Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Viky je deset mesicu a nozicky ji skoro neprecuhujou. Asi je prcek, ale sedmdesat centimetru ma.
tak to más jeste malé mimco, pokud na nej nejak nespecháš tak co takhle počkat az na tu další kolekci??třeba tam už ty poloh.nožičky budou. a pokud más i sportak a nuna bude jen jako druhý kočárek, tak bych mozna počkala, prece jen pres zimu asi budes jezdit se sportakem…
ahojik dnes jsem zahledla tento kocarek (teda na fotce na seznamu u jedny celebrity) a desne me zaujal…
Chci ho ale az na leto jako golfky na kazdodenni pouziti…
ale premyslim jeslti je dost velkej malymu je 5 mesicu a uz ma 70cm a 8kg… je dost dlouhej a asi poroste rychleji po nas s manzelem bude cahoun
tak premyslim jeslti se tam vejde kdyz bu bude rok a pul a chci aby mi vydrzel co nejdyl moznai do 3 let an nejakej vylet…libi sem i zluty
pak sem i libil jeste Espiro magic 4 ale nuna je takovej zajimavej designovej…
mam 180cm tak premysim jeslti bude dost vysokej
a jeste jestli ty siroky kolecka nejak neprekazi…mam na hlubokym kocarku trojkolce to predni kolecko jakoby vysouply a vsude s tim narazim
teda uz ne uz jsem si zvykla ale kdyz to nekdo nezna pokazdy s tim nekde drcne
Ajli , prosím tě kdyby ses rozhodla pro ty žlutý , tak mi dej vědět,zeptala bych se v tom obchodě jak jsem dávala odkaz ,jestli by nám daly ještě tu akční cenu kdybychom je obě vzaly,ju ![]()
Ajli, pokud máš 180cm, tak ti bude malý, já mám 173cm a fakt už je dost nízko. Vysoký je tuším baby jogger city mini. Nuna by Ti nestačila.Sice vozil ji i můj muž, ale asi má delší ruce, mu se vozila dobře, ale taky byl shrbený..asi bych ji zkusila v obchodě.
tinkapletinka: ahojik tak ja jsem nevidela odkaz musim to projit co jsi sem davala
No ja jsem zjistila ze kamaradka je vyhrala v jedny soutezi tak se na ne pojedu mrknout k ni…
ja mam 180 prave a manzel 192 takze aby byly i jemu, ale dost golfek je takovych pidi…
uvidime az je odzkousim..hodne se mi zalibily ![]()
Anielkha píše:
Ja mam 175 a mala mi neni…tohle dle mne chce vyzkouset.
Souhlasím á mám 173 přítel 190 a ani jemu se nevozi spatně… Asi máte moc krátký ručičky…
![]()
no jasi rikam ze takovy ty obyc golfky co bylyy driv takoivy ty harmoniky skladaci taky nejsou extra velikansky…
ale vyzkousim si je u kamosky co je ma..desne se mi zalibily ty zluty…
doufam ze na ne nelitaj musky jako litaj na nejaky barvicky ![]()
Ajla píše:
no jasi rikam ze takovy ty obyc golfky co bylyy driv takoivy ty harmoniky skladaci taky nejsou extra velikansky…
ale vyzkousim si je u kamosky co je ma..desne se mi zalibily ty zluty…
doufam ze na ne nelitaj musky jako litaj na nejaky barvicky
Merim 176 a taky my maly nejsou
Jinak mame zlutou barvicku a jsem spokojena, je fakt super a ani mi neprijde, ze by na ni nejak moc ty musky sli. Zatim problem nemame. Akorat nas zlobi jedno kolecko (a to mam kocar necelych 14dni), proste se znicehonic zasekne a proste nemuzem jet dal…vubec nevim, cim to je. Stalo se vam to nektere taky?
tak to je divny mozna promazat nebo neco…
libi semi prave nejvic ty zluty videla jsem tu fotku a je jeste hezci ta barvicka nez na tech obrazcich v obchodech
a kolecka jsou plastovy? NEdelaj moc rachot?
A jak mas velke dite? NAs maly je tak trochu o dost vetsi odpovida spis tak na 8 mesicu
a to v nem bude jezdit az mnu bude rok..cetla jsem ze je do 18ti kil
ja ho chtela do 3 let alespon na vylety ![]()
ale nevim jak ej to s jinyma golfkama treba ty Espiro do kolika jsou
pokud v nem bude jezdit az mu bude rok tak bych pockala na dalsi kolekci, urcite bude vic vychytana.
jinak mi neprijde ze by delala nejaky velky rachot, kdyz jsem jela po dlazebnich kostkach tak to slo slyset dost ale jinak normalne po ceste pohoda.
jinak teda nevim jestli tam vejde tříleté děcko, když už ted vypadá tvoje mimi starši. ja bych rekla podle odhadu ze tak do 2let se tam vleze hezky pak už tam bude asi dost nacpaný.
Ajla píše:
tak to je divny mozna promazat nebo neco…
libi semi prave nejvic ty zluty videla jsem tu fotku a je jeste hezci ta barvicka nez na tech obrazcich v obchodecha kolecka jsou plastovy? NEdelaj moc rachot?
A jak mas velke dite? NAs maly je tak trochu o dost vetsi odpovida spis tak na 8 mesicua to v nem bude jezdit az mnu bude rok..cetla jsem ze je do 18ti kil
ja ho chtela do 3 let alespon na vylety
ale nevim jak ej to s jinyma golfkama treba ty Espiro do kolika jsou
Zkusim to nějak blíž prozkoumat a snad na něco přijdu. Souhlasím, že kolečka rachot nedělaj, na kostkách teda trochu, ale není to nic hrozného. Kubíkovi je 17měsíců a je taky velkej (má 12kg a možná i víc). V zimě se mi tam ale s fusakem určitě nevejde, to budem jezdit v našem sporťáku nebo na sáňkách. Takže ho využívám hlavně přes léto a doufám, že i velkou část podzimu v něm vydržíme:-)
no tak to on už je vetši a visi mu to dolu,ale my mame teprve 7 mesicu ,tak nevim jak dlouho by mu to jeste takhle trčelo.Ted mam Neo nate a i kdyz mu dam deku na nuohy, tak ona mi pada dolu,protože neni ničim podeprena. Tak teda nevim.A pani rikal,ze tu žlutou už za ty 3360 mit nebudou ! AMam ja to ale pech