmuju zeleninou v poledne a presnidavkama odpoledne a na noc obcas nutros night jinak kojima prijde mi ze spois malej zacal nejak pribirat jeste vic
ja mam 180cm a manza 192 takue asi malej nebude ale taky si nemyslim ze by to porad tak narustalo
uz se tesim budu ji kupovat az po zime tak sjem zvedava na novou kolekci
Taky jsem zvedava, jak nunu vylepsi a jake bude mit barvicky ![]()
Vozim v ni Kubicka a ma v 17mesicich cca 12,5kg
Myslim, ze v zime ve fusaku se tam uz nevlezeme a co teprve po zime
Nevim vubec, z ceho tak pribira, protoze mi prijde, ze jidlu moc neda-daleko drobnejsi deti toho sporadaji a jsou polovicni a my jsme proste kus chlapa ![]()
alespon to bude chlapak jak ma byt
a ten nas asi taky podle toho jak to zatim vypada
…
jo jo taky se tesim na vylepseni ale barvicka se mi libi ta letosni zluta, snad zsutane
uvidime..
treba jsem si rikala ze by mohli udelat polohovani nozicek a nebo ho malicko zvetsit ![]()
Ajla píše:
alespon to bude chlapak jak ma byta ten nas asi taky podle toho jak to zatim vypada
…
jo jo taky se tesim na vylepseni ale barvicka se mi libi ta letosni zluta, snad zsutaneuvidime..
treba jsem si rikala ze by mohli udelat polohovani nozicek a nebo ho malicko zvetsit
Vsak jo, proste se maji dobre a podle toho i kluci vypadaj
Jen me obcas stvou ty poznamky typu - Je, ten je tak velkej! Ale uz je neresim a prechazim mlcenim ![]()
Mame zlutou a jsem moc spokojena, je fakt takova koukava. Urcite to polohovani i zvetseni by nebylo na skodu.
ahoj nečetla jsem celou diskusi,ale nunu určitě doporučuju,je perfektně ovladatelná,všude se vejde,dokonce i když nastupuju předem v autobusu v pohodě projedu uličkou
mám tmavě fialovou,obědnanou přes internet+ dokoupenou pláštěnku a moskitieru,je nádherná,skladná a lehká,bydlíme v druhém patře,tak když jdu nemusím nechávat malou samotnou v posrtýlce a nejdřív donýst kočár jako dřív,u nás totiž neexistuje sklep,nebo nedejbože nechat si kočár dole na chodbě
,ale ted už to neřeším,čapnu do jedný ruky malou do druhý nunu a jdu
je krásně polohovatelná do lehu,jediné mínus je že nemá přední madlo a polohování na nohy,ale jinak PERFEKTNÍ ![]()
kithy píše:Ajla píše:Vsak jo, proste se maji dobre a podle toho i kluci vypadaj
alespon to bude chlapak jak ma byta ten nas asi taky podle toho jak to zatim vypada
…
jo jo taky se tesim na vylepseni ale barvicka se mi libi ta letosni zluta, snad zsutaneuvidime..
treba jsem si rikala ze by mohli udelat polohovani nozicek a nebo ho malicko zvetsitJen me obcas stvou ty poznamky typu - Je, ten je tak velkej! Ale uz je neresim a prechazim mlcenim
Mame zlutou a jsem moc spokojena, je fakt takova koukava. Urcite to polohovani i zvetseni by nebylo na skodu.
tak mne uz od narozeni rikaj at jim ukazu toho obrika (mel 3550g jen) a ted asi tak 10× denne slysim jeeezis vzdyt se nevejde do kocaru (ma jeste hlubokou a rezervu tak 3cm od hlavy
) nekdy me to fakt vytaci kdyz se kouknou an nas s manzelem tak by si ty kecy mohli usetrit ![]()
to madlo ze chybi vepredu to je docela blby ale an druhou stranu obyc golfky ho tak nemaj je hodne potreba?