Kočárek Nuna Buggy

• Fotoalbum (290)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5086
4.7.11 19:04

Tak právě se prodala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
4.7.11 19:45

a za kolik za 3500? ja mam nový kol 2011 za 3900:) tak to jsi hezky prodala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
4.7.11 22:31

jj za 3500 ale i s pláštěnou a moskytyérou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
4.7.11 23:06

tak pláštěnku budu shánět taky..ale ještě ozkouším naší jané, někdo tu prý psal že prý pasuje :) a tu moskytieru jste vyuzili ? nevím zda ji pořídit nebo ne… asi pro nás bude ve městě zbytečná..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
4.7.11 23:26

no na nune ne ;) ale to proto, že byla zima žádná havět ;) ale loni v létě jsem ji na hlubokým využila hodně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
5.7.11 13:16
berushka18 píše:
tak pláštěnku budu shánět taky..ale ještě ozkouším naší jané, někdo tu prý psal že prý pasuje :) a tu moskytieru jste vyuzili ? nevím zda ji pořídit nebo ne… asi pro nás bude ve městě zbytečná..

Jojo,Jane pasuje a je fajn,protože tam je okýnko a dáš malému vše na papání.
Což s nunáckou nejde :-x
Navíc ,zakryje celý kočár i tašku na kočáru,vzadu je rozdělená na dva díly a spojíš jí sucháčema.Fakt paráda. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
5.7.11 18:01

Steko proc by to neslo? vzdyt u nuny je taky otvor abys neco podala prckovi, a okýnko v desti teda nepotrebuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
5.7.11 21:20
freeonit píše:
Steko proc by to neslo? vzdyt u nuny je taky otvor abys neco podala prckovi, a okýnko v desti teda nepotrebuju

Já sama nemůžu posoudit,já jí nemám ,ale jak tak koukám na fota pláštěnky jak jsou na nuně,tak jsem měla pocit,že je s celku :nevim: .
Tak to jsem se asi špatně dívala :-D .
Nic méně mě vyhovuje naše Jane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
6.7.11 06:26

Steka, ony ty otvory na origoš pláštěnce nuny jsou špatně vidět. Já je objevila asi po 14dnech, když jsem měla nunu doma. :mrgreen: Pořád mi vrtalo, jak je to blbě vymyšlené a není :palec: V místě otvoru se ty igelity překrývají, takže na fotce celého kočárku to nejde rozlišit.
A jak jsi dopadla s aretací? Podle mě ta přední fakt nejdou zaaretovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
6.7.11 09:47

Holky, myslíte, že je ok pořídit si nunu na zimu? :think: Uvažuji, že bych prodala náš velký sporťák a na zimu koupila jen Nunu… ? :nevim: Když koukám na ta široká kolečka, tak snad by mohl sněhem kočárek projet, ne? Máte už některá zkušenost? Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
6.7.11 10:11

No Nuna jsou přeci jenom golfky, které sporťák plnohodnotně nezastoupí. Párkrát jsem s ní v zimě jezdila, ve městě bez problémů. Mimo udržované chodníky by to jezdilo hůř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
6.7.11 14:10

EvitaT,podle mne v udusaném sněhu s nunou klidně, ale čerstvý napadaný sníh, neuklizené chodníky. To určitě s nunou ne.Ta přední kolečka nejdou zaaretovat, proto se pak jezdí ve sněhu blbě.Záleží taky kde bydlíš, jestli u vás bývá hodně sněhu nebo skoro ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
6.7.11 21:46

Tak jsem si dnes Nunu vyzvedla.. A viděla jsem na krámě novinku. Maxi Cosi Noa.. No kdybych Nunu neměla vybranou už dlouho, určitě koupím tyhle (protože bych hledala dál a narzila na tohle:-), nečekat na Nuna.. Ještě se rozmyslím a kdyžtak jí vrátím.. Grrr… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
7.7.11 10:09

misa jak muzes vymenit nunu za neco tak přišernýho… :lol: :lol: no jako proti gustu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
7.7.11 10:14

Vypadá podobně.. Podle mě:-) Má aretaci koleček, je skladnější, skvěle řešené brzdy a má skvěle vymyšlený způsob přenášení).. Ale zase nemá výsuvné madlo., leh, atd. I když dala jsem do Nuny syna (12 měsíců, spíš drobnější) a leh asi používat stejně nebudu, přijde mi, že za chvíi bude vyčuhovat.

No uvidíme. Zase ho mám vážně hlavně do nákupáků apod, takže nepotřebuju řešit až takové drobnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí