Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Tak jsem po velikém slintání Nunu pořídila. Jsem nadšená z lehkosti jízdy
Jen mě něco rozhodilo: mám 22m dítě a v sedě ok. Ale v leže se mu hlavička vyboulí na tu látku a já mám co dělat, abych ho kolenem nekopla
Chtěla jsem ho v ní odvozit ještě další rok, než nám budou tři. Snad se tam v sedě vejde, ale ta délka ložné plochy mě teda zklamala.
Mamky starších dětí, jak se vám tam děti v pozici „hají“ vejdou???
Vím, že pak už spí málo, ale první mi spal do 5 let vždy po o nebo v kočárku (jezdili jsme do tří let) ![]()
lilida píše:
Tak jsem po velikém slintání Nunu pořídila. Jsem nadšená z lehkosti jízdyJen mě něco rozhodilo: mám 22m dítě a v sedě ok. Ale v leže se mu hlavička vyboulí na tu látku a já mám co dělat, abych ho kolenem nekopla
Chtěla jsem ho v ní odvozit ještě další rok, než nám budou tři. Snad se tam v sedě vejde, ale ta délka ložné plochy mě teda zklamala.
Mamky starších dětí, jak se vám tam děti v pozici „hají“ vejdou???
Vím, že pak už spí málo, ale první mi spal do 5 let vždy po o nebo v kočárku (jezdili jsme do tří let)
Nevim, ale skoro 3 lete dite bych uz asi v kocaru nevozila, v tomto veku uz deti chodi do skolky
Mam kamosku, ktera nedava holku do kocaru uz od 1,5 roku, to je taky trosku extrem
Naseho kluka bych chtela vozit v Nune jeste tuto zimu a na jare uz kocar odstranit. To mu budou cca 2 roky.
no 3 lete dite na nejaky douhy trasy nebo vylety asi bych vozila..taky bych chtela nunu tak do 3 let ale spsi min..malej je dost velkej
kamsoka ho ma a rikala ze ji prijde velkej dost i na naseho
jinak to polohovnai z toho bych si nic nedelala, golfky nejsou psotel takze uz tam moc nenaspi a kdyz tak usne v sede, ja si tedap okazdy vzpomenu na takovy ty klasicky stary golfky co se skladaj jako harmonika a rika msi proc pak teda resim jak jsou velky jak se daj polhovat ap odobne..kdyz vychytavek oproti temhle maji dost…
jsem na ne fakt zvedava az je u kamosky odzkousim ale zatim jsem nadsena vzhledem
tady v německu vidím i čtyřletý v kočáru
, ale většinou mívají furt pořádnej koráb, se jim divím, že se jim s tím chce furt tahat. ![]()
já taky počítám s nunou tak do přespříštího jara/ léta/podzimu, kdy jí budou ty tři. Proto jsem ji kupovala, že jí jednou rukou uřídím a druhou můžu nadhánět dítě.
Ahoj holky, jdu do Nuna, ale chtěla jsem se zeptat na originální fusak. Máte ho některá?
Jak velké dítě se mi do něj vejde????
Na obrázkách se mi zdá maličký tak na malinké miminko!
Potřebuji tam nasoukat roční berušku!!!
Děkuju!!! ![]()
máme origoš fusak, prcek má cca 76cm 12m a řekla bych že na jaře nám bude malej ![]()
holky jak to máte s kolečkama?? já s nunou jezdím teprve krátce cca 14dní a už je mám trochu poničené. jela jsem dneska po takové horší cestě kde byly i malé kamínky a normálně se mi to do tech kolecek zarazilo a mám v nich už takové malé dírky. Jak to máte vy?
jezdim s nunou cca 4m a kolecka docela v pohode, jsou tvrda takze kaminek se do nich nezaryje, prijdou mi jenom lehce pogumovana jinak to mam osoupany skoro na plast ![]()
My máme Nunu od března a kolečka mi přijdou stejná jako, když jsem kočár kupovala. Mám ošoupané akorát ty patentky na látce.
no nejsou tam ty dírky velké ale když jsem podívám z blízka tak to jde poznat, no budu si muset asi dávat pozor kde jezdím
no snad ty kolečka něco vydrží. ![]()
jinak mě se nic nešoupe ty patentky tak snad ani nezačne, jinak jsem spokojená mám žlutou a žádné mušky na to nejdou.
Taky se mi nic nešoupe.. Holky taky se vám ta nuna tak strašně špiní? já ji peru každejch 14dní protože ten materiál to je hrůza… hlavně ta sluneční clona na stříšce ![]()
Prala jsem jí jednou, ale byla špinavá jak prase
Mám doma tu barvu Sand. Je pravda, že s kočárem jezdím většinou jenom po obchodech nebo když jdu na koupák. Máme ještě sporták, tak to střídáme. Na procházky nechodím denně, jsme s klukem spíš na zahradě nebo se jdeme projít pěšky. On se rád proběhne a v kočáru se kolikrát vzteká.
MUFICE píše:
Prala jsem jí jednou, ale byla špinavá jak praseMám doma tu barvu Sand. Je pravda, že s kočárem jezdím většinou jenom po obchodech nebo když jdu na koupák. Máme ještě sporták, tak to střídáme. Na procházky nechodím denně, jsme s klukem spíš na zahradě nebo se jdeme projít pěšky. On se rád proběhne a v kočáru se kolikrát vzteká.
Taky mám sand a nechápu jak se může tak špinit když na ni sahám čistýma rukama..
já s ní teda jezdím všude, mám taky spoťák ale ten je na mě ted tezkej co máme nunu ![]()
freeonit píše:MUFICE píše:Taky mám sand a nechápu jak se může tak špinit když na ni sahám čistýma rukama..
Prala jsem jí jednou, ale byla špinavá jak praseMám doma tu barvu Sand. Je pravda, že s kočárem jezdím většinou jenom po obchodech nebo když jdu na koupák. Máme ještě sporták, tak to střídáme. Na procházky nechodím denně, jsme s klukem spíš na zahradě nebo se jdeme projít pěšky. On se rád proběhne a v kočáru se kolikrát vzteká.
já s ní teda jezdím všude, mám taky spoťák ale ten je na mě ted tezkej co máme nunu
Máš pravdu, že nejvíc se špiní ta stříška
Tu sedačku mi ušpinil malej, když tam leze v botech a pak tam jí vše možné a padá mu to.