Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dapp a jakou máš ty konstrukci ? ja vím jen že más šedý ale ted si konstrukci nevybavuju
šedou nunu na prodejně vůbec neměli…tak něco vkládám.. tyy jo a když jsem se vracela z města taak mi celou boudu posral pták
![]()
Ta černá je fakt super, moc se mi líbí. A malá je nadšená, viď? A jak se ti jezdí?
Já mám tu konstrukci „šedou“ a ta hnědá má snad měděnou, jestli se nepletu… jsou ty nuny ale pěkně sladěné… ![]()
Dapp pohodlný určitě asi bude
usíná mi v golfkach po chviličce a spala mi tam ještě hodinu po příjezdu domů.. to v jané mi chrupe o něco méně
ale líbí se jí tam , jen nám tam chybí to madlo ..a kolik je malému ? Káje je 7 měsíců a je jí plný kočár, snad se mi tam bude vejít i za pul roku ![]()
no mají to opravdu pěkně barevně sladěné ![]()
jezdí se mi dobře, sportak to neni to je jasné ..chybí mi z kopce moje kotoučová brzda u jané
ale jinak jako s golfkama jsem moc spokojena, splnují vše copotřebuji ![]()
Dapp a jak si řesila v letadle kočárek ? šel do zavazadloveho prostoru nebo ti ho nechali jako přiruční zavazadlo ? (to asi težko vid
a jak si mela kočarek zabaleny v letadle ?
Malýmu je 19 měsíců a v pohodě, má tam dost místa.
Kočár si vzali u letadla a dali ho mezi zavazadla. Už kvůli tomu jsem si nunu kupovala, abych jim nemusela svěřit janéčko… vůbec jsem jí nebalila a není tam ani škrábaneček. Ale měl tam někdo kočárek zabalený tou fólií.
jané bych taky nesvěřila
tak to je super , já myslela že to musí byt nejak zabalene nebo tak nějak .. ![]()
berushka18 píše:
jané bych taky nesvěřilatak to je super , já myslela že to musí byt nejak zabalene nebo tak nějak ..
Nemusí, malou v něm budeš mít až k letadlu a pak jim ho jen složíš.
Bébka píše:
Ja si nechala usit igel.obal na Nunu do letadla
Dobrý nápad… ![]()
Já třeba teď k moři táhla staré golfáče, které jsem pořídila jen kvůli tomu.. Nešlo mi ani tak o ušpinění jako o poničení. A cestou zpět poničili stříšku. A plno známým také zničili kočár:-) Nebo se to dá připojistit..
misa_shiny píše:
Já třeba teď k moři táhla staré golfáče, které jsem pořídila jen kvůli tomu.. Nešlo mi ani tak o ušpinění jako o poničení. A cestou zpět poničili stříšku. A plno známým také zničili kočár:-) Nebo se to dá připojistit..
Já taky slyšela, že bývají kočáry z letadla hodně poničené, ale my teda měla štěstí. Jen v Turecku jsem kočár našla uprostřed haly jen tak ležet na zemi, to jsem byla docela v šoku…
Dapp a to ti ho vzali primo pred vstupem do letadla? myslim jako nez jdes tim tunelem ?
ja myslela ze se musi nechat uz na odbavovani… ja jeste premyslim jestli koupit ten original potah na nunu ale nedivala jsem kolik stoji , jestli se to vyplati.. stejne neco budu potrebovat i do auta at se mi to tam nespini od kolecek. A zachazi se vsim hrozne, nám minulý rok natrhli nový kufr, tak jsme to tam na letisti v praze resili a pak prisel nový a jeste lepsi
s náma tam stal jeden chlapek, nejaky cizinec a tak jsme se ptali proc tam je a my mu ukazoval jak mame rozthly kufr a ten cizinec se vztekal že nema ani ten kufr, nekde mu ho ztratili..to je pry taky bezne ![]()