Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
rybkabezvody píše:lilida píše:ten je na schování té plachtičky u boudy co plandá když máš kočárek v poloze sed
Holky, k čemu je pod stříškou ten vnitřní kšilt. Ten vyndavací chápu, ale je tam ještě jeden a o tom nemluví ani v manuálu
jako nebyt tady toho prispevku, tak ani nevim, ze tam je jeste jeden
ale uz vim! ![]()
no jo, už jsem ho taky našla
.....nebýt vás, tak na něj někdy nepřijdu ![]()
ahoj holky, jak perete Nunu? Da se to nejak cele sundat a dat do pracky, a na kolik aby to bylo v pohode? Diky moc
lucka0000 píše:
ahoj holky, jak perete Nunu? Da se to nejak cele sundat a dat do pracky, a na kolik aby to bylo v pohode? Diky moc
Bohuzel se to prat v pracce neda.. je to v manualu ze nee. Jedine rucne. ![]()
Izabelle píše:lucka0000 píše:Bohuzel se to prat v pracce neda.. je to v manualu ze nee. Jedine rucne.
Jo, jinak se to da cele v poho sundat. Bez vetsich problemu.
Izabelle píše:lucka0000 píše:Bohuzel se to prat v pracce neda.. je to v manualu ze nee. Jedine rucne.
Ja peru v pracce bez machani na 30.. uplne bez problemu
denvoj píše:kithy píše:Nechala jsem si ji ušít od paní z MMB. Mám fotku v galerii, mrkni. Fialová Nuna s vložkou a nánožníkemdenvoj píše:A jakou vložku do ní máš, kde se dá sehnat? Taky nad ní uvažuju, aby nebyl kočár hnedka špinavej
Tak mě se patentky zatím taky neošoupaly. Kolečka jsou v pohodě, ale ty malé dírky po kamínkách tam vidět jsou. Ale je pravda, že Nunu nešetřím a co ji mám, tak jsem na sporťák nesáhlaJak vás tak čtu, tak jsem ráda, že mám Nunu ve fialové. Nešpiní se
Nunu jsem ještě neprala, jen mokrým hadříkem vždycky očistím tu spodní část, kde má malá opřené nožičky. Ale je pravda, že v ní mám vložku, ale tu jsem prala zatím jen jednou
„gabinkov“ Ahoj, koukni do „fotoalba tématu“, tam ji najdeš ![]()
Je to hned pod nadpisem „Kočárek Nuna Buggy“, je to první odkaz zleva ![]()
jde to celý sundat? já myslela že to tam je přidělaný na druky nastálo…
já teda v pračce peru lecos, a přežilo všechno. Na 30, krátkej šetrnej program - to se podle mě nemůže nic stát, leda tomu co fakt nesmí do vody.
suik píše:
jde to celý sundat? já myslela že to tam je přidělaný na druky nastálo…já teda v pračce peru lecos, a přežilo všechno. Na 30, krátkej šetrnej program - to se podle mě nemůže nic stát, leda tomu co fakt nesmí do vody.
ty druky jsou patentky… ja s autosedackou sundavala celou sedacku.
suik píše:
jde to celý sundat? já myslela že to tam je přidělaný na druky nastálo…já teda v pračce peru lecos, a přežilo všechno. Na 30, krátkej šetrnej program - to se podle mě nemůže nic stát, leda tomu co fakt nesmí do vody.
Ahoj já jsem ted fakt vytočená, mám nunu asi měsíc, pani v obchodě mi krásně lamentovala jak jsou tohle jedny z mála golfek které mají nosnost 18 kg, a já si takhle čtu mauál a tam píšou že jsou do 15 kg
mám chut jim to tam dojít omlátit o hlavu
dcera má už ted 13 kg, to je můž záchvilku odložit ne?
zuzka.mamka píše:
Ahoj já jsem ted fakt vytočená, mám nunu asi měsíc, pani v obchodě mi krásně lamentovala jak jsou tohle jedny z mála golfek které mají nosnost 18 kg, a já si takhle čtu mauál a tam píšou že jsou do 15 kg![]()
![]()
mám chut jim to tam dojít omlátit o hlavu
![]()
dcera má už ted 13 kg, to je můž záchvilku odložit ne?
oni jsou do 18, ale dle evropskych norem muzou byt jen do 15 (viz stranky http://www.nuna.eu/pepp )
v manuálu je max 15 kg, a jako důvod neuznání reklamace píšou přetěžování, to bych asi těžko uhádala