Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
steka píše:
Já už tu paní na MMb našla,ale nenašla jsem tam nanožníky na Nunu,jen tu tvou vložku.
Myslí,že bez bočníc je hezčí.
Paní jsem napsala,tak uvidím sčím se ozve.Zatím moc díky.
On je ten nánožník více méně univerzální
Míry na vložku paní má a sedí
Jakou sis vybrala látku? Jsem ženská zvědavá
![]()
já mám z MMB taky ušitou vložku do kočárku, jen jsem chtěla přispět, že kdyby se Vám nelíbily látky, které ta paní nabízí, tak si můžete poslat vlastní.
ahoj holky, po delší době - vzali jsme Nunu na dovolenou
a musím říct, že teda zvládla všechno, až na Český Krumlov.
Tam jí to fakt moc nejelo. ![]()
Koupila jsem si od jedné paní z MMB takovou „ledvinku“ na Nunu, je tam kapsička na zip a kapsička na pití a je to prima. Nemusím mít mobil a peněženku dole v košíku, mám lepší pocit a vyšlo to na 240 Kč. ![]()
nelis píše:
ahoj holky, po delší době - vzali jsme Nunu na dovolenoua musím říct, že teda zvládla všechno, až na Český Krumlov.
Tam jí to fakt moc nejelo.
Koupila jsem si od jedné paní z MMB takovou „ledvinku“ na Nunu, je tam kapsička na zip a kapsička na pití a je to prima. Nemusím mít mobil a peněženku dole v košíku, mám lepší pocit a vyšlo to na 240 Kč.
nebyl by odkaz? ![]()
denvoj píše:steka píše:On je ten nánožník více méně univerzální
Já už tu paní na MMb našla,ale nenašla jsem tam nanožníky na Nunu,jen tu tvou vložku.
![]()
Já právě nevím jakou vybrat látku k té lékořici.Nějakou hnědou ať není když je mojro nánožník jak… Áááále hnědé tam jsou jen s kytkama a to jaksi ke klukovi nejde.
Tak nevím..
Pak se mi tam líbí nějaká béžová,ta by asi šla,ale je to asi světlé,nééé?
TY to máš krásně sladěné.
I k té sand nuně by se dali vybrat krásné látky,ale co k té lékořici-nevím ![]()
Holky, zejtra bude taky zatěžkávačka pro NUnu na dovolené, tak držte palce, ať to vše zvládne ![]()
Ta vložka vypadá dobře, též jsem přemejšlela, ale už jsem nestihla do dovči nechat ušít, tak snad se v tom nebude pařit ![]()
No, a fusáček je taky pěknej ![]()
Mám taky problém vybrat vzor pro kluka, všechno je to takový holčičí ![]()
Nevím, no, asi něco s lebkama
![]()
steka píše:denvoj píše:Já právě nevím jakou vybrat látku k té lékořici.Nějakou hnědou ať není když je mojro nánožník jak… Áááále hnědé tam jsou jen s kytkama a to jaksi ke klukovi nejde.steka píše:On je ten nánožník více méně univerzální
![]()
Tak nevím..
Pak se mi tam líbí nějaká béžová,ta by asi šla,ale je to asi světlé,nééé?
TY to máš krásně sladěné.
I k té sand nuně by se dali vybrat krásné látky,ale co k té lékořici-nevím
No, je to trochu oříšek
Já jsem do fialkova taky hledala dlouho, moc těch látek není. Mně se moooc líbí ty béžové s kytkama(i v černobílé variantě,ty jsou vlastně neutrální, hodí se ke každé barvě), ale je fakt, že jsou asi spíš pro holčičky. Ale třeba ten „smetanový podklad a hnědé obrazce s troškou zelenkavé“ si na kluka dovedu představit ![]()
Nebo tam jsou ještě nějaké ty hnědé proužky ![]()
Bébka píše:
Holky, zejtra bude taky zatěžkávačka pro NUnu na dovolené, tak držte palce, ať to vše zvládne![]()
Ta vložka vypadá dobře, též jsem přemejšlela, ale už jsem nestihla do dovči nechat ušít, tak snad se v tom nebude pařit
Mám taky problém vybrat vzor pro kluka, všechno je to takový holčičí
No, a fusáček je taky pěknej
Nevím, no, asi něco s lebkama![]()
![]()
Děkuji
Je to super, vložka je oboustranná, takže když se ušpiní, tak ji obrátím a teprve až je špinavá i ta druhá strana, tak ji hodím do pračky
Já teď ale docela lituju, že jsem si nenechala ušít z druhé strany jiný vzor, měla bych tak 2v1 ![]()
Ale moc hezké „klučičí“ vložky mají Pinkie.cz
Holky, tak s lebkama jsem nenašla, ale narazila jsem na „maskáčovou“ http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
![]()
lebky má paní na MMB, taky jsem si od ní objednávala látku na vložku (ale do Mutsy) a má i jiné, podle mě hezké, látky.
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…
Ahoj, potřebovala bych poradit - plánuju koupit golfky a Nuna se mi moc líbí a chtěla bych jenom vědět, jak se s ní jezdí po kočičích hlavách, rozbitých chodnících a tak…jezdila bych jenom po městě, ale ne všude jsou jenom rovné chodníky
. A uzvedenete ji samy do tramvaje (s dítětem vevnitř)?
Děkuju za odpovědi.
hamma píše:
Ahoj, potřebovala bych poradit - plánuju koupit golfky a Nuna se mi moc líbí a chtěla bych jenom vědět, jak se s ní jezdí po kočičích hlavách, rozbitých chodnících a tak…jezdila bych jenom po městě, ale ne všude jsou jenom rovné chodníky. A uzvedenete ji samy do tramvaje (s dítětem vevnitř)?
Děkuju za odpovědi.
Za mne to prijemny neni, hodne to drnca… obcas s tim bojuju, mam 8m dceru a vynesu kocarek s ni i do mezipatra baraku.
Anielkha píše:hamma píše:Za mne to prijemny neni, hodne to drnca… obcas s tim bojuju, mam 8m dceru a vynesu kocarek s ni i do mezipatra baraku.
Ahoj, potřebovala bych poradit - plánuju koupit golfky a Nuna se mi moc líbí a chtěla bych jenom vědět, jak se s ní jezdí po kočičích hlavách, rozbitých chodnících a tak…jezdila bych jenom po městě, ale ne všude jsou jenom rovné chodníky. A uzvedenete ji samy do tramvaje (s dítětem vevnitř)?
Děkuju za odpovědi.
ale to drncají všechny golfky
(prostě není to sporťák
) a já vynesu do patra i 20timěsíční ![]()
mabis píše:ale to drncají všechny golfky(prostě není to sporťák
) a já vynesu do patra i 20timěsíční
to je sice mozne, ja mam tyhle.. a parkrat jsem s nima uz v dire u chodniku zapadla..
(jako golfky je ani moc nepouzivam, ale vozim na nich vajicko).. jen jsem odpovedela na otazku, jak jsou vhodne
rozhodne myslim, ze jsou „terenejsi“ golfky
(to neni vytka, ja jsem moc spokojena)
Díky za odpovědi. Já právě nepotřebuju nic moc terénního, chtěla jsem jenom vědět, jak to vypadá, když se s nunou jede po těch kočičích hlavách…tak uvidíme. Ale stejně jsem už asi rozhodnutá…je to totiž fakt nádhernej kočár ![]()