Kočárek Nuna Buggy

• Fotoalbum (290)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Any11
22.7.11 13:19
neloš píše:
Anielkha to je teda mimo diskusi. Vždycky sleduji fotečku to je tvoje miminko? Strašně pěkný jako na zakázku, krásnej prcek :palec:

děkuju, :-) :-) ano, to je moje dcera :) Viktorka :)

• Citovat
  • Upravit
14856
24.7.11 18:08

Tak zítra mi dorazí nuna, já se na ní tak těším!!! je teda bez pláštěnky, ale jinak bych ji prostě levně nesehnana, tak uvidíme, jak to bude vypadat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
24.7.11 18:08

teda sehnala, ale bůhví kdy bych ji měla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
29.7.11 12:13

Ahoj holky, budu objednavat zlutou nunu, procitala jsem tady diskusi a zarazilo me, ze nekdo tu barvu nechtel kvuli muskam. Je to opravdu tak hrozne? Nebo se to da zvladnout? Do zlute jsem se totiz zamilovala :srdce: Ostatni barvicky taky pekne, ale radsi bych nejakou veselejsi. Stavajici kocarek mame oranzovo-hnedy :-) Nebo koupit tu moskytieru, ale zas malej nesnasi bejt ani zadelanej plastenkou, takze bych asi neuspela :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
29.7.11 14:21

já jsem objednala nunu šedou, ta žlutá je teda krásná, ale neznám ji…
zas ale vím, že u nás pláštěnka je jen na ten nejnutnější přejezd, tak jsem ji ani nekupovala, sedí mi tam taková ta univrzální…

jinak moje dojmy z nuny: je teda výborná, jsem s ní moc spokojená, vejde se mi tam všechno co potřebuju, nesmím toho tahat moc, ale dá se - plíny, pláštěnka, náhr. oblečení, jídlo, pití, deka, hračky, všechno tam narvu. Dala jsem tam i velkou zrcadlovku, sice naknop, tak myslím, že bych tam dala i manducu.
Malé se v ní krásně sedí, ten leh je bezvadnej.

ale našla jsem jednu docela velkou nevýhodu - na to si budu muset dát majzla. když je v lehu, tak je dost nestabilní, nemůže tam na ní nic viset. nevím teda jestli to dělaj všechny golfky, ale docela mě to překvapilo…

no a vyšší nájezdy jsou problém a jezdící schody se mi zdaj nemožný (ale zase se dá hezky chytnout a vynést), no ale ještě že nebydlím v Praze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
29.7.11 14:54

suik: s tou nestabilnosti s tebou souhlasim…

a na eskalatorech teda nemam zadny problem a to treba s mutsikem se bojim jako blazen :)

• Citovat
  • Upravit
Any11
29.7.11 14:55

jinak jsem na blog sepsala recenzi :) jeste jsem tam teda nedala porad ty fotky http://anielkha.blogspot.com/…pp-2011.html

• Citovat
  • Upravit
14856
29.7.11 15:17

jezdíš teda? mě to přijde hrozně nízký, já teda jezdím že tam najedu a kočár jakoby stojí na schodech všema kolama a já jsem pod ním (směr vzhůru), dolů se bojim tak jako tak.

tu stabilitu by měli teda pořešit (do budoucna), já jsem si toho všihla v buse, když jsem šla kupovat lístek, oni ti pitomci se rozjedou dost brzo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
29.7.11 15:24
suik píše:
jezdíš teda? mě to přijde hrozně nízký, já teda jezdím že tam najedu a kočár jakoby stojí na schodech všema kolama a já jsem pod ním (směr vzhůru), dolů se bojim tak jako tak.tu stabilitu by měli teda pořešit (do budoucna), já jsem si toho všihla v buse, když jsem šla kupovat lístek, oni ti pitomci se rozjedou dost brzo…

jj jezdim :) normalne si najedu prednima koleckama na ten schod (co nejdal) a jak se zacne zvedat tak ji drzim za madlo a je oprena jen o predni kolecka.. dolu to mam presne naopak.. je oprena o zadni kolecka… tam je tezsi to odhadnout, aby ty zadni kolecka byla oprena na dobrym miste.

souhlasim, rozhodne tam nejde nic povesit (mne jeste prcek nesedi, tak ji mam porad v lehu)

• Citovat
  • Upravit
14856
29.7.11 15:26
Anielkha píše:
jinak jsem na blog sepsala recenzi :) jeste jsem tam teda nedala porad ty fotky http://anielkha.blogspot.com/…pp-2011.html

pěkné! já mám taky sand! ale na fotkách je ta barva dost jiná, je to prostě šedý. Ale mám taky lodger, šedivej a vypadá to moc pěkně (už jsem ho zkoušela, bylo docela chladno).

já se bojím ten kočár nechat i jen tak stát, bez tašky, když leží. taky jak je krásně manipulovatelná, tak při pohybu zpět, když je v lehu a je tam těžká taška, tak se to taky zhoupne…jako dá se to vychytat, ale člověk na to musí myslet.

taky jsem u párkrát kopla do tý brzdy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
29.7.11 15:27

a tady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
29.7.11 15:29

takže zadní máš ve vzduchu? to si nějak neumím představit … já se teda na schodech dost bojim, naštěstí žiju v Berlíně, kde jsou skoro všude výtahy, ale občas nejedou a taky občas jezdím do prahy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
29.7.11 15:34

juuuuuu ten Lodger je v ni nadherny, ja mam toho Knights and Faries nebo jak se jmenuje, jeste jsem ho tam nezkousela. :)

taky sem tam kopnu do brzdy, ale to bych rekla, ze je moji nesikovnosti :)

mne se zvrhava, kdyz se o nej treba moc opru, jinak se nebojim, Viky je mrnous, ani ji neprecnivaji nozicky :-) tak mozna je to tim.

jj, mam, ja to taky nemam rada, kdyz muzu bezbarierove, tak vzdycky jedu vytahem, ale jsem fakt opatrna a nuna je lehka :)

• Citovat
  • Upravit
14856
29.7.11 16:01

já si taky myslím, že až budou mít delší nohy, tak to bude lepší, Sofince koukaj jen kousek.
Já už ani nevím jakej lodger mám, ale sedí tam jak p… na hrnec ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
truddi
29.7.11 22:59

Ahoj holky, zajimalo by me,jestli Vam Nuna take tak hrozne vrze? Dekuji za odpoved :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4