Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Tak zítra mi dorazí nuna, já se na ní tak těším!!! je teda bez pláštěnky, ale jinak bych ji prostě levně nesehnana, tak uvidíme, jak to bude vypadat…
Ahoj holky, budu objednavat zlutou nunu, procitala jsem tady diskusi a zarazilo me, ze nekdo tu barvu nechtel kvuli muskam. Je to opravdu tak hrozne? Nebo se to da zvladnout? Do zlute jsem se totiz zamilovala
Ostatni barvicky taky pekne, ale radsi bych nejakou veselejsi. Stavajici kocarek mame oranzovo-hnedy
Nebo koupit tu moskytieru, ale zas malej nesnasi bejt ani zadelanej plastenkou, takze bych asi neuspela ![]()
já jsem objednala nunu šedou, ta žlutá je teda krásná, ale neznám ji…
zas ale vím, že u nás pláštěnka je jen na ten nejnutnější přejezd, tak jsem ji ani nekupovala, sedí mi tam taková ta univrzální…
jinak moje dojmy z nuny: je teda výborná, jsem s ní moc spokojená, vejde se mi tam všechno co potřebuju, nesmím toho tahat moc, ale dá se - plíny, pláštěnka, náhr. oblečení, jídlo, pití, deka, hračky, všechno tam narvu. Dala jsem tam i velkou zrcadlovku, sice naknop, tak myslím, že bych tam dala i manducu.
Malé se v ní krásně sedí, ten leh je bezvadnej.
ale našla jsem jednu docela velkou nevýhodu - na to si budu muset dát majzla. když je v lehu, tak je dost nestabilní, nemůže tam na ní nic viset. nevím teda jestli to dělaj všechny golfky, ale docela mě to překvapilo…
no a vyšší nájezdy jsou problém a jezdící schody se mi zdaj nemožný (ale zase se dá hezky chytnout a vynést), no ale ještě že nebydlím v Praze.
suik: s tou nestabilnosti s tebou souhlasim…
a na eskalatorech teda nemam zadny problem a to treba s mutsikem se bojim jako blazen ![]()
jinak jsem na blog sepsala recenzi
jeste jsem tam teda nedala porad ty fotky http://anielkha.blogspot.com/…pp-2011.html
jezdíš teda? mě to přijde hrozně nízký, já teda jezdím že tam najedu a kočár jakoby stojí na schodech všema kolama a já jsem pod ním (směr vzhůru), dolů se bojim tak jako tak.
tu stabilitu by měli teda pořešit (do budoucna), já jsem si toho všihla v buse, když jsem šla kupovat lístek, oni ti pitomci se rozjedou dost brzo…
suik píše:
jezdíš teda? mě to přijde hrozně nízký, já teda jezdím že tam najedu a kočár jakoby stojí na schodech všema kolama a já jsem pod ním (směr vzhůru), dolů se bojim tak jako tak.tu stabilitu by měli teda pořešit (do budoucna), já jsem si toho všihla v buse, když jsem šla kupovat lístek, oni ti pitomci se rozjedou dost brzo…
jj jezdim
normalne si najedu prednima koleckama na ten schod (co nejdal) a jak se zacne zvedat tak ji drzim za madlo a je oprena jen o predni kolecka.. dolu to mam presne naopak.. je oprena o zadni kolecka… tam je tezsi to odhadnout, aby ty zadni kolecka byla oprena na dobrym miste.
souhlasim, rozhodne tam nejde nic povesit (mne jeste prcek nesedi, tak ji mam porad v lehu)
Anielkha píše:
jinak jsem na blog sepsala recenzijeste jsem tam teda nedala porad ty fotky http://anielkha.blogspot.com/…pp-2011.html
pěkné! já mám taky sand! ale na fotkách je ta barva dost jiná, je to prostě šedý. Ale mám taky lodger, šedivej a vypadá to moc pěkně (už jsem ho zkoušela, bylo docela chladno).
já se bojím ten kočár nechat i jen tak stát, bez tašky, když leží. taky jak je krásně manipulovatelná, tak při pohybu zpět, když je v lehu a je tam těžká taška, tak se to taky zhoupne…jako dá se to vychytat, ale člověk na to musí myslet.
taky jsem u párkrát kopla do tý brzdy…
takže zadní máš ve vzduchu? to si nějak neumím představit … já se teda na schodech dost bojim, naštěstí žiju v Berlíně, kde jsou skoro všude výtahy, ale občas nejedou a taky občas jezdím do prahy.
juuuuuu ten Lodger je v ni nadherny, ja mam toho Knights and Faries nebo jak se jmenuje, jeste jsem ho tam nezkousela. ![]()
taky sem tam kopnu do brzdy, ale to bych rekla, ze je moji nesikovnosti ![]()
mne se zvrhava, kdyz se o nej treba moc opru, jinak se nebojim, Viky je mrnous, ani ji neprecnivaji nozicky
tak mozna je to tim.
jj, mam, ja to taky nemam rada, kdyz muzu bezbarierove, tak vzdycky jedu vytahem, ale jsem fakt opatrna a nuna je lehka ![]()
já si taky myslím, že až budou mít delší nohy, tak to bude lepší, Sofince koukaj jen kousek.
Já už ani nevím jakej lodger mám, ale sedí tam jak p… na hrnec ![]()
Ahoj holky, zajimalo by me,jestli Vam Nuna take tak hrozne vrze? Dekuji za odpoved ![]()
děkuju,
ano, to je moje dcera
Viktorka