Kočárek Nuna Buggy

• Fotoalbum (290)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1477
14.7.11 11:47
dara29 píše:
Mamičky zmerali by ste mi dlžku a šírku chrbta a hlbku a šírku sedu vo vnútorných častiach kočíka? Dakujem

Ahojky, výška zádové opěrky je 42cm, šířka cca 25cm, šířka sedu ve vnitřní části je 23cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
14.7.11 11:47

Ahoj tak bych měla ohledně těchto golfek měla dotaz jak snimi jste spokojené jak se snimi jezdí a myslíte že nějaký ten menší terén zvládne? Měli jste už nunu některá v zimě myslíte že jí aspon trošku zvládne? cenově mi příjde fajn co mi s ní poradíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
14.7.11 20:12

Kšilt

Ahojte nunařky :-) Diskusi o nuně sleduji skoro od začátku, ale až teď jsem se odvážila napsat. Mám takový dotaz- asi až po týdnu jsem objevila ve stříšce dva kšilty a netuším na co je ten druhý (ten za tím co se dává úplně ven) dobrý. Jak ho využíváte vy? Přijde mi tam trochu zbytečný, ale pro srandu tam asi nebude. Díky za případné odpovědi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
14.7.11 20:30

také jsem na to nemohla přijít :oops: :roll: ten druhý, co není téměř vidět je na srolování a úschovu boudičky :-D resp. té plandavé části když je kočárek v sedu. Jukni tady do fotoalba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16837
14.7.11 20:31

ta druhá kapsa(nebo jak to napsat je na tu plachtu od té boudičky.bud ji můžeš mít normálně dole spuštěné a nebo ji tam můžes celou zastrčit tak že tam vznikne vlastně díra ale vypadá to hezky aspon vidíš na prcka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16837
14.7.11 20:32

tak vidím ze nekdo byl rychlejsi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
14.7.11 21:31

Já to plandající přichytím na ten suchý zip nahoře a zbytek nacpu do té kapsy, takže tam nemám tu díru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
16.7.11 09:22

ahoj, docela mě očarovala nuna a dost o ní uvažuju, jen tam je pár ale, které by mě zajímaly…

sporťák máme z trojkomninace, ale úplně s ním spokojená nejsem, nejde dát do lehu, ale pořád ho hodně využíváme, nuna by byla alternativa, ale stejně bych s ní určitě chtěla často jezdit. Bydlíme ve městě, ale terén tu taky trochu je (kostky, chodníky, park).

jsem hodně malá (150), tak potřebuju madlo nízko, taky potřebuju hodně úložnýho prostoru, košík je teda o dost menší, než jsem zvyklá, ale potřebuju, aby se mi tam vešla pláštěnka, lehká deka, malý pití a občas i manduca, která je docela velká a taky taška na kočár. Koukala jsem tady u někoho, e když je sklopená sedačka do lehu, tak tam na tu zavěšenou tašku moc místa není…

jak je to s madlem, četla jsem tu že to někdo šije na MMB, ale nemůžu nic najít…jak se to tam přidělává? Madlo docela používáme, tak nevím, jestli nám nebude chybět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
16.7.11 11:27

ahoj, madlo z MMB máš na předchozí stránce v prvním příspěvku - proklik MADLO. K té výšce - já být tebou tak si jí nejdřív odzkouším…já mám 170 cm, madlo mám v nějvyšší poloze a když malá leží, tak se mi občas stane že jí kolenem uhodím do hlavičky.

Jinak do košíku dám origo pláštěnku, lehkou deku, malou přebalovací taštičku, látkovku, pití, peněženku a jídlo v malém kelímku - víc nic. Mám Ergo nosítko a myslím si že bych ho už tam k tomu všemu nenacpala… :think:

:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.7.11 13:03
suik píše:
ahoj, docela mě očarovala nuna a dost o ní uvažuju, jen tam je pár ale, které by mě zajímaly…

sporťák máme z trojkomninace, ale úplně s ním spokojená nejsem, nejde dát do lehu, ale pořád ho hodně využíváme, nuna by byla alternativa, ale stejně bych s ní určitě chtěla často jezdit. Bydlíme ve městě, ale terén tu taky trochu je (kostky, chodníky, park).

jsem hodně malá (150), tak potřebuju madlo nízko, taky potřebuju hodně úložnýho prostoru, košík je teda o dost menší, než jsem zvyklá, ale potřebuju, aby se mi tam vešla pláštěnka, lehká deka, malý pití a občas i manduca, která je docela velká a taky taška na kočár. Koukala jsem tady u někoho, e když je sklopená sedačka do lehu, tak tam na tu zavěšenou tašku moc místa není…

jak je to s madlem, četla jsem tu že to někdo šije na MMB, ale nemůžu nic najít…jak se to tam přidělává? Madlo docela používáme, tak nevím, jestli nám nebude chybět.

Suik, myslím že tyhle požadavky Nuna nesplní. Do košíku se vejde pláštěnka, sváča, pití, deka a mikina. Na madlo kočárku pověsíš tašku jen když bude prcek sedět, když je kočárek v úplném lehu a dáš na madlo větší tašku, tak se převrací.
Já měřím 165 cm, madlo jsem si dala poprvé nízko a taky jsem párkrát do kočárku kopla, tak si ho dávám nejvýš. Jezdí se s ním dobře, jen na kostkách drncá jako všechny golfky. Madlo nám nechybí. Na sporťáku se o něj Rozárka opírá stále, ale v Nuně ho nemá a nestěžuje si.
Sporťák nenahradí. jsou to prostě golfky-skladný, lehký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
16.7.11 13:24

díky, já to promyslím, já zkusím zjisit, jestli ho mám možnost někde očíhnout naživo, v krámě kam chodím je minule neměli když jsem tam byla. Ale já bych to stejně potřebovala zkusit v terénu, na krámě mi to nic moc neřekne…
z některejch požadavků můžu slevit, golfky stejnak budou potřeba (lehký, skladný na popojetí) a asi si budu muset zvyknout netahat toho s sebou tolik. Tašku používám svoji kabelku, tak si ji můžu pak vzít k sobě, ale něco málo na tom kočáře nahoře ještě potřebuju…a na madlo jsem zvyklá na určitou výšku, tak taky nevím…

mě se líbí jak se dají složit a vést jako kufr, to si myslím, že bychom určitě využili. Potřebuju, aby to po složení mělo kompaktní tvar, jinak nám to není k ničemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
16.7.11 14:59

Holky, pokud nestačí košík a máte strach, že se kočár s taškou na kočáru převrátí.. Tak se dělají takové síťky na bok kočárku.. Origoš celkem drahé, šila mi je pani z MMB - asi stejná co dělá madla:-) Ještě jsem ji tedy nevyzkoušela, asi to nebude ani nic extra na pohled, ale třeba to bude dobré.. A pokud opravdu potřebujete hafo věcí.. Mě tedy stačí takový taško-pytlík co mi šila také ta samá pani z MMB:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzlinka
18.7.11 08:31

nuna pepp 2011

Milé maminky prodávám tyto kočárky a i jiné,ale sama jsem si koupila nuna pepp a jsem s ním naprosto spokojená,perfektně se ovládá,je velice skladný.

• Citovat
  • Upravit
17984
18.7.11 19:26

Holky,
kdo byste chtel plastenku,prodam za 250 vc.postovneho,
je uplne nova. Pisnete sz.

Tak prodáno :wink:

Příspěvek upraven 19.07.11 v 08:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
18.7.11 21:53

Nám dneska došla nuna v té fialové a jsem nadšená. Jen uvidím jestli časem nepřikoupíme to madlo, zatím mi to tam chybí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí