Kočárek Nuna Buggy

• Fotoalbum (290)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
27
21.8.11 09:23
rybkabezvody píše:
lilida píše:
Holky, k čemu je pod stříškou ten vnitřní kšilt. Ten vyndavací chápu, ale je tam ještě jeden a o tom nemluví ani v manuálu :cert:
ten je na schování té plachtičky u boudy co plandá když máš kočárek v poloze sed

:lol: :lol: jako nebyt tady toho prispevku, tak ani nevim, ze tam je jeste jeden :zed: ale uz vim! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
21.8.11 18:43

no jo, už jsem ho taky našla :lol: .....nebýt vás, tak na něj někdy nepřijdu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucka0000
23.8.11 21:10

ahoj holky, jak perete Nunu? Da se to nejak cele sundat a dat do pracky, a na kolik aby to bylo v pohode? Diky moc

• Citovat
  • Upravit
27
23.8.11 23:16
lucka0000 píše:
ahoj holky, jak perete Nunu? Da se to nejak cele sundat a dat do pracky, a na kolik aby to bylo v pohode? Diky moc

Bohuzel se to prat v pracce neda.. je to v manualu ze nee. Jedine rucne. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
23.8.11 23:17
Izabelle píše:
lucka0000 píše:
ahoj holky, jak perete Nunu? Da se to nejak cele sundat a dat do pracky, a na kolik aby to bylo v pohode? Diky moc
Bohuzel se to prat v pracce neda.. je to v manualu ze nee. Jedine rucne. :roll:

Jo, jinak se to da cele v poho sundat. Bez vetsich problemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
24.8.11 11:20
Izabelle píše:
lucka0000 píše:
Bohuzel se to prat v pracce neda.. je to v manualu ze nee. Jedine rucne. :roll:

Ja peru v pracce bez machani na 30.. uplne bez problemu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
24.8.11 12:57

mužu poprosit o ukázku nuny z vložkou váham nad ní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
24.8.11 12:59
mohu poprosit o foktu nuny s vožkou a nanožníčkem
denvoj píše:
kithy píše:
denvoj píše:
Tak mě se patentky zatím taky neošoupaly. Kolečka jsou v pohodě, ale ty malé dírky po kamínkách tam vidět jsou. Ale je pravda, že Nunu nešetřím a co ji mám, tak jsem na sporťák nesáhla :-) Jak vás tak čtu, tak jsem ráda, že mám Nunu ve fialové. Nešpiní se :-) Nunu jsem ještě neprala, jen mokrým hadříkem vždycky očistím tu spodní část, kde má malá opřené nožičky. Ale je pravda, že v ní mám vložku, ale tu jsem prala zatím jen jednou :palec:
A jakou vložku do ní máš, kde se dá sehnat? Taky nad ní uvažuju, aby nebyl kočár hnedka špinavej :-)
Nechala jsem si ji ušít od paní z MMB. Mám fotku v galerii, mrkni. Fialová Nuna s vložkou a nánožníkem :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1387
24.8.11 13:09

„gabinkov“ Ahoj, koukni do „fotoalba tématu“, tam ji najdeš :wink:
Je to hned pod nadpisem „Kočárek Nuna Buggy“, je to první odkaz zleva :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
24.8.11 13:21

jde to celý sundat? já myslela že to tam je přidělaný na druky nastálo…

já teda v pračce peru lecos, a přežilo všechno. Na 30, krátkej šetrnej program - to se podle mě nemůže nic stát, leda tomu co fakt nesmí do vody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
24.8.11 13:23
suik píše:
jde to celý sundat? já myslela že to tam je přidělaný na druky nastálo…já teda v pračce peru lecos, a přežilo všechno. Na 30, krátkej šetrnej program - to se podle mě nemůže nic stát, leda tomu co fakt nesmí do vody.

ty druky jsou patentky… ja s autosedackou sundavala celou sedacku.

• Citovat
  • Upravit
7
24.8.11 13:24
děkuju
suik píše:
jde to celý sundat? já myslela že to tam je přidělaný na druky nastálo…já teda v pračce peru lecos, a přežilo všechno. Na 30, krátkej šetrnej program - to se podle mě nemůže nic stát, leda tomu co fakt nesmí do vody.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
24.8.11 13:28

Ahoj já jsem ted fakt vytočená, mám nunu asi měsíc, pani v obchodě mi krásně lamentovala jak jsou tohle jedny z mála golfek které mají nosnost 18 kg, a já si takhle čtu mauál a tam píšou že jsou do 15 kg :cert: :cert: :cert: mám chut jim to tam dojít omlátit o hlavu :pocitac: :pocitac: dcera má už ted 13 kg, to je můž záchvilku odložit ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
24.8.11 13:30
zuzka.mamka píše:
Ahoj já jsem ted fakt vytočená, mám nunu asi měsíc, pani v obchodě mi krásně lamentovala jak jsou tohle jedny z mála golfek které mají nosnost 18 kg, a já si takhle čtu mauál a tam píšou že jsou do 15 kg :cert: :cert: :cert: mám chut jim to tam dojít omlátit o hlavu :pocitac: :pocitac: dcera má už ted 13 kg, to je můž záchvilku odložit ne?

oni jsou do 18, ale dle evropskych norem muzou byt jen do 15 (viz stranky http://www.nuna.eu/pepp )

• Citovat
  • Upravit
10052
24.8.11 13:33

v manuálu je max 15 kg, a jako důvod neuznání reklamace píšou přetěžování, to bych asi těžko uhádala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí