Kočárek Nuna Buggy

• Fotoalbum (290)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
351
28.8.11 21:44
Ajla píše:
kithy píše:
Ajla píše:
alespon to bude chlapak jak ma byt :-) a ten nas asi taky podle toho jak to zatim vypada :-)
jo jo taky se tesim na vylepseni ale barvicka se mi libi ta letosni zluta, snad zsutane :-) uvidime..
treba jsem si rikala ze by mohli udelat polohovani nozicek a nebo ho malicko zvetsit :-DD
Vsak jo, proste se maji dobre a podle toho i kluci vypadaj :-) Jen me obcas stvou ty poznamky typu - Je, ten je tak velkej! Ale uz je neresim a prechazim mlcenim :wink:
Mame zlutou a jsem moc spokojena, je fakt takova koukava. Urcite to polohovani i zvetseni by nebylo na skodu.

tak mne uz od narozeni rikaj at jim ukazu toho obrika (mel 3550g jen) a ted asi tak 10× denne slysim jeeezis vzdyt se nevejde do kocaru (ma jeste hlubokou a rezervu tak 3cm od hlavy :-D ) nekdy me to fakt vytaci kdyz se kouknou an nas s manzelem tak by si ty kecy mohli usetrit :-)

to madlo ze chybi vepredu to je docela blby ale an druhou stranu obyc golfky ho tak nemaj je hodne potreba?

Já rodila 4kilový dítě, takže poznámky o nadrozměrnosti jsem slyšela už na sále :lol: Obzvlášť vtipné je, že vážím 47 kg, na konci těhu 54 kg :mrgreen: (zvracela jsem celý 9m, ještě i na sále, hnus) To mimo diskusi :dance:

Madlo: já si ho koupila od jedné paní, která jej „šije“, ale než ho nandám a sundám :roll: …no, zkrátka ho raději nepoužívám, a jsem ráda, když dítě nastoupí, já udělám cvak cvak a jedem. Ještě se s…t s madlem :cert: fůůůj. Buď ráda, že tam nením fakt to jen zdržuje :wink: Jo a jak bývá nejčastěší argument maminek, že tam bude chybět dítěti - OMYL. Vůbec ho nehledá, nepotřebuje, nevyužije :-P :mavam: Linda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
28.8.11 21:45

taky si mylsim, alespon tam lip naleze sam a navic bez madla je to i hezci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
29.8.11 06:49

no jo ,když malá má nejoblíbenější hračku v kočáře,právě na madlo :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
29.8.11 10:21

Ja zatim nedavam madlo ani na sportak… jinak ja porodila prcka 3900g.. a ted v 10m nema ani 9 kilo.. takze tohle je fakt individualni (a to v 6m vahu mela zdvojnasobenou) :-)

• Citovat
  • Upravit
7
29.8.11 10:48
adrianaaa píše:
no jo ,když malá má nejoblíbenější hračku v kočáře,právě na madlo :roll: :lol:

madlo jde sehnat na mimibazaru sedí jak ulité :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
29.8.11 11:17

no, když Vám mimi leží tak madlo nevyhledáváte, ale třeba naše kočička se pořád v kočáře mele a když jí upoutám na 5bodové pásy tak se z nich za A vykoutí - když je má volnější a za B ječí protože se nemůže pořádně hnout když je utáhnu :-(

Zase pro chodící dítě které si samo nastoupí a vystoupí je to super. Já madlo - z MMB - nechávám připevněné nastálo a malou tam nandavám přes něj.

Jinak k nánožníkům, psala jsem mail paní co má Pinkie.cz a za cca 3 týdny by měla uvést na stránkách svou řadu univerzálních nánožíků :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
29.8.11 14:42

můžete mi poradit kdo na mmb dělá to madlo a je to jen látkové nebo vystužené a de kočárek složit s ním nebo se musí sundat děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
29.8.11 15:32
maja1919 píše:
můžete mi poradit kdo na mmb dělá to madlo a je to jen látkové nebo vystužené a de kočárek složit s ním nebo se musí sundat děkuji.

http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
29.8.11 19:45

díky a máte ho ozkoušené hlavně jestli to de sním složit chcu si nunu koupit vleze se tam dítko i ve 3 letech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
29.8.11 21:38

Sofinka ve sporťáku se taky docela dost držela madla a rumplovala s kočárem, ale v nuně jí teda nechybí, hlavně když je přikurtovaná celá, tak by tam ani nedošáhla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
30.8.11 09:17

Madlo mám taky z MMB a je super :palec:
Malej zatím sám nenasedá , takže je tam madlo nastálo a dávám ho do kočáru přes madlo, poutám jen okolo pasu, ramenní pásy nechce, páč jezdí zásadně vykloněnej právě přes madlo :palec:
Složit se s madlem nuna dá :palec:
Až bude větší a bude bezpečně nasedat a vysedat, tak madlo sundám.
Není to zas tak velká investice, za zkoušku to určitě stojí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
3.9.11 07:15

nuna

Dobrý den.Tak jsem si včera koupila golfky nuna.Jen sem asi blb kterej tam neumí dát stříšku.Poradíte mi někdo a pošlete obrázek jaj vypadá ze zadu ta stříška když v ní mimi sedí? A jestli jsem dobře pochopila dá se k nuny sehnat i madlo před kočárek? Máte adresu od koho? Moc děkuji za odpověď. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
3.9.11 19:05

nemáte někdo naprodej tuto nunu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
4.9.11 11:43

Holky, kdo mate zimni fusak EMITEX. tento:

http://www.emitex.cz/…el-combi.php

Jak sedi na Nune? Je v poho? Malej ma ted 16m, v zime +- 20m, ted ma cca 76-80cm (zmerit ho je nadlidsky vykon, takze fakt nevim..) Nebude mi plandat kdyz ma az 110cm delku?
Jako teda me asi hlavne zajima jak je poradne na Nune nahore prichycen, aby nesjizdel dolu.. asi vite, co myslim. DEKUJU

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14434
4.9.11 11:47

ahoj holky

uvažuji o golfáčích a kamarádka mě navedla na nunu.U golfáčů bych chtěla aby šel do lehu,byl celkem lehký,dobře skladný,měl celkem velký košík a byl odpružený aspoň trošku aby se s ním dalo jezdit v mírném terénu. Mám obyčejné golfky cam flip a je takový hrkáč.Jak je na tom nuna?nerachotí kolečka když se jede i po asfaltové cestě?

díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4