Kočárek Nuna Buggy

• Fotoalbum (290)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Any11
24.8.11 13:34
zuzka.mamka píše:
v manuálu je max 15 kg, a jako důvod neuznání reklamace píšou přetěžování, to bych asi těžko uhádala

tak ale to nesezenes zadne golfky…

• Citovat
  • Upravit
10052
24.8.11 13:35

proč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
24.8.11 13:38
zuzka.mamka píše:
proč?

protoze jak pisu, dle evropskych norem muzou mit golfky nosnost jen 15 kg… tak to tak vsichni napisou… i kdyz maji v realu vic.

• Citovat
  • Upravit
10052
24.8.11 13:41

no dobrý to beru, ale když v tom kočáru budu vozit 17 kilové dítě, něco stane, já ho budu chtít dát reklamovat, a oni mi řeknou ale pani tady máte napsáno že kočár má nosnost 15 kg :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
24.8.11 13:42

viz tady Celková garantovaná nosnost: 15 kg (upozorňujeme, že v ČR platné normy neumožňují udávat u kočárků vyšší nosnost než 15 kg, pokud tedy některé firmy uvádí u svých výrobků nosnost >15kg, není to v souladu s platnými předpisy. Skutečná nosnost výrobku může být v praxi vyšší než „papírově“ uváděná).

http://www.detskyraj.cz/…ecnik-zdarma (udava to i tak prodejce u jinych golfek)

• Citovat
  • Upravit
10052
24.8.11 13:45

já to chápu, ale zajímá mě jak to probíhá pak v praxi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
24.8.11 22:37
denvoj píše:
„gabinkov“ Ahoj, koukni do „fotoalba tématu“, tam ji najdeš :wink:
Je to hned pod nadpisem „Kočárek Nuna Buggy“, je to první odkaz zleva :palec:

Hele a bylo by mozny udelat vic fotek toho nanozniku? Jako i otevreny atd.. docela me to na podzim zaujalo… ze bych si nechala taky neco takoveho usit?! hmmm
Diky moc!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
24.8.11 23:48
lucka0000 píše:
ahoj holky, jak perete Nunu? Da se to nejak cele sundat a dat do pracky, a na kolik aby to bylo v pohode? Diky moc

Nunu jsem prala nedávno, sundala jsem celý potah i ten košík a prala to v pračce na 40 stupnů. Jedině z té boudičky se nedá ta látka sundat, jsou tam takové nýty 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
24.8.11 23:52
zuzka.mamka píše:
no dobrý to beru, ale když v tom kočáru budu vozit 17 kilové dítě, něco stane, já ho budu chtít dát reklamovat, a oni mi řeknou ale pani tady máte napsáno že kočár má nosnost 15 kg :nevim:

A kdo ti dokáže, že má tvé dítě 17 kg a ne těch 15 kg? Pochybuju, že ho v obchodě strčí na váhu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
25.8.11 07:57

taky si myslím, že dítě nikdo vážit nebude…mno a já na nuně vozím i nákup 8-o , každej den čekám, kdy se zozpadne :-D

no jo, jde to sundat… kruci o důvod míň na co se můžu vymlouvat. Už je jak čuně a nechce se mi ji prát. Jenže ono to stejně do deseti minut navrátí do původního stavu, když jí dám keksík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
25.8.11 07:58

ale tu evropskou normu nechápu, zrovna němci vozí děti někdy i do čtyř let. Jednou jsem viděla pěkně vypasenou velkou holčičku 8-o . Ale je fakt, že klasický golfky tu vídám míň, než velký sporťáky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
25.8.11 11:42
Izabelle píše:
denvoj píše:
„gabinkov“ Ahoj, koukni do „fotoalba tématu“, tam ji najdeš :wink:
Je to hned pod nadpisem „Kočárek Nuna Buggy“, je to první odkaz zleva :palec:
Hele a bylo by mozny udelat vic fotek toho nanozniku? Jako i otevreny atd.. docela me to na podzim zaujalo… ze bych si nechala taky neco takoveho usit?! hmmm
Diky moc!!!!

jé, to by bylo super, najde se nějaká hodná dušička co to detailně vyfotí???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1387
25.8.11 12:15

Ahoj holky, tak nějaké foto už mám udělané dávno, dám vám je sem, když vám to nebude stačit, tak ještě dofotím, ale nejdřív dnes večer :-)

Na této fotce je límec nánožníku nahoře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1387
25.8.11 12:15

Tady je límec zastrčený dovnitř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1387
25.8.11 12:16

Tady naopak „ven“ :lol: