Kočárek Nuna Buggy

• Fotoalbum (290)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1387
21.6.11 13:44
steka píše:
Já už tu paní na MMb našla,ale nenašla jsem tam nanožníky na Nunu,jen tu tvou vložku.
Myslí,že bez bočníc je hezčí.
Paní jsem napsala,tak uvidím sčím se ozve.Zatím moc díky :mavam: .

On je ten nánožník více méně univerzální :lol: Míry na vložku paní má a sedí :palec: Jakou sis vybrala látku? Jsem ženská zvědavá :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
21.6.11 18:29

já mám z MMB taky ušitou vložku do kočárku, jen jsem chtěla přispět, že kdyby se Vám nelíbily látky, které ta paní nabízí, tak si můžete poslat vlastní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
21.6.11 20:06

ahoj holky, po delší době - vzali jsme Nunu na dovolenou :lol: a musím říct, že teda zvládla všechno, až na Český Krumlov. :mrgreen: Tam jí to fakt moc nejelo. :mrgreen:

Koupila jsem si od jedné paní z MMB takovou „ledvinku“ na Nunu, je tam kapsička na zip a kapsička na pití a je to prima. Nemusím mít mobil a peněženku dole v košíku, mám lepší pocit a vyšlo to na 240 Kč. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
21.6.11 20:46
nelis píše:
ahoj holky, po delší době - vzali jsme Nunu na dovolenou :lol: a musím říct, že teda zvládla všechno, až na Český Krumlov. :mrgreen: Tam jí to fakt moc nejelo. :mrgreen:Koupila jsem si od jedné paní z MMB takovou „ledvinku“ na Nunu, je tam kapsička na zip a kapsička na pití a je to prima. Nemusím mít mobil a peněženku dole v košíku, mám lepší pocit a vyšlo to na 240 Kč. :palec:

nebyl by odkaz? :)

• Citovat
  • Upravit
160
21.6.11 22:22
denvoj píše:
steka píše:
Já už tu paní na MMb našla,ale nenašla jsem tam nanožníky na Nunu,jen tu tvou vložku.
On je ten nánožník více méně univerzální :lol: Míry na vložku paní má a sedí :palec: Jakou sis vybrala látku? Jsem ženská zvědavá :oops: :mrgreen:

Já právě nevím jakou vybrat látku k té lékořici.Nějakou hnědou ať není když je mojro nánožník jak… Áááále hnědé tam jsou jen s kytkama a to jaksi ke klukovi nejde.
Tak nevím..
Pak se mi tam líbí nějaká béžová,ta by asi šla,ale je to asi světlé,nééé?
TY to máš krásně sladěné.
I k té sand nuně by se dali vybrat krásné látky,ale co k té lékořici-nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
21.6.11 22:44

Holky, zejtra bude taky zatěžkávačka pro NUnu na dovolené, tak držte palce, ať to vše zvládne :wink:

Ta vložka vypadá dobře, též jsem přemejšlela, ale už jsem nestihla do dovči nechat ušít, tak snad se v tom nebude pařit :think:
No, a fusáček je taky pěknej :palec:

Mám taky problém vybrat vzor pro kluka, všechno je to takový holčičí :think:
Nevím, no, asi něco s lebkama :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1387
22.6.11 09:09
steka píše:
denvoj píše:
steka píše:
On je ten nánožník více méně univerzální :lol: Míry na vložku paní má a sedí :palec: Jakou sis vybrala látku? Jsem ženská zvědavá :oops: :mrgreen:
Já právě nevím jakou vybrat látku k té lékořici.Nějakou hnědou ať není když je mojro nánožník jak… Áááále hnědé tam jsou jen s kytkama a to jaksi ke klukovi nejde.
Tak nevím..
Pak se mi tam líbí nějaká béžová,ta by asi šla,ale je to asi světlé,nééé?
TY to máš krásně sladěné.
I k té sand nuně by se dali vybrat krásné látky,ale co k té lékořici-nevím :nevim:

No, je to trochu oříšek :think: Já jsem do fialkova taky hledala dlouho, moc těch látek není. Mně se moooc líbí ty béžové s kytkama(i v černobílé variantě,ty jsou vlastně neutrální, hodí se ke každé barvě), ale je fakt, že jsou asi spíš pro holčičky. Ale třeba ten „smetanový podklad a hnědé obrazce s troškou zelenkavé“ si na kluka dovedu představit :-)
Nebo tam jsou ještě nějaké ty hnědé proužky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1387
22.6.11 09:16
Bébka píše:
Holky, zejtra bude taky zatěžkávačka pro NUnu na dovolené, tak držte palce, ať to vše zvládne :wink:

Ta vložka vypadá dobře, též jsem přemejšlela, ale už jsem nestihla do dovči nechat ušít, tak snad se v tom nebude pařit :think:
No, a fusáček je taky pěknej :palec:

Mám taky problém vybrat vzor pro kluka, všechno je to takový holčičí :think:
Nevím, no, asi něco s lebkama :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Děkuji :-) Je to super, vložka je oboustranná, takže když se ušpiní, tak ji obrátím a teprve až je špinavá i ta druhá strana, tak ji hodím do pračky :oops: :jazyk: Já teď ale docela lituju, že jsem si nenechala ušít z druhé strany jiný vzor, měla bych tak 2v1 :mrgreen:
Ale moc hezké „klučičí“ vložky mají Pinkie.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1387
22.6.11 09:35

Holky, tak s lebkama jsem nenašla, ale narazila jsem na „maskáčovou“ http://www.mimibazar.cz/foto.php?… :dance: :mrgreen: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
22.6.11 14:22

lebky má paní na MMB, taky jsem si od ní objednávala látku na vložku (ale do Mutsy) a má i jiné, podle mě hezké, látky.
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
 http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
22.6.11 16:43

Ahoj, potřebovala bych poradit - plánuju koupit golfky a Nuna se mi moc líbí a chtěla bych jenom vědět, jak se s ní jezdí po kočičích hlavách, rozbitých chodnících a tak…jezdila bych jenom po městě, ale ne všude jsou jenom rovné chodníky :-). A uzvedenete ji samy do tramvaje (s dítětem vevnitř)?
Děkuju za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
22.6.11 16:47
hamma píše:
Ahoj, potřebovala bych poradit - plánuju koupit golfky a Nuna se mi moc líbí a chtěla bych jenom vědět, jak se s ní jezdí po kočičích hlavách, rozbitých chodnících a tak…jezdila bych jenom po městě, ale ne všude jsou jenom rovné chodníky :-). A uzvedenete ji samy do tramvaje (s dítětem vevnitř)?
Děkuju za odpovědi.

Za mne to prijemny neni, hodne to drnca… obcas s tim bojuju, mam 8m dceru a vynesu kocarek s ni i do mezipatra baraku.

• Citovat
  • Upravit
5086
22.6.11 17:27
Anielkha píše:
hamma píše:
Děkuju za odpovědi.
Za mne to prijemny neni, hodne to drnca… obcas s tim bojuju, mam 8m dceru a vynesu kocarek s ni i do mezipatra baraku.

ale to drncají všechny golfky ;) (prostě není to sporťák ;) ) a já vynesu do patra i 20timěsíční ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
22.6.11 17:33
mabis píše:ale to drncají všechny golfky ;) (prostě není to sporťák ;) ) a já vynesu do patra i 20timěsíční ;)

to je sice mozne, ja mam tyhle.. a parkrat jsem s nima uz v dire u chodniku zapadla.. :) (jako golfky je ani moc nepouzivam, ale vozim na nich vajicko).. jen jsem odpovedela na otazku, jak jsou vhodne :) rozhodne myslim, ze jsou „terenejsi“ golfky :) (to neni vytka, ja jsem moc spokojena)

• Citovat
  • Upravit
2
22.6.11 19:51

Díky za odpovědi. Já právě nepotřebuju nic moc terénního, chtěla jsem jenom vědět, jak to vypadá, když se s nunou jede po těch kočičích hlavách…tak uvidíme. Ale stejně jsem už asi rozhodnutá…je to totiž fakt nádhernej kočár :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí