Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
tak madlo fakt vrže…
já jsem dneska prohrkala docela dost kočičích hlav a kostek, jako dá se, ale byla jsem pak ráda na rovným…ale doufám, že ho tím neodrovnám…
Měli by ho mít v Babyparku v Campusu a myslím, že ho mají na Lidické v Babycaru. Jinak nám loni dostatečně stačil ten fusak Cocon od Emitexu, jen jsem dokoupila i tu teplou vložku (také Emitex)On ten fusak má i takový tenký nánožník, který je větru i dešti odolný
Takže už pak není potřeba klasický nánožník. A opravdu v něm bylo teploučko ![]()
Tak zitra nam privezou nunu, uz jsem tak natesena
Snad bude pekne a pujdeme ji hned s Kubickem otestovat
Jakou tasku k ni pouzivate?
Ahojte, tak jsem si dnes taky koupila Nunu Pepp-černou a je super.Otestovala jsem ji na našich strašních cestách-frézujou silnici a vcelku to šlo.Jen mi tam chybí madlo před dítě, jinak je opravdu moc pěkný a každý kouká.
Tak dnes nuna dorazila, odpoledne jsme byli na vyjizdce, Kubikovi se v ni moc libilo a ja jsem taky spokojena
V terenu zadne problemy, jediny zadrhel bylo zvladnuti najezdu a vyjezdu do obchodu, kde maji pred vstupem maly schudek. Trosku jsem si makla, ale slo to. Jedine na co jsem neprisla je, k cemu je ten maly suchy zip dole na zadni strane zadove operky. A taky nevim, jak slozit boudicku, kdyz ji mam stazenou dozadu… jde to udelat nejak pekne, ja to mam takove hrozne nakrcene a nelibi se mi to ![]()
ten suchac tam je proto ze kdyz dás operku do lehu tak tak prilípnes tu boudicku, jinak nevím jakej jinej sucháč máš na mysli?? ![]()
kithy: taky jsem nepřišla na to, jak to hezky nařasit…jinak tašku mám většinou svoji kabelku, vybírám takovou, u který můžu zkrátit pásek, a v případě potřeby dám přes rameno, jinak většinu věcí vozím v košíku, tam mám ještě jednu kabelku, látkovou, obyčejnou s krátkým uchem, kterou tam taky v případě pověsím a uvolním si místo v košíku…
freeonit píše:
ten suchac tam je proto ze kdyz dás operku do lehu tak tak prilípnes tu boudicku, jinak nevím jakej jinej sucháč máš na mysli??
To je ten podlouhlej nahore, ten myslis? Jo ten vim, ale jeste mam jeden dole, ctvercovej je nad tou cernou ceduli s napisama… snad jsem to nejak vysvetlila ![]()
kithy píše:freeonit píše:To je ten podlouhlej nahore, ten myslis? Jo ten vim, ale jeste mam jeden dole, ctvercovej je nad tou cernou ceduli s napisama… snad jsem to nejak vysvetlila
ten suchac tam je proto ze kdyz dás operku do lehu tak tak prilípnes tu boudicku, jinak nevím jakej jinej sucháč máš na mysli??
Tak ten že by byl na pripnutí kdyz je operka v sedu???
tak my ho nepouzíváme tak netusím, prijde mi tam zbytecnej ![]()
Já jsem na 99% rozhodnutá pro Nunu , protože jí taky budu kombinovat se sportakem.Taky sem váhala mezi Zappem ,jenže jak sem pak viděla naživo to skládání,no ani omylem. Ale stejně víte co nechápu…proč hodně výrobců nedělá ty polohovací nožičky ??? Jak pak tam to dítě spí ? Mám ted půjčené golfky Neo Nato a malý má 7 měs a musím ho odkšírovat abych jej posunula uplně dozadu při spaní. A když sedí tak mu trčí nohy dopředu. Tak jak to řešíte vy? Jo a taky to převažování ,při lehu…je to fakt takt strašné ? Já totiž zbožnuji přebalovací tašky
mám tam uplně všechno
Tak jedině,že bych jí davala do košíku,ale to zas nepůjde vidět jak je krásná,mám vyhlédnutou jednu za 2000,– ![]()
No a někdo tu prodával použitou Nunu 2011 ,tak jen že se mi to zdálo celkem dost,protože tady na stránkách jí mají za 3360,– !!! Jenže všechny barvy kromě ŽLUTÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ ,kterou chci já
Paní říkala,že ty co jsou skladem jsou levnější ![]()
http://www.babyrenka.cz/…neberry.html
Tak přeji hezký zbytek prázdnin a snad se taky dočkám své nuničky ![]()
S těma polohovacíma nožičkama je to pech, taky by se mi to líbilo. Nožky menším prostě trčí a větším se ohnou dolu ![]()
Tašku přebalovací nějakou větší bych na Nunu nedala ani náhodou, kor při lehu, to by se ti opravdu převážilo, stačí jen nepatrný brknutí a letí. Do košíku se ti velká taška asi taky nevejde. Když dítě neleží, je stabilita lepší o dost. Ale tohle je taky nevychytaný ![]()
Holt , úplně ideální kočár zatím ještě nikdo nevymyslel ![]()
já jsem si koupila uplne malinkou tasku, do které dám jen pár věcí. a tašku za 2000kč bych si teda nekoupila ani omylem
taky se mi líbila jedna za 1500kč ale nakonec jsem narazila uplnou nahodou tak takovou malinkou a stála jen 250kč. nechci riskovat že se mi kočárek převrátí dozadu. no jo taky tam malá bude asi dlouho sedet a nohy ji budou trčet dopředu. a to polohování třeba u nuny 2012 bude, oni musí kočárek vylepšovat postupně aby pak ty novejsi modely nekdo kupoval.
neli23 píše:
já jsem si koupila uplne malinkou tasku, do které dám jen pár věcí. a tašku za 2000kč bych si teda nekoupila ani omylemtaky se mi líbila jedna za 1500kč ale nakonec jsem narazila uplnou nahodou tak takovou malinkou a stála jen 250kč. nechci riskovat že se mi kočárek převrátí dozadu. no jo taky tam malá bude asi dlouho sedet a nohy ji budou trčet dopředu. a to polohování třeba u nuny 2012 bude, oni musí kočárek vylepšovat postupně aby pak ty novejsi modely nekdo kupoval.
Za tu tašku bych taky 2 tisíce nedala. Na Nunu používám tu od NeoNata, kde byla v ceně trojkombinace. Dávám si do toho lehčí věci, aby se to nepřevrátilo. Vodu, jídlo a nákup cpu do košíčku dole.
Kamoška me varuje,že pry mi to poleze brzo na nervy ty trčici nohy ! A asi mate pravdu,tašku spiš oželim jak ty nohy . No a jak se teda citi mimča s tema nohama? Zase když koukam kolem, hodne vyrobcu nema to polohovani nožiček do prkynka , tak proč teda ? ![]()
tinkapletinka píše:
Kamoška me varuje,že pry mi to poleze brzo na nervy ty trčici nohy ! A asi mate pravdu,tašku spiš oželim jak ty nohy . No a jak se teda citi mimča s tema nohama? Zase když koukam kolem, hodne vyrobcu nema to polohovani nožiček do prkynka , tak proč teda ?
Nezdá se mi ze by nasemu prckovi nejak ty nozicky vadili, a na nervy mi to nejak teda neleze. Nezdá se mi ze by nejak trceli, proste je ma ohle v kolinkach dolu a vysi mu
spis me stve kratka zadova operka, prckovi trci hlava uz skoro ven ![]()